Teyzem ve kuZenim ısrarla beni evlerine kalmaya çağırdı kaldım ama kuzenim?

18 yasında kız kuzenim ben 24 yaşındayım teyzemi çok seviyorum ama kuzenim nefret ettim ondan artık şimdi ilk geldiğim gün sevgilisi aramış koşmuş başka odada konuşuyor neyse dedim yA o kadar tembel ki hiçbir iş yapmıyor uyusugun TEK'i yiyor yatıyor resmen neyse dün gezmeye gittik dddi ki ayakkabılar ayağımı çok sıktı minibüste idik bende dedim ki ben sana demedim mi rahat birşeyler giy yA off sus dedi herkesin içinde bana bağırarak söyle deme neyse tamam dedim eve geldik aksama ablası yemeğe gelecek hazırlık yapıyoruz yine yatıyor kendisi neyse kalktı biraz yardım etti yediler içtiler tüm bulaşıklar bana kaldı yıka yıka makinaya at öldüm oda orada yattı gittim odasına hala orada bazı şeyleri toplamamış hiç rahatsız olmıyor musun su duran şeyler den dedim yA off kendi evindede mi rahat edemeyeceğim sende herşeye karışıyorsun diyor bende uyardım bak beni kırıyorsun diye sende beni kırıyorsun diyor dedim tamam madem öyle Birdaha evinize adım atmam sen öyle düşünüyorsun ben evinde rahatsız ediyorum seni sizce doğru mu düşündüm?
Teyzem ve kuZenim ısrarla beni evlerine kalmaya çağırdı kaldım ama kuzenim?