Annemin yuzunden5 bin lira borc. girdi. . icraligim... bakkala da 1 bin tl var 300 tl telefon.. fatura.. 700 tl. Dogal gaz...750 tl evin kirası yarisini ben veriyorum... Asgari ucretle calisiyorim haftalik 350 tl aliyori. Dukkanada borcum var Şu an 300 her hafta 50 tl kesmeye başladılar. Sigortam yok 8 yillik evliligim bitti 2yildir bosandimda geldim. Kardesimle ben bakiyoruz eve ama cogu bende anneme yetistirmekden borcumu odemedim. Zaten aldigimda yetmio annem mekkeye gidecek teyzem goturuyor onca borcum harcim var ve hatlarda annemin uzerine idi oda icraya girerse iki kati olucakmis masraf bugun mesaj geldi. Anneme dogal gazi ode diye para verdim 3 aydir odememis Şu an kesilme soz konusu birfe bilezik almis kendine bugunde bana verdi bende bozdurdum dagittim borclara bu hafta alacagim kiraya gidecekti.. Diger hafta alacahim dogalgaza 15 gun parasiz. Pulsuz içeride borc var beni dusunen yok bayrama kadar orada olucak ne yiyip ne iccem calismaz calistigini eve harcamaz. Biktim bilezigi bozdurup borc a dagitim diye isyerinde bagirdi eve gelme simdi geldim eve kontranta uzerimde evin. Evde yikiyo dokuyo yasenin. Adina kayit olan borclar bide 5 binliralik icrallik borcumun birkismini odedim. Iceri alicaklarsonunda haciz gelcek biktim kufurler ediyo beddular edio para gözünü bürümüş birde diyorumki sen gelene kadar yerine koyarım yok ben ne yapsam bilemedim zaten kaygi endise bozuklugum var ankst hastasiyim panik atak vs nobet geçir sem ne calisa bilirim nede evden cikabilirim. Anlamiyo ettigi beddular tepsiyi firlatti ekmege tekme atmalar neler neler yaa hatalimiyim annem keyfi icin takio ben cenebe cekiyorum butun yuk ustumde
Güncellemeler
+1 yıl
Borca harca yatir diye verdigim paraları kendine odedi harcadi evin masraflarini odemedibutun yuk bizde annem cok ac gözlü yani biktim usandim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer