Bir gün arkadaşa gidiyorum saç baş dağınık evlerde yakın olduğu için pek üstüme çeki düzen vermedim baya salaş bir şekilde çıktım hemen gönecektim yolda bir kız durdurdu beni sen Oflaz (lakap) değil misin ya dedi ben tanımıyorum kızı meğer aynı dershanedeymişiz ama ben onu tanımıyorum bizim sınıfta değil neyse öyle tanıştım o şokla arkadaşa giderken içimden dedim "vay arkadaş ne kadar şanssızım şimdi tanışacak zamanmıydı hay tüküreyim ne dedim acaba" diye düşüncelerle gitmiştim arkadaşa sonra bende böyle yakarmıştım arkadaşa sjsj :D
Selam Kızlar, ben Hüso, Boyum 194... @İamedyline @mavimilenaxx Geçen annem ekmek almaya gönderdi, üzerimde sünger boblu şortlu pijamam var. Neyse ekmeği aldım eve gelirken karşıdan eski sınıf arkadaşımın geldiğini gördüm, konuştuk falan. Rezil bir durumdu...
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne de yakışmıştır boyuna posuna öfff bee yine estiriyorsun xmslds
Sorma bende birkere çöpü atayım dedim normalde çöpe bile makyajlı bakımlı giden ben o gün nedense öyle çıktım tabi saçım ev Topuz'u elimde çöp üstümde tek parça penye bir elbise ayağımda terlik sonra asansörde bir yakışıklıyla karşılaştım iki kat içimden küfrediyordum..😅 Bir daha yaşamak istemem oyüzden çöpü atmaya gece kıyafetimle ayağımda stilettoyla gidiyorum..😂😅
Knka komşu kızı gördü beni kapıcıya ekmek sipariş etmiştim onu bekler iken ekmek geldi sandım ama komsunun kızı düğün icin davetiye getirmiş kapıyı açtım atlet ve kaprili iken kız gülmekten kendini zor tuttu ya 🙈😢
Yakışıklı/güzel biriyle değil de, bize yazan/yürüyen tiplerle karşılaşmak kötü oluyor. Bizi paspal halimizle görürler de yazmayı bırakırlar diye tedirgin oluyoruz. Her dakika saçımıza başımıza dikkat etmek gerek, her yerden fırlayabiliyorlar
Ben mahallede tuvalet terliğiyle gezerken çocun biri numaramı bulup bana ilanı aşk etmişti birde çocuğun yanında öyle gezdim pijamayı belime kadar cekiyordum filan sonra babamda dediki bu halinle bu çocuğu tavlasıysan sen evde kalmazsınn
Ben her zaman hazırımdır, hazır olmasam bile hazır hissederim.. Mesela kızın üzüldüğü duruma anlam veremedim, ben ulus kızılayda kareli pijamam ile dolaştığım zamanları bilirim
En İyi Cevaplar