Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. darbeyi hoş karşılamıyorum, kendilerince bir amacı olan insanların yok edilmesini hoş karşılamıyorum, ama suriye için filistin için doğu türkistan için ya da reyhanlı için bile bu kadar gürültü olmamıştı. şimdiki farkın ne olduğunu anlayamadım.
ha bu arada o dört parmak rabia işareti var ya, o ismin asıl sahibi olan rabia özgürlük mücadelesini radikal islamiyete karşı vermiş biri olarak kemiklerinin sızladığını düşünüyorum. o olsaydı sapkın mursiyi destekliyor olmazdı.
siyasi olarak ne mursiden ne mursi taraftarlarından ne de buradaki temsilcilerinden yana olmam mümkün değil. dün akşam mısırlı bir arkadaşımla görüştüm. dış basının ortalığı galeyana getirdiğini olduğundan fazla gösterildiğini ve gerçekten mursinin istenmediğini söyledi. ama ortada bir vahşet olduğu da gerçek. Allah yardımcıları olsun masumca mücadelesini veren tüm insanların.
Not: Gezide çocuklarıyla direnişe katılanlara tepki gösteren insanlar hatta daha da ileri giderek 'analıkları bu kadar' diyen insanlar şimdi mısırda çocuklarıyla birlikte mücadelesini yapıp zarar görenlere acıyor. buradakiler de çocuk değil miydi?
Not: link böyle provakatörler de var tabi. dünden beri bir çok video izledim ama diğerleri silinmiş bunu bulabildim34 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir yazı. düşünen insanların farkı başka oluyor. :)
- +1 yıl
ha bu arada amaç dalga geçmek değil ama şaşkınız. gezide mücadele veren insanlar, insanları dinlerine ırklarına göre ayıran kişiler değil. genel olarak canlı vahşetini hoş karşılamayacak kişiler. kimsenin mısırdaki vahşete sevindiğini hoş karşıladığını sanmıyorum. ama ben şu an 4 parmak profil yapıp da başbakanın gazıyla klavye direnişçilerini samimi bulmuyorum. Irak'ta insanlar çırılçıplak işkence yapılırken fotograflanıp sonra öldürülüyordu. hatırlarlar mı acaba? o zaman nerdeydi parmakları?
- +1 yıl
basinin ortaligi karistirdigini ben de düsünüyorum özellikle türk badininin. almanyada millez coluk cocuk misira tatile gitti ve canli yayin muhabiri (misirdan cai yayin) orada durumun okadar vahim olmadigini gayet tatil yapilabilecegini söyledi. millet 2-3 yadindaki bebrkletiyle gitti tatile.
- +1 yıl
elbette. her iki taraf icin de gecerli bu ama türk medyasi yine yavsaklik yapiyor, öldürülen polisleri göstermiyor, tipki gezi olayinda tas atan molotof atan ücbes kisiyi gösterip tüm göstericileri polise saldirdiklarini lanse ettikleri gibi. halbuki en cok yarali ilk günler verildi cünkü millet sorzla terlikle gelmisti catismaya gelen öyle mi gelir. ölenlerin cogu da ilk günler komaya girenler.
En İyi Cevaplar
+1 yılGeZi parlında ölenler için de, mısırda ölenler için de, dünyanın başka bir yerinde haksızca ölenler için de üzülüyorum ve huzur diliyorum bir "insan" olarak.
62 Yorumla
Soran+1 yılbak işte ne kadar güzel söyledin. 5-10 dangalak siyaset yapıldığını zannediyor. aciz, ölen insana saygısızlık ne zamandan beri insanlık oldu ki...
+1 yıl"Burda o mermilerden bir tanesi kullanılsaydı, neyin kutsal olduğunu görürdün." diye yorum yapıyor "Soran" zihniyet. Bu zihniyet o mermileri kullanacak gücü olsaydı kullanırdı... şimdi kalkmış Mısır'a ağıtlar yakıyor o zihniyet... MGK'nın gündemine bak: Kaçırılan pilotlar ve Lübnan, Suriye, Mısır... Ulan sivri akıllılar İsrail'in savaştığı ne kadar ülke varsa şimdi onlarla uğraşmanın taşeronu olduk... Sizin müslümanlığınız bu mu? Yabancı bayrak çektiğiniz Türk gemisi 12 saat uluslararası sularda kaldı donanmayı gönderseydiniz ya! Vay Efendim Mısır... Sizin Mısır'dan tek farkınız olayı "Ordu'yu işin içine sokacak boyuta" getirememeniz...
Halk ayaklandı, ordu geldi Mursi'yi getirdi.
Halk ayaklandı, ordu gedi, Mursi'yi gönderdi, başkasını getirdi...
adı da demokrasi oldu ha! Arap toplumlarında demokrasi.. Çölde de kutup ayısı...32 Yorumla
Soran+1 yılben en azından zihniyete sahibim, zihniyetim de binlerce kişiyi içermiyor. ben kendi adıma bildiğimi söylüyorum. ben akp'den bahsetmedim, gezi karşılaştırmasını eğer türklere bir zulüm olarak görenler varsa mısır halkından ne istiyolar gelsinler tayyiple dalga gecsinler, müslümanlarla değil.
- +1 yıl
Yahu Mısır'da katliam yapanlar da Türkiye'deki ortalama dindardan daha dindar müslümanlar... katledenler Yahudi değil ya... Neden "İslam" her zaman "en uç" tarafından temsil ediliyor? Taliban Afganistan'ı mı temsil eder?
+1 yılBen Gezi ile mısırda ölen insanlar arasında bağlantı kurabilen o beyinin mk diyorum ..
Hayır insanlar ölüyor yazıktır ayıptır lan ..
Şimdi görende bizim ölen kardeşlerimizi sallamıyoruz mısırı önemsiyoruz sanacak hepsi önemli hepsi insan biraz vicdan biraz karakter ..14 Yorumla- +1 yıl
Sende beyin olsa bu lafı etmezdin. Çünkü Mısır ı ortaya atanlar Tayyip çiler ve bizde insasız tabi üzülürüz ama Kendi insanını kırıp başka ülkenin insanını korumaya çalışana da bu nedenden dolayı sırt sıvazlayacak değiliz. Beynin bunu anlayabildi mi?
- +1 yıl
gezide hayvanlar mi öldü? ya da sayilari az gömün gitsin 100-200 ölseydi anca hitap ederdi vicdanima mi diyorsun. burda kimse niye misirda ölenlere üzülüyosunuz demiyor, burdaki ölenlere gebersin pislikler diyenler misirdaki icin feryat figan ediyorsa önce onlarin beyninden basla.
- +1 yıl
iste burdaki insanlarin tepkisi de o beyinsizlere. biz de cikip oh iyi olmus pislikler gebersin demiyoruz. katliam yapiliyor sonucta ama onlar da tamamen masum mazlum insanlar degil yansitildiklari gibi.
sen ülkendeki bir cana oh iyi olmus dersen senin koydugun isaretle de biz dalga geceriz (burdaki sen sen degilsin) - +1 yıl
@kunteper34 yazdığımı anlayamamış tartışma diyor ya klavye pisisi tartışma demiş bıdı bıdı bıdı etmiş ben bir kroşeyle o çeneni kopartamıyorum ki sen bıdı bıdı yapınca ne muhattap olayım seninle kauçuk ..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dalga falan gectigim yok, prifil resmimi boyle yapmamin nedeni biraz empati kurabilmesi bazi insanlarin. Yoksa misirda olan katliama bende uzuluyorum ama sunuda belirtmek isterimki katliamlara duyarliliginizi irkcilik yaparak gostermeyin. Katliami dini, dili, irki olmaz...
81 Yorumla
Soran+1 yılben sana demiyorum ki sen doğru söylüyosun. sadece o resmin altına 4 bira yazan zihniyet insanlıktan nasibini almamış.
+1 yılo isareti bu sitede kullanan sahislarin neredeyse tamami gezi olaylarinda ölen insanlara gebersin pisliklet diyordu. ne isi varmis otursaymis evinde diyordu.
bi sorsunlar misirdakilerin ne isi varmis sokakta? demokradi dedikleri ne? misirli kadinlar mursinin cikardigi yasayla denize giremiyor, sen karini kizini denize götürme elaleme ne karisiyorsun?
buna halk tepki verirken muhaliglere saldirip binalarin tepesinden muhalifleri asagi atan öldüren zihniyet kendileri öldürülünce zulm diyor.
haklarini almak icin disardaymis misir halki. haklari mursi tarafindan gadp edilen halk ne olacak peki?
ne yapti bu yönetim gelip darbe yapip tüm kadinlar basini acsin islam yasaklandi mi dedi? neye tepki veriyorlar?99 Yorumla
Soran+1 yıldarbe yapıp ? ... demokrasiyi savunur musun ? ( bu esas konumuz değil burdaki.)
- +1 yıl
darbe yanlisi degilim yalniz eger benim temel özgürlükletim iktidarin inanci dogtultusunda gasp ediliyorsa buna kim dur diyecek? benim hakkimi kim nasil verecek. demokrasinin ne oldugunu bilmiyorsan git oku acaip birsey duymus gibi sasirma.
Soran+1 yılben bilmediğini zannettim ve hor görmedim. acayip bir şey olsa soruyu sana yöneltmezdim. darbeyi sevmedin, demokrasinin baltalanmasını istemedin. ben de gezideki olayların olmasını istemezdim. Peki Mısır'da demokrasinin ilk deneyimi olacakken çoğunluğun ondan yana olduğu birisi neden burdaki insanların düşmanı oldu ? Demokrasi ihtiyaç doğrultusunda darbeyle düzenlenecek kadar aciz mi ?
- +1 yıl
demokraside cogunlugun oyunu kazanmadi öyle olsa dahi cogunluk beni secti diyetek insanlarin yasam alanlarina müdahale etmek sapikca yasalar kanunlar cikarmaya calismak darbeden daha bezer bir durumdur.
eger demokrasi getirecekse inancli kesime de hitap edebilmeli inancsiz kesime de. misirda sadece müslümanlar yasamiyor. - +1 yıl
O kafalarda bir beyinin olduğundan söz ettiğim bir kareyi hatırlamıyorum ben ne onları tanırım ne bunları;
Ben insan ya da hayvan ya da bitki konu başlığı altında alınan her konuda üzülürüm..
Din dil kişi ırk ayırt etmem benim etiğimde yok ayırt etmedim hiç, beni o sefillerle bir tutma bu yazım her iki konu içinde geçerliydi ki konular tamamen alakasız ..
İşaretlerin canı cehenneme. Sadece alay edilmesin hiç etik değil gezi ile ilgili kimseye gebersin de demedim asla, desteklemiştim.. - +1 yıl
panp :(
- +1 yıl
Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Rabia işaretiyle dalga geçmekten bahsediyorsun.Siyaset yapmamaktan ve ölen insanlardan bahsediyorsun.Taksimde başka bir yerde yani genel olarak gezi olaylarında ölenlere neden bu kadar duyarlı olmadı kimse?Rabia işaretini kutsal işaret mi yaptınız kendinize.Kimsenin derdi müslümanlık müslüman olmamak değil.Böyle bir bölücülüğe sebep olanlar ülkeyi yönetiyo.Gezi olaylarınlarında kılını kıpırdatmayan adam rabia işareti yapıyo.Önce ölen kendi vatandaşınızı bizi düşünün.Kimse orda ölenlerle dalga geçmiyo herkes üzüldü elbet.Sorun bu işaret mi sembol mü ne diyosanız onu büyütüp abartıp milletin gözüne sokmanız.Olayı ''müslümanlar mısıra destek çıkıyo''ya çevirmek bu sorunları çıkartıyor.
56 Yorumla
Soran+1 yılmüslümanlar mısır'a destek oluyor, aynen doğrudur. müslüman olmayanın umrunda değil, görüyoruz. 5 kişi polis yüzünden ölseydi dediğin fazlasıyla olurdu. esnaflardan başta gezi eylemini destekleyen mi yoktu :S vatandaşlar bunaldıktan sonra kontrol kaybettiyse suçlu olan belirli bir grup yoktur. En azından ben değilim suçlusu. Bırak da üzülme bana kalsın, saygısızlık etmeyen birine diyebileceğim yoktur. o işareti değiştirmek benle tükiyeyle değil de müslümanlarla dalga geçmektir.
- +1 yıl
Tamam sen müslümansın üzülüyosun madem gezi de ölenlere niye üzülmüyosun?Üzülüp üzülmemek ne zamandan beri müslümanlıkla ölçülür olmuş.Sen otur evinde öyle rabi işaretinle üzül kendi kendine.Artık nasıl her şeye körü körüne inanınr olmuşsanız.At gözlüklerini çıkar da öyle bak etrafına.Ölenlere üzülmekten bahsediyosun ne hikmetse bir mısırda ölenlere üzülüyosun.Başka yerde ölen ölmüyo mu.
Soran+1 yılşu at gözlüğü meselesi olmamış, ben seni konuşulacak biri olarak gördüm; fikirleri dar biriyle konuşmak bana yakışmaz. Şöyledir veya böyledir biz şöyleyiz siz böylesiniz tarzı muhabbetleri benim gözümde tamamen gereksizdir. Çünkü ben bir grup içine katılmadan da kendi düşüncemi oluşturabilirim. Sen ille de birileriyle aynı düşünmek için inat edersen sana da kızmam. Bana eğer benle ilgili olmayan bir zümreye ait davranışları yaftalamıyacaksan konuşmaya devam edelim.
- +1 yıl
Ben senin cevabın doğrultusunda karşılık veririm.Sen değil miydin az önce müslümanlar mısır'a destek oluyor diyen.Olayı müslümanlar ve müslüman olamayanlara çevirmek değil mi bu yani biz şöyleyiz siz böylesinize getirmek değil mi bu konuyu.Herkes üzüldü elbette ben de üzüldüm o da üzüldü bu da üzüldü.Sorun üzülüp üzülmemek değil.Bir karınca ölse üzülürüm ben.İnsana neden üzülmeyeyim.Ama bir tarafa üzülüp kendi ülkendeki vatandaşının ölümne üzülmemek doğru mu sence?
- +1 yıl
Rabia isareti yapanlarin kahrolsun demokrasi, geliyor hilafetin sesi pankartini hatirlatirim. İnsanlikmis. Hadi oradan. Hem kahrolsun demokrasi, hem insanlik dersi. Oldu canim baska derdiniz? Rabia isaretsiz de oradaki masum insanlara uzulebilir kisiler. İlla kahrolsun demokrasi demeye gerek yok.
Çok güzel olmus elinize sağlık diyorum. :))
Çünkü bugün rabia resmi koyanlarn gezi olayları zamanı verdikleri tepkilri çok ii hatırloyrum. İnsanlar orda da katledildi,Mısrda da , baska yerlerd de.
Mısırdakilre üzülüp kndi insanları ölürkn onlar teröristti diyebiln zihniyetlere yazklar olsun. Üzülceksen insanlar için üzül. Tepki vereceksn bu insanlk suçuna ver.
Bana dokunmayan ylan bin yaşasın mantığıyla ülkndekilere 3 maymun oynama!51 YorumlaDalga geçenleri görmedim ama haberi her izlediğimde içim yanıyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılaltta bir tane beyni sadece su yakan birisi var, işte onun işareti mesela.
Soran+1 yıldoğru diyosun, üzülüyorum.
+1 yılSizler Taksimde İzmir de kısacsı ülkenin heryerinde vatanı elden gidiyor diye sokaklara dökülüp isyan edenlere karşı yapılanlara üzüldün mü Mısr dakilere üzüldüğün kadar? Kendi ülkeni kurtardın şimdi sıra Mısır*geldi?
42 Yorumla- +1 yıl
başlatma lan tayyibinden, nerden biliyorsun kimin neye ne kadar üzüldüğünü gelmiş boş kafalarla bıdı bıdı bıdı bısdı bıdı bıdı
Önce sen benim ne yazdığımı anlayabil ondan sonra yap servet-i fünununu. - +1 yıl
Mal herif işte adam olsan tartışmaya açık olurdun engellemezdin. Senin gibi korkaklar çok burada. Ancak yazar engeller kaçarsınız.
+1 yılİki tarafı da savunduğumdan değil ama evinde kıçının üstüne oturup 'Ks fotoğrafımı da rabia işareti yapayım bari' denilerek bir yerlere varılacağını düşünmek çok mantıksız geliyor.
44 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar..
Soran+1 yılyapma kardeşim, ben yapıp/yapılmamasına değil dikkat edersen dalga geçilmesine karşıyım.
- +1 yıl
Dalga geçen insanların Mısır'daki insanların ölümü ile değil buradan bir işaret koyarak herşeyin düzeleceğine inanan mantık ile dalga geçtiklerini düşünüyorum.
Soran+1 yılhayır onlar yardım edip de sadece profilyle rabia olanların yanlışlarını gösterseler ya. veya sessiz kalsınlar, karışan yok. neden hep dalga geçiliyor? yani üstüme alınmıyorum ki. mısır vatandaşlarına saygısızlık olduğunu söylüyorum.
+1 yılElin Mısır'ında katledilenler insan tamam da... Türkiye'de katledilen 5 kişiye ne demeli?
92 Yorumla- +1 yıl
Eksi verenlere bak eksi verenlere :D Zorlarına gidiyor
- +1 yıl
+1
+1 yılbu katliama sırf Başbakan a gıcıklıklarından karşı duranlar yarın büyük vicdan azabı çekecek.
23 Yorumla
Soran+1 yılHayır Mısır veya Türkiye başbakanı.. ne alaka anlamadım ki, başbakan o işareti yapmadığı zamanlarda da aklımla vicdanımla üzülüyordum. Dalgacılar neyin kafasındalar ?
- +1 yıl
elize kaç kişi öldü gezi de? ölenler nasıl öldü? yazar mısın lütfen
+1 yılRabia işareti Mursi destekçilerini temsil eden bir işaret değil mi? Öyleyse ben de alay ederim.
74 Yorumla
Soran+1 yılişaretle alay et, insanla dalga geç... katliam üzerine saygısızlık senin kaldırablcegin bir durum mu?
- +1 yıl
Ben yalnızca birinci söylediğinle -yorumda belirttiğim gibi- koşulu sağlarsa alay edebileceğimi söyledim. İkinci söylediğini sen, kendi elini güçlendirip beni suçlu duruma düşürmek için kendin uydurdun.
Soran+1 yılhayır rabia işaretini sadece akp sempatizanları yapmıyor. demek ki mısır halkıyla dalga geçiliyor. uydurduğum bişey olsaydı bunca dalgacı insan burda bile gezi parkını konuşuyo olmazdı, konu ne sence ?
- +1 yıl
Emmi oğlu şaka yapmıyorum, ikimizden birinin anlamayla ilgili ciddi sorunları var. Yazışmayı sürdürmeyeceğim. Hadi uğurlar olsun.
- Diğer konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılTürk'ün işareti budur olup olmadık saçma sapan OLMADIK simgeler üretmeyin
link62 Yorumla- +1 yıl
Mesele ülkücülük ya da Türk sembolleri değil ki :))
- +1 yıl
Öyle diyen yok ben yazmaktan bıktım millet anlayamamaktan bıkmadı
Doğu Türkistan
Kerkük
Azerbaycan
Hocalı
Karabağ
Türmenistan
Tataristan
Kazakistan
ve aklıma gelmeyen onlarca Türk-İslam ülkesi 52 yılı aşkın bir süredir kan ağlarken tutupta beni Mısır'ın Arap-Müslümanı filan ilgilendirmez.2 3 aylık olaylar bizim 52 yılı aşkın süredir katledilen Müslüman kandaşlarımızın önüne mi geçecek.Biraz Türk-İslam dünyasında ki katliamları bilsen bu işareti bilirdin gerçi kime ne anlatıyorum
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. link bunun gibi mi? sdadasd :D
94 Yorumla
Soran+1 yılhayır bunu kullananlar katliamın mısır'da olduğunu unutan ve hala ölümü siyaset zanneden bir kaç budala.
Soran+1 yılinsanlar zannediyo ki siyaset hala bu... ölü ya ölü, ölüye saygınız olsun. desteklemeyen taksimdekilerle dalga mı geçiyodu; düşün de konuş.
+1 yılEvet Dalga geçtim !
R4bia yerine 4 ÇAY yazanı koydum pişman değilim.
evet Türkiye ! Ağaçlar için savaştık sonuçta onlarda birer canlı !
+1 yılGezi Olaylarında da gerçek mermiyle öldürülen de var. Sopalar ile öldürülen de...
64 Yorumla
Soran+1 yılordu veya polis gerçek mermi kullandı mı ? Sopayla, vatandaşın, esnafın kavgasından bahsetmiyoruz. Gayet çarpıtıyosun doğru olmayanları hala, gezi lafına takılacağın kadar bir düşünsen onların hallerini...
- +1 yıl
Ethem Sarısülük
Polis mermisiyle öldü.
Ali İsmail Korkmaz
İçinde polisinde bulunduğu sopalı bir grup tarafından dövülerek öldürüldü.
Ben dünyanın neresinde olursa olsun katliama karşıyım.
Ama Mısır'ı görüp Türkiye'yi görmeyenlere de karşıyım ! - +1 yıl
Teşekkürler :)
Sahi su atarinizi suudiarabistan kralina, filistine de yapsaniza. Yer mi yemez kanimca.
24 Yorumla- +1 yıl
Sıkarrr g*tü yemezzzz.
Soran+1 yılşu anki atarımı (!) her yanlış gördüğüme yapıyorum. şucu bucu değilim ben. Tek mantığımla ilerliyorum. Gördüğüm bildiğim olayda da bunu söylüyorum. atar demeni de anlamadım, gidip de mısıra barikat kurmadım. sadece konuştum, insanlık için.
+1 yılSen hani şu işareti mi diyorsun?
Dur koyacağım..
Sola bak bebek!40 YorumlaSadece bir işaret bu başka bir anlamı yok. Çok büyütmemek lazım bence.
00 Yorumlagezi olaylarınla ölenler ve onca yaralananları gözardı edenler şimdi kalkıp mısırdaki ölenler ve yaralananlar için deli divane oluyor
burdakiler insan değil mi ve başbakanın emri ile bu hale gelmediler mi64 Yorumla
Soran+1 yıl638 tane devlet ordusundan çıkan kurşun mermisiyle ölen ve vatandaşlar tarafından tartaklananlar bir mi?
- +1 yıl
gezi ile .mısırı benzetmek :):):) harbi komiksiniz.. bir günde bine yakın insanı vurdular
Niye rabia işareti kutsalımız mı oldu ?
106 Yorumla
Soran+1 yılölenler insan, onlar kardeşimiz. yardım etmeyi bırak köstek olmak isteyen zihniyetedir lafım. ;) sen hala siyasetle ilgilen. Burda o mermilerden bir tanesi kullanılsaydı, neyin kutsal olduğunu görürdün.
- +1 yıl
"Burda o mermilerden bir tanesi kullanılsaydı, neyin kutsal olduğunu görürdün." diyebilen zihniyet o mermileri kullanacak gücü olsaydı kullanırdı... şimdi kalkmış Mısır'a ağıtlar yakıyor o zihniyet... MGK'nın gündemine bak: Kaçırılan pilotlar ve Lübnan, Suriye, Mısır... Ulan sivir akıllılar İsrail'in savaştığı ne kadar ülke varsa şimdi onlarla uğraşmanın taşeronu olduk... Sizin müslümanlığınız bu mu? Yabancı bayrak çektiğiniz Türk gemisi 12 saat uluslararası sularda kaldı donanma gönderseydiniz!
Soran+1 yılkardeşim mevzu sembol değil ki, sen niye o veya bu insanla dalga geçiyon ki... git başkasına(!) söv. mısırdakilerin senle ne alakası var.
Soran+1 yıl5 satır soru başlığı olmuyor. Ben zaten o işareti herkes bildiği için direkt Mısır halkı akla gelceği için demiştim. yoksa banane işaretten. zalimler beni üzen.
sorun çok değerli mesajlar anlatıyor kardeşim, +5
30 Yorumlachp zihniyeti işte ne beklersinki hepsi aynı cacık
11 Yorumla
Soran+1 yılzihniyeti salla kardeşim. kim olursa olsun; bir insana bunu reva göremez.
Helal olsunçok seviyorum onları ben :D :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrada ölenler sadece şeriatçı teröristler
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBahreyn'de demokrasi isteyen kalabalığı Amerikan destekli Suudi askerler tararken neredeydiniz iki yüzlü herifler ?
Cevap sahibi+1 yılBasın ne gösterirsen ona inanıyorsunuz koyunsunuz hepiniz
Cevap sahibi+1 yılakp nin koyunları
Soran+1 yılüstüme alınmıyorum. bildiğim bir olay olsaydı haklı olana destek verirdim zaten. ben senin kelimelerinin hedefi değilim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar