Bazı semtlerı ornek verdım ankete...
Ankara'da hangi semtten ev almalı ?
Bazı semtlerı ornek verdım ankete...
Valla hacı dikmene hiç bulaşma ordaki yapıların sağlamlığı tartışılır ayrıca yatırdığın parada geri sayar çünkü ordaki yapıların çoğu çok eski yaşamken şu an için merkeze çok uzak ama yatırım amaçlı düşünürsen ev fiyatları uygun ve akdığın ev bugun aldığın fiyatın ustune katlar eryaman stabil erişebileceği en yüksek meblağlara ulaştı otobusu bol ama oturan çevresi o kadar da nezih değil keçiöğreni hiç tavsiye etmem yapı fiyatları ucuz ama oranın halkıda bir acayip orda hiç oturmadıysan hiç gitme derim insanıyla zor geçinirsin batıken hem ulaşım hem nezihlih konusunda iyi ama çok ıssız bir yer başka alternatifler düşünmüyormusun kırkkonaklar veya mamak zirvekent ikea yakınları gibi. mamakta geceleri hafifte olsa çöp kokusu halen gelmesine karşın ikea yakınındaki evler gayet güzel ve konforlu ayrıcada fiyatları uygun ulaşım konusunda bir süre daha sıkıntı çekecek ama yatırım için iyi ideal çünkü büyükşehir ve mamak belediyesi devamlı yatırım halinde.
Hocam cumlellerınden anladıgm kadarıyla ıyı bılyıorsun ankarayı kecıorende otuyorum aılemle 2 yıl falan aılmel oturacagım su an kıradayız . Ben calısıyorum ev alacagım aılme . Ondan sonra bellı degıl ya onlar kıraya cıkacak ya da ben yenı ev alacaıgm o yuzden fazla paraya gıremyırom. Sımdlık 120 bıne kadar cıkablıryoom. Kecıroene alısmıs aılem 15 20 senedır burdayız. Ben sıkıldım kalabıktan ama araba olmadan onlar bır yere alısverıse gıdemezler dıye dsunuyorm . İş yerim mamak lalahan'da
Mesajlaşsak aslında yarıdmcı olursun gibi geldi bana ..
Hacı o zaman önce aileni düşün madem ailen keçiöğrene alışmış onları bu dediğin yerlerin hiç birine götürme yapamaz adapte olamazlar bir kere eryaman batıken ve yaşamkent onları bunalıma sokar dikmen belki ama ordanda ev alma derim zarr edersin sen aileni düşün onlara keçiöğrende bir ev al önce onları bir sıkıntıdan kurtar hem keçiöğrende sende biliyorsun fiyatlar uygun dediğin rakama rahat ev bulursun daha sonra madem mamakta çalışıyorsun oralarda bir ayarlamalar yaparsın kira ya da bütçene bağl
yaşamkent yerine eskişehirde otur daha iyi
:)) ehueu ailem o yuzden ıstemıyor :)
Tavsiyen ?
Evet oyle cok zor balgat guzel metro da var
Cevap
2Cevap
gölbaşında oturuyorum ben tokide evler 3 4 senelik sıfırlarıda var öneririm otobüs dolmuş var
ankara çok durgun mümkünse alma...
Ankaradayım mecburen artık işim geregi . İstanbulllyuugm :/
Eryaman ve Batıkent
Batıkent...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar