Kocama arkadaşımı önerdim diyen ve her söyleminde tek eşlilikten yana olmadığını belirten bu kadının böyle bir kitap çıkarmasına şaşırdık mı? hayır :D
Keşke hiç üremeseydin sibel.

Cevaplara baktım da bir kişi hariç herkes kadına hakareti, küfrü saydırmış.
Sağcısı, solcusu, dincisi, dinsizi tek yürek olmuş el ele kadını linç ediyor.
Helal olsun Sibel hanım'a. Asla bir araya gelemeyecek kişileri birleştirmeyi başarmış. (!)
Asıl utanılacak olan şey ise, kitabın içeriği hakkında tek kelime bile bilgisi olmayanların en önde hakaret korosuna katılmaları.
Akılları fikirleri sekse takılı olduğu için kitabın başlığına bakıp, seks kitabı sanmaları daha da hazin.
Utanması gerekenler Sibel Hanım mı? Yoksa bu hakaretleri savuranlar mı acaba?
Biri çıkıp farklı bir şeyler söylediğinde, "Kral Çıplak" dediğinde ortaya çıkan bu linç kültürü asıl utanmamız gereken, asıl üzerinde düşünmemiz gereken şeydir.
Ha bu arada belirteyim: Her ne kadar çözüm önerilerine katılmasam da Sibel Hanım her geçen gün çökmekte olan evlilik kurumunun dinamiklerine eğiliyor. Sandığınız gibi seks değil, konunun sosyolojik ve daha önemlisi hukuki meseleleri hakkında çok doğru tespitleri var.
Keşke biriniz de okuyup içeride ileri sürdüğü savları, sağduyu ve serin kanlılıkla eleştirmiş olsaydı.
Fikirlerine katılmasam da iyi ki Sibel Üresin gibi farklı şeyler söyleme cesareti olan kadınlar var diyorum.
Kendine bile saygısı olmayan bir insan. Bu sözü bir kadından duymak ne kadar kötü bir karanlığa gittiğimizin bariz delilidir. Bu sapkınlık bu kadını değersizleştirme islamcılık adı altında araplaştırma politikasının yayılım evreleridir. Çağdaş Türk kadını bunu haketmiyor.
Kadın swinger meraklısı bence. Kocası çok eşli takılırken kendisi sadece izlemekle yetinmez herhalde
Mantıklı 👏😁
İslama dört eşe sahip olabilir erkekler ama bu zamanda değil kuran bir zaman savaş çıkıp erkeklerin soyu azalacağını işte o zaman Allahı dört eşe sahip olabilirsin der bu arada eşin iyise çoçuk sahibiyseniz size evinize bakıyorsa sizi çekip çeviriyorsa öne bunu yapmak saçmalık
@Barkn699 savaşta Müslümanların erkekleri hayatlarını kaybedeceğini söyler o yüzden erkekler azalır işte o zaman hayata olanlar kadınları nikahlanıcağını söyler
Hmm şavaş zamanında o şeyin düşünülmesi aptallık bence iğrenç ki kuranın bahsettiği savaş kıyamete yapalın olucak diye belirtiyor
O kıyamet ayetini yanlış biliyorsun. Bilerek sordum sana. O savaşlarda birtek müslüman erkekler değil, bütün dünyadaki erkekler ölüyor sayıları çok az kalıyor. Kadınların nüfusu ise korkunç bir şekilde artıyor. Kadınlar dünyayı yönetmeye başlıyor. Kadınlar arasında aşırı eşcinsellik artacak, çünkü erkek yok.
Bahsettiğin alametin tam açıklaması bu. :)
Ama bunu bir zat hoca anlatmıştı Hmm teşekkür ederim bilgilendirdin ve Evet eşcinselik yaygınlaşacak
@Barkn699 ben kuran okuyorum ayrıyeten arapça geldi arapça okumak daha güzel ve faziletli
İslamı türkler değil 4 halife yaydı
Ümmeti devamı türkler değil Kürtler ve araçlarda var tüm allah yolunda çıkan eden insanların hepsi Arap bilgine
Allah yolunda çihad eden alimlerin hepsi Arap
Sadece anlamları türkçe yazılı kitap türkçe gelmedi allah katında
Pardon affedersin ama türklerin arasına müslümanlığın kim yaymış
Müslümanlığı araplar yaydı ister inan veya inanama peygamberimiz Arap ve Arap kabilesinden geliyo Müslümanlığı halifeleri yaydı sahabeler de türkler o zaman adı bile yoktu şamar dinine tapan bir kavimdi
Ağır s*lak. Yalnız, bence bu kadın farklı niyetler peşinde valla ha ben bu kadının içinde sapık düşünceler döndüğünü düşünüyorum. Vallahi bu sapık aslında eşlilik meşlilik değil derdi.
Şu kitabı alacak olanların da aklına tükürelim.
Cevap
35Cevap
Bundan bir süre youtubeda takilirken bu kadinla adnan oktarın tartışmasını izledim kadin ne kadar güzel konuşuyor falan diye çok begenmistim hatta bu kadın adnan oktarı kadınlara yavşaması falan eleştirdi falan bu kadını o videoda tanıdım bugün de senin sorunu gördüm çok şaşırdım bu kadın o kadın değil mi diye gidip videoya bir daha baktım kadin adnan oktari elestirirken kendide aynı haltmis yazıklar olsun din adı altında bu tür şeyler yapanlara
Mide bulandırıcı olduğunu düşünüyorum şahsen, ben sevdiğim adamı kimseyle paylaşamam ne rezil insanlar var ya yazık..
Kocası da ona arkadaşlarını öneriyor muymuş..
Nasıl bu kadar onursuz olabiliyorlar anlayamıyorum.
Kocası hayır saçmalama diyormuş sözde 😂😂
Kadın uyanık, kocasına öneriyor ki kocası da ona erkek ayarlasin. Azmış bence
Swinger bu kadın.
Kadin grup hastasi de ulu orta neden kendini ifsa etsinki
Bencede üremeseydi daha iyi olurdur.
Bu kadın var ya kesin kocasına zarf attı. Kafasında ben kocama arkadaşımı önerdim oda acaba eve gelirken kahveden bir kaç adam getirirmi diye beklentisi vardır bunun.
Kızlar kusura bakmayın ama iğrençççsiniz.
Insanlarin para icinnkilikdan kiliga girip paraninn kopegi oldugu ve para icin ar edeep haya nin kalmadigi durumda nasiln1 insan olunacaginin birebir canli gostergesi olan insan
Namussuzluğun bini bin para. Bence bu düşüncesini kitap yazarak duyurmak yerine barlarda yaşayarak göstermesi daha uygun olurdu. Ne demişler, amel edilmeyen ilimden kime fayda?
Türkiye'de bu kadın zihniyetinde eşi olmasını isteyen binlerce erkek olduğu sürece, bu zihniyetteki kadınlar da tükenmez.
Bu kadını da yetişkin Suriyeli erkeklerle beraber tekmelemek lazım ülkeden.
Yallah Çomaristan'a... Bu ne geniş mezhep Konya ovası mübarek
Allah'ın bir beyin verdiğinden haberi var midir acaba
Sinir oluyorum su kadina ya bir insanin ancak bu kadar mezhebi genis olabilir
Kur'an 4 eş hakkı tanımıştır ama tek eşliliği önermiştir. Böyle saçma sapan söylemlerle İslam'a karşı önyargı oluşturuyor
Babanla annen boşuna zaman kaybetmiş be Sibel keşke ölsen.
bu kitabi destekleyipte çıkaran yayın evinin anasının ellerinden öpim
Adnan Oktar, Sibel Üresin gibi insanların nefes aldığı bir dünyada yaşamak gerçekten acı veriyor. Böylelerin namuslu karşılandığı ortamda, şerefsiz olmak benim için onurdur.
*Gecen bol olsun.*
Bir de müslümanım diye geçiniyor. Yazık. Hem kadınlarımıza hem din kardeşlerimize laf eden birisi işte.
Anlaşılan her gece swinger partilerinde dolaşmaya alışmış.
Reziller sadece. Kafasına geçirdiği örtüyle rezillik yapsınlar anca.
fikrini satmayı iyi biliyor normal konuşsa ilgi odağı olmaz sapıklığın yeni modeli
Genislik gevseklik ve ahlaki degerlerden yoksunluktur bu.. iyi mide varmis
Bunun boşluk olan her yerine salacaksın kobrayı. Orsp karı!
Bunda tuaflik var kocasına başka kadını öneriyor bu dinde yok bu resmen cahillik.
@İstmurat al bir cahil daha kaybol
Kadın İslamcı bir yazardır. İslam dinine göre erkek 4 eş alabilir. Kadın Kuran'ı savunuyor. Çünkü Nisa suresi 3. ayette Allah diyor ki: "Beğendiğiniz kadınlardan ikişer, üçer, dörder olmak üzere nikahlayın."
Siz bu mantıkla nereye kadar yaşayacaksınız merak ediyorum.
Benim fikrim bu yönde değil. Ben tüm bu sebeplerden dolayı, kuranı da neredeyse ezberlediğim için Müslüman değilim zaten. Panteist'im. Ama kadının görüşleri İslam'a uygundur. Yorumumda da bunu belirttim. Bana sorarsan yanlış bir şey. Hem 4 kadının dırdırı da çekilmez şimdi. :)
Kuran'ı okuyan ya ateist oluyor ya deist ne iş bu :D
Çünkü yüce bir yaratıcıdan gelemeyecek kadar çelişki içeriyor. Çünkü şekil A'daki gibi kadınlarımızı dövün gibi kuma getirin gibi emirleri var. İnanmayanları öldürün diyen cihat ayetleri var. Sebep çok... aklı başında her insan okuyup sorguladığı zaman zaten inancını yitiriyor... Henüz az önce nisa suresi 89. ayetle enam suresi 68. ayetin çeliştiğini gördük.
Az önceki dediğim konu şuydu: www.kizlarsoruyor.com/.../q7231147-zuhal-kaya-serefsizi-hakkinda-neler-yapilacak
Okuduğunuzu anlamadığınız ve kafanıza göre ayetleri yorumladığınız için olmasın?
Al sana işkembeden sallayan birisi daha, kin ve nefretinizde boğulacaksınız bir gün.
Kadınları dövün kuma getirin diye bir ayet yok kur-an'da
Nisa suresi nde çelişki yok çelişki senin beyninde. beynin yerindemi bir bak önce
@Salih_tutucu 'Beğendiğiniz kadınlardan' değil, bir kaç kadınla evli olmak için bir sürü gerekçeler olması lazım bu 1.
2 Kuranı her okuyan anlayabilecek kapasitede olamaz, onun için tesfirleri var... Bir de ayetler olaylar üzerine indiği için çelişkili gelebilir, o yüzden iyi bir hocadan öğrenmek lazım.
Penteist ne ki bu arada? 🙄
@engeler Kur-an'ı bildiğini iddaa edip sonra da caymak size has bir durum heralde.
Kuranı iyi okuyup anlamak gerekiyor. Anlamadan cahilce konuşmayın.
Kurana laf edenlerin çoğunun bilmem kaç tane sevgilisi var. gece alemlerinde erkeklerin önünde dans edip ama iş kurana lafg söylemeye gelince namuslu kesilen insanlar var.
ama iş islama saldırmak olunca ön saflardasınız.
Kuran'ın özünü ne demek istediğini iyi bilmek gerekiyor. Kafanıza göre yorum yapmayım. gidin diyanete sorun size anlatsın. cahil kalmayın. sonra beyninizle bilmem nereniz yer değiştiriyor
Kur-anda Erkeğe 4 kadına kada rizin var ama bunu erkek kafasına göre alamaz. Kur-an'ı okumadan
@engeler İnsanın olduğu her yerde doğrusu da yanlışı da olacakdır. bu insanın yaratılış fıtratında var. Kişiler yanlış yapabilir ama bu yanlışları İslam'ı bağlamaz. İslam dosdoğru bir Dindir. Kur-an'ı okuyuo anlayabilirsen doğruları göreceksin. yanlış yapanlar kendilerine yapar yanlışı ve islam'a göre ahirette cezalarını çekerler. Ama bu Kuran2ı kerim yanlış demek değildir.
Burayı anlayabilecek kapasiten varmı? merak ediyorum... belliki sen doğruyu öğrenme değil kafana göre suç atma derdindesin.
Ahh dostlar. Neden kuranı her okuyan anlayamazmış? Neden tefsir gerekirmiş? Kuranın kendisi zaten apaçık kitaba and olsun diyor birçok ayette. Herkes okuyup, anlasın diye gönderdik diyor. Sizce neden her okuyan bu kitaptan farklı bir anlam çıkarıyor? Sizce neden bu kitap bu kadar tartışılıyor? Sizce neden islam bölünmüş durumda? Neden mezhepler var? Ayetler neden kıvrılıyor? Cübbeli bir şey diyor. Hatipoğlu başka bir şey diyor. Sizce neden? Biraz sorgulayın be dostlar. Körü körüne inanmayın. Dinler, aydınlara göre yalan, siyasilere göre kullanışlıdır. Çünkü her cuma bir ayet sallayan bakara-makaracılar her dönem olacaktır. Din sıradan insanlara gerçektir. Bir düşünün. Açın interneti okuyun yahu. Okuyun.
sizde abartmayın arkadaşını önermiş işte kuma olarak islamiyette var böyle şeyler birde sorsam müslümanız dersiniz Allah izin veriyor 4e kadar
ne derler, canım kardeşim miydi :)
Evet o bir kaşar 😂😂
:D fazlasıyla
Bu kadın da ayrı bir sapık
son cümleni sevdim..
ama geç kalınmış..
Maalesef abi 😂
Rezil. Savunduğu şeye bak
Keşke ölse
Amin :D
Kocası ona arkadaşını önerse ne düşünürdü acaba
Eski bir konu bu. Bitmiş gitmiş bir tartışma. Burdan ekmek çıkmaz sana
bir sey düsünemedim sacmalık
Şu an gerçekten şaşırdım bu nasıl bir düşüncedir?
Aynen keske babası dısarı bosalsaydı
ktu de olsa dayak yemişti 😄
fallik birde türbanlı...
Bu piyasaya ne zaman çıktı
Tam tarihini bilmiyorum ama çok olmadı
Keşke 😂
Bir de kapalı mı tuuu
hatalı üretim olmuş sperme yumurtaya yazık
Bu kadın gerçekten kocasını sevmemiş.
Swinger bence bu karı
Her zaman tek eşlilik!!!
Sapıklık