Çekmeköy derimde o kadar butcen var mı bılmem benım sıteıcınde daırem var sağ tarafım full villa sitesi sol tarafım full sıte elite bir ortamda yaşıyorum bmw ler mercedesler audıler porsche'ler cırıt atıyor ve degerı hergun hızla artıyor evımın arkası fulll orman ful sosyete full sıte vılla sessız sakın huzur dolu heryere herseye yakınım hersey elımın altında cafeler otobus hastane saglık ocagı okul camı tum marketler evımın onune arkasına dızılı kapıcıyı gonderıyorum o derece paran varsa gel buraya hayat guzel gercekten camımı acıyorum havuzu goruyorum hemen dıbımde mıssss gıbı orman vaar oksıjen doluyor ınsanın ıcı ınanmazsın ama camım acık yatıyorum o kadarkı rahat bıyer otopark sorunu yok yollar genıs beylıkduzude dandık pendıkte dandık atasehırde konum olarak olu benım burdan heryere rahat ulasım var yanlııızzz fazla paran varsa yasarsın burada cunku anadolu yakasının en elıt mahalesı burası ilk sıtelerın ınsaa edıldıgı yer siteleşme burada dogdu hayırlısı olsun adına.
034 Yorumla
Soran+1 yılsultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu ilerde kendim oraya taşınmak istiyorum mali müşavirim ben iş potansiyeli yönünden makul geliyor
- +1 yıl
Saçmalama iğrenç bir semt kaç kurtul oradan. Başını duvarlara vurursun ilerde iş işten geçmeden oradan kaç kurtul elit bir bölgede yaşa daha verimli az ve öz çevren olur benım dayımda malımusavır ofısı var belgesi var o bile elit kovalıyo 100 mukellefi var sağlam para kaldırıyor elit yaşa biraz dostum bırak kenar mahalle ile ufak esnafı.
Soran+1 yılmetroya 5 dakika üst tarafında var alttarafında başlamışlar yapıyolar sosyola tesisler ben eve yakın 3 büyük part olduğunu gördüm spor tesisleri zaten ne verirlerse asmam süper daire kendim girecem iş bakımından araştırıyorum durumunu
- +1 yıl
e madem gırıcen kendı kararını vermıssın neden kafamızı sıkıyosun amac ne yanı otur o zaman mahallende. Bende bogaz koprulerıne 5 dk. Anayola 3 dk metroya 5 dk mınıbuse otobuse 3 dk tum marketlere marka olarak 5 dakıka otoparklı havuzlu guvenlıklı saunalı spor salonlu orman havuz manzaralı okullara yakın hastaneye saglık ocagına yakın elıt bırsemtte yasıyorum satma nıyetım yok 350 bın veren var satmıyorum gelıp senın kafanı s. ıkıyomuyum? Otur evınde bosuna buraya yazıp polemıkte yapma. Kaç yasında adamsın bak ev almıssın evım var demeyemı getırıyosun anlamadım? Ben bu yaştayım kendı daırem var satma gıbı bı dusuncemde yok kendı kararını vermıssen daha ne sıkıstırıyosun ortalıgı kardesım? Benım babamın bana hedıyesı olan bır yazlık var ahh onu satsammı acaba yok satmasam. Sende 1 ev vardır bizde 8 daire var satmıyoruz mal satılmaz kır kıçını otur aşağı. Görgüsüzde zannetme 1 dairen var ne yapıcagını sasırdın gayrımenkul zengını olanlar napsın? Otur evınde sen kardesım.
Soran+1 yıl350 bın mi istanbuldada ozaman yatırım amaçlı ev alınmaz kardeşim kaç m2 o
- +1 yıl
200 m2 40 m2 de bahcesı var sıteıcı sağımda vılla sıtelerı var solumda eksıoglu agaoglu sıtelerı var sızın orda ekmek 60 kurus bızım burada 2 lıra. Semt pahalı kalıtelı ust duzey benı yanlıs anlama babacan hava atmayı sevmem atmam sadece semtın kotu ben heryerıne gırıp cıktım bu sehrın muhasebecı adam heryerde tutunur merak etme benım dayım malımusavır cekmekoyde yasıyor pangaltında ofısı var. Dusun yanı benım oldugum bolge Ortakoyden etılerden guzel tek eksıgı denız onada gerek yok 3 sıtede 6 havuz var 3 acık 3 kapalı veya audı var bı gazlıyosun burdan sıleye agvaya vs ıhtıyac duymuyorsun 350 en uygunları bızım daırelerden.. Dağın basında alemdag emlak konut dıye sıte var omerlı tarafında ordakı daıre 500.000 tl cik. Sıtede 5.000 daire var yaşam alanı okul bıle var sıteye aıt sadece spor salonu market sıteye ozel carrefour acık kapalı garaj bayan erkek kuaforu cocuk eglence parkı tenıs kortu halısaha... Neler neler saymakla bıtmez ben sana dıyorumkı sat orayı gel keyfını yaşa krr senn
Soran+1 yılşimdi akrabalar orda kuzuenler var teşkilar orda adamlaral bide siyasi çalışmalarımız olur fakir fukara arası iyidir bak memleketin fakir fukarası milleti nereye getiriyo
bu istanbulun yerlisi kimlerdensin- +1 yıl
Esenlerde 2+1 3+1 daire parasına araba alıp bınıyorum ben :D 70 120 arası daırelerden fazla bı kar koparmayı dusunme 10 yıl beklıycen anca oyle.. Ben esenlerden daıre almayı dusunuyordum 90 a kadar. Baktım gordum gıttık aılemle perperişan ıcım acıdı rabbım orda oturana sabır versın. Gıttım a3 aldım o paraya :D tapu parasıda modıfıyeye harcadım sıktır et kanka ya sat gel hayatını yaşa ya da orda kal corbam makarnam kaynasın derdıne dus cek. 10 tane 10 kurusta 1 lıra 2 tane 50 kurusta ;)
Soran+1 yılbizde anadoluda yetiştik gelip orda teşkilatlanıp üç beş garibanın elinde turarız diye düşündüm ozaman bir el atma lazım oraya
Soran+1 yılhım sizin şu tanap işi ne oldu
Soran+1 yılbu tanapa malzeme üretecekti sizinkiler cihaz getirmişlerdi
halka arz oranınız nedir- +1 yıl
Dostum ben hıc babamlarla çalısmadım ben italyan mutfagı bılıyorum akrabamın mekanında calıstım aşçı olarak o işler nedir ne yapılıyor bılgım yok son 2 -3 aydır evdeyım araba ev kafa dınlıyorum bızımkıler otomobıl ısıyle ugrasıyor bmw borusan'da anlattıgın proje hakkında bır bılgım yok benı ılgılendırmıyor
Soran+1 yılbende müşavirim hep merak konum olmuştur lot durumları nasıl diyecem kızacan
- +1 yıl
Arkadaşım ben otomobil tutkunu bır ınsanım mutfagı seven bir insanım muzıgı egzozu gazlamayı para harcamayı kazanmayı herturlusunden babamla veya amcamla onların ısı hakkında konusmuslugum yok araba sorarım halını hatrını soraar aksam yemegını hazırlarım annemle sofrasını kurarım bırkac sınavım vvar ona hazırlanıyorum kafa dınlıyorum gezıyorum bunlarla mesgulum amcamda babamda anlatmaz bana olup bıtenı sormam cunku onlarla olan ısımı hallederım ya odamda sıgara kahve ınternet muzık ya da caddelerde aracla bı ıkı arkadasla gezerım bılgım olsa paylasırdım aılemle ıclı dıslı degılım o konuda muzık kafam arabam ınternetım param ben buna bakarım gerısı baglamaz ;) Internet ver elının altında arastırabılırsın ben o tarz seylerı merak etmıyorum. Bır bılgımde yok
Soran+1 yıloda yeme işi odu terlemeyi pek sevmiyon o zaman
- +1 yıl
1 Dairede bız oturuyoruz dublex sıteıcı olan. dıgerlerı kırada kıraların yarısı bende yarısı evde 13 yasından berı calısıyorum. Doğustan zengın degılız. Dededen fakırdık cok calıstık yaptık suanda olanı yıyoruz kı aktıf bırıyım askerlık ıslerı var sınavlar var dıye yatıstayım bu ara lıse 3 bılgısayar yazılım terkım bedellıde cıkmadı mecbur gıdıcem yerım yemem benım malım sonucta
Soran+1 yılye ye boşta bırakma
Soran+1 yılcümle ümmeti muhammede
Soran+1 yılhım iyidir
Soran+1 yılfazla bişey vermiyor 400-450 lira
Soran+1 yılbende yatırım amaçlı geleyim diyorum o tarafı bişeyler yapmak için
- +1 yıl
Valla dostum bızım mah d fıyatlar baya pahalı ama bızım boyle bı 10 dk yuruyus mesafesı arkamızda var merkez mhalesı oda yatırım amaclı guzel yer buluruuz sana yardımcı olurum yanı bızım mah ucuk ama oralar fıyatı daha makul uzun vade'de kısa vade'de kazanırsın şu an 120 ye al ordan 5 yıl sonra 200-230 duruma gore aldıgın eve evın konumuna gore. Ben burdakı dublexı topraktan gırdık aldık zamanında 160 bıne şu an 350 verıyolar dusun 5 yıl oldu senın orayada 120 alsan 5 yıl sonra 200-230 ıstenebılır evın oldugu yere baglı
Soran+1 yılyok aldım taşınıyorum yıl sonunda yüksel lisan dr. eğitimine filanda orda başlarım doğudaki teneke hocalarda bişey çıkamaz
Soran+1 yılşimdi beni ağırlarsan sakat olur namaz var niyaz var siyaset var sabah 4 kapıdayım kovalarsın sen beni
- +1 yıl
Herşeye eyvallahda sabah 4 de kapıda olman sıkıntı aılemle yasıyorum sonucta o saatte evde annem ablam uyuyorlar babam babanem ters kaçar dersenkı ızın gunumde gelırım gel köy kahvaltısına götureyım senı ömerlıye huseyınlı koyune ormanın tepesıne cıkarız atv lerle kahvaltı yaparız mekan var guzel koprulerı bıle goruyorsun :) Organık koy urunlerı :D Mısafır bastacı bızde.. Namaz dersen kılıyorum elım ayagım tutyor babamın ısmıne hayratım var yaptırdım ınsanlar kullanıyor :D Bızdede ıman var elımden geldıgınce :D
Soran+1 yıltamam o zaman anlaştık bak o sizin desislerin başından duracan beraber 5 giderdik açardık fabrikaları süper olurdu bak burada fabrika başında beliyom doğudada potansiyel yok boş bırakma oraları
En İyi Cevaplar
Beylikdüzünde İstanbul'a yakın ama İstanbul'un gürültüsünden uzak olacağın yerler mevcut. Yeni yapılan yerlere bak derim. Ayrıca Mimaroba fena değil. Maddi durumunu ya da bütçeni bilmediğim için tam site ismini veremiyorum...
Şahsım adına ben Beylikdüzün'de aradığımı buluyorum. İşten eve geldiğimde ohh çekeceğim bir yer...01 Yorumla
Soran+1 yılsultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu ilerde kendim oraya taşınmak istiyorum mali müşavirim ben iş potansiyeli yönünden makul geliyor
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen belirleyeceksin semtini. tabiki birikilrine ve ödiyeceğin taksitlerine göre.200 bin tl ile 200 milyon tl arası evler var semtlere göre. seç beğen al demezlermi bütçene göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Diğer konusunda 903 cevap paylaştı. Beylikdüzü panpa. Beykent ve Gürpınar tarafları da olabilir. Ben Beykent'te oturuyorum ve hem sessiz sakin hem de gayet güzel bir yer. Fiyat konusunda da her bütçeye uygun ev bulunuyor kolaylıkla.
01 Yorumla
- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılBende S. gazideyim guzel yer önü açik bazi bolgeleride sakindir ulasim acisindanda iyi. Simdi yatirim icinse ve karsiligina hemen ihtiyacin yoksa Arnavutkoy filan arazi al yok diger turlu diosan ev de mantikli ama dükkan daha iyidir yatirim için
05 Yorumla
Soran+1 yıltaşınırım diye aldım bu sultangazi cumhuriyet mah diyolar ordan gerçeken ferah ve sakin biyer sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu ilerde kendim oraya taşınmak istiyorum mali müşavirim ben iş potansiyeli yönünden makul geliyor
- +1 yıl
Şunu unutma usta İstanbul'da gelişmiş degil gelisen yerlerden ev alicaksin sana faydasi olur bina eskimi? Cumhuriyet mahallesi iyidir ayni zamanda.
Soran+1 yılbina eski işte yoksan bahçeli her tarafı metro hastanesi bina içinde tespit yaptık yıkıp yeniden yama durumuda olur süperlerler metroya 5 dakika üst tarafında var alttarafında başlamışlar yapıyolar sosyola tesisler ben eve yakın 3 büyük part olduğunu gördüm spor tesisleri zaten ne verirlerse asmam süper daire kendim girecem iş bakımından araştırıyorum durumunu
- +1 yıl
Sen hamza yerlikayanin orda siteler var ordasin galiba. Sikinti yapma dogru yerden almissin hayirli olsun
Soran+1 yıltam oranın aşağısı bu muhtarlığı finan vardı tam muhtarın önündeyim pazarı filanda var işallah zararı olmaz bana
Bütçeye göre değişir.. Bir de alınacak daire yatırım amaçlı mı yoksa oturmak için mi.. Bu durumda semtin örfü ve kültürü de önemli olur.. Kadıköy'le Fatih, Emirgan'la Çarşamba da bir olmaz elbet.
04 Yorumla
- +1 yıl
Sultangazi yatırım için ideal ve hatta geç kalınmış bir yer. Samandıra, Sultanbeyli hattı zamanla askeriye'nin bölgeyi bırakması ve/veya metro, hastane gibi projelerle daha da kalkınır ve cazibe merkezi haline gelir.. Oturmak içinse Samandıra, Sarıgazi-Sultanbeyli hattında en iyi yer denilebilir. Şu sıralar fiyatlar çok uygun olmasa da makul olduğu söylenebilir..
Soran+1 yılben aldım bu sultangazi cumhuriyet mah diyolar ordan
şu an şehir içleri ateş pahası, biraz daha şehirin dışlarından almak lazım, kayabaşı tarafları, beylikdüzü felan ideal yani.
06 Yorumla
Soran+1 yılmetroya 5 dakika üst tarafında var alttarafında başlamışlar yapıyolar sosyola tesisler ben eve yakın 3 büyük part olduğunu gördüm spor tesisleri zaten ne verirlerse asmam süper daire kendim girecem iş bakımından araştırıyorum durumunu
Soran+1 yılulaşım ortağım vızır vızır iş için nasıldır bilemem
+1 yılBagcilardan al kesinlikle o kadar huzurlu sesiz sakin biyerki kafani dinlersin hic ortalik falanda karışmıyor orda safe safe yaşarsin :DD
01 Yorumla
beylerbeyisen bütceyi soyle bende yardımcı oluYm.. O kadar cok yer varki kadikpyle uskudarı yazdım dıgerlerini yazıyım dedim üşendim sildim hepsini:D
02 Yorumla
Ataşehir bence Ulaşımı güzel ve kolay çoğu yere yakın evler de çok güzel.
05 Yorumla
Soransultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu ilerde kendim oraya taşınmak istiyorum mali müşavirim ben iş potansiyeli yönünden makul geliyor
- +1 yıl
Kentsel dönüşüm diye ne Yapacakları önemli. Ama ataşehir de 1+1 bile alsan aylık 1,500 2000 kira getirir düzgün bir yer. Gerçi almışsın hayırlı olsun zaman gösterir. Ankara'da da kentsel dönüşüm diye bir şey yaptılar daha kötü oldu. İnş orası daha güzel olur da yatırımın boşa gitmez.
Soran+1 yılolmadı kendim taşınırım iş olanakları yönünden cazip geliyoru
Soran+1 yılzaten bizde mal satılmaz
+1 yılyatırımlık ıstıyorsan arnavutkoy kemerburgaz ılerısı hatta tarla al derım ordan
09 Yorumla
- +1 yıl
ben sana bisey diyeyım bu kentsel donusum bir yerde patlıcak buyuk semtlerde tutar mesela nısantası keten ınsaat buyuk gırdı oraya sultan gazıde ev aldın pekı kentsel donusum ıle bınayı gokdelen yaptılar ee kıme satıcan esenyurt patladı dukkanlar boyuna batıyor orda insaat firmaları battı satamıyolar cunku sehrın cok dısında yerler sultangazı de baraja yakın ya da manzaralı evın varsa ok de gerı kalanı zor
Soran+1 yılyok satayım demiyorum daire karşılığı veririm gelip girerim iş için daha makul geliyor İstanbul
- +1 yıl
kardesım sende kac para var bu ıs ıcın
Soran+1 yılfazla bir şey yok 150-160 bin lira
paranın bir kısmınada memlekete ev aldım ha bire suyunu çekiyor- +1 yıl
o paralara sehir icini zaten unut temelden projelere girmeye bak derım ınsaaat fırması saglam olan bır prıjeye temelden gırersın sehır dısında ugrasma kentsel donusum vs ıle biliyorsundur oyle bı durumda bınanın tamamının evet demesı lazım bırısı hayır dedımı kalırsın
Soran+1 yılbinadakiler hep akraba hala kuzen anlaşamıyacakları tek kişi benim arsa payım var bide orda
- +1 yıl
sen bilirsin akraba bu gıbı maddıyat durumlarında akrepten farksızdır hatırlatım
Soran+1 yılsorma kira için kendlerine bıraktım 3 yıldır kiracı girmiyomuş ev kiracı yokmuş İstanbul'da deyip duruyolar bişey görmedik onlarda
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa yakası İstinye oturuyorum Can'ın sıkıldı sahile in Emirgan korusu alışverişi yapacam İstinye park Bebek 5-6 km Keza Tarabya YENİKÖY mis gibi ama parası cep yakar
00 Yorumla
+1 yılManzara anlayışına bağlı.
Ben 34 de yaşasam boğazı ve tarihi görmek isterim.
O yüzden de Üsküdar Beykoz Eyüp Fâtih...
Buralara bakarım...03 Yorumla
- +1 yıl
@dembaba1 hadi çocuğum artistligini ve sonradan görmeligin ötede yap. Hadi çocuğum...
+1 yılNe amaçla alacağına bağlı..
Oturmak için mi
Yatırım amaçlı mı?
Bütçe ne kadar?
Detay çok..
Yatırım için Fatih-Taksim civarı
Oturmak içinse daha sakin muhitleri seç..00 Yorumla
+1 yılistanbuldan kactim bende Allaha sukur, hocam evden ise yuruyerek gitmek gibi bir nimet yokmus bunu farkettim, o trafik o kesmekes hic cekilmez.
00 Yorumla
+1 yılBuyukcekmece silivri arası
05 Yorumla
- +1 yıl
E iyide madem ew aldın sen bize hava mı yapıorsun ne yapıorsun anlamadım o zamn niye soruyosun bize
Soran+1 yılşimdi oralı adam vardır kensel dönüşüm filan varmış çarpı 2 yapalım diye memlekettede hayat bonoton oldu nereye kaçayım diye araştırıyorum
Soran+1 yılyok yav hep aile yerleriydi oaralar
+1 yılSultanbeyli yükselmede, satılık var istersen.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu sultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu
parana göre değişir ben bayrampaşadayım memnunum
00 YorumlaAnadolu yakası pendik falan
020 Yorumla
Soranbu sultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu
Soran+1 yılevet sende hiç yardımcı olmuyosun
Soran+1 yılsende haklısın
Soran+1 yılsen nerelisin sizin oralar nasıl bide oraya gireyim
Soran+1 yılsormaya kilo aldım bekar adamım anne kızıyo kilo yüzünden evde kalacağız topaç gibi olmuşum resmen
Soran+1 yılneresi iyi 193 boya 85 kg göbek aldı başını
Soran+1 yılsen gel onu benim annem sor yakında terliği alacak bende katılıyorum ona kilo hiç iyi değil fit olmak lazım bir kilo alsan bile fazladan rahatsız ediyo insanın 193 boyda olan birin kilo olması dev gibi ben olsam kaçarım
Soran+1 yılkardeşim bunun ilerde evliliği var görmesi var topaç gibi gidermi insan nasibinin yanına
Soran+1 yılsende haklısın spor salonuna yazılacam
yorumların için teşekkür ederim
istanbulu bilmem ama
mersinde mezitli00 YorumlaDiğer konusunda 738 cevap paylaştı. Sakin olsun diyorsun beykoz
03 Yorumla
Soran+1 yılkulağana bişeydemi gelmedi orayla ilgili
gazıosmanpasa kardes :)
028 Yorumla
Soran+1 yılbu sultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu
Soran+1 yıldesene tam adamını buldum bu bizimkinin olduğu yere cumhuriye mah diyolar oranın durumu sence nasıl
Soran+1 yılnasıl akrabalar söyledi kentsel dönüşün ve mütaitler istiyormuş öyle bir durumu varmıdır
Soran+1 yıliş yönünden nasıl oralar sence
Soran+1 yılmali müşavirim bizim buralarda iş potansiyeli pek yok durgun sabah 8 akşam 8 hayat yok en azından orda işten güçten iyi terleriz gibime geliyor
Soran+1 yılben şirket içinde çalışayım diyorum ex defter tutarım evde evde tutuğula harçlığım çıkar diğerinide bir tarafa atarım
Soran+1 yılsen ne işle meşgulsün
Soran+1 yılmedikal firmasında çalışmıştım günde 2-3 ihaleye gir muhasebesine bakmıştım üretim var mı yoksam al sat işimi
Soran+1 yılihale koşturuyomusun yoksa hastaneleremi çalışıyosun
sana ne veriyolar
Soran+1 yıl2 liranın altı üstü
Soran+1 yılnasıl oranın olanaklarına göre kurtarıyomu
Soran+1 yılkurtarıyosa problem yok
Soran+1 yılo zaman yılsonunda oraya bir görüneyim evide boşaltıp tadilatını yapıp kendim girerim
Soran+1 yılamin
+1 yılPendik taraflarından alabilirsin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeylikdüzü ve Hadımköy tarafları daha uygun
02 Yorumla
- +1 yıl
Bilemem o kadar
+1 yılPendik olabilir
03 Yorumla
- +1 yıl
Olur tabi kardeşim fiyatı çok yüksek bir şekilde artar
Soran+1 yılyok oraya proje çizdik kelle başı daireleri yenilesen çarpı 2 veriyo iş amaçlıda düşünüyorum orayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılistanbuldan ev filan alınmaz artık
03 Yorumla
Soran+1 yılsultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu ilerde kendim oraya taşınmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadara aldın? Sultanbeylide bile it bağlasan durmaz evler 250 bin. biraz duzgunleri 300.
Soran+1 yılmetroya 5 dakika üst tarafında var alttarafında başlamışlar yapıyolar sosyola tesisler ben eve yakın 3 büyük part olduğunu gördüm spor tesisleri zaten ne verirlerse asmam süper daire kendim girecem iş bakımından araştırıyorum durumunu bahçeli
üsküdar
02 Yorumla
Soran+1 yılsultangazide aldım sağı solu açık güzel bir daire şimdide bu kentsel dönüşün yapışımı istiyormuş bana faydası olurmu ilerde kendim oraya taşınmak istiyorum
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. bütçeye göre
03 Yorumla
Soran+1 yılo kanuda haklısın
atasehir
01 Yorumla
+1 yılPolenezköy.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurtköy - Pendik.
01 YorumlaCtr+c
Ctr+v00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne