Yaa kore dizisi izleyen yok mu hiç aranızda BOF'un 2 sezonu var mıııı ?
Varsa da bilen biri sitenin linkini atsın yaa
Varsa da bilen biri sitenin linkini atsın yaa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben izliyordum bir ara ya kore manyağı oduğumda çok çocuksa geldi sonra bıraktım
Ne alaka ya çocuksulukla sen normalde dizi izlemiyor musun ya da her yaştan insan sanki dizi izlemiyor mu ?
okulun f4 e tapması geum jan di nin şöhreti falan normalmi ya
Hangi dizi normal ki zaten ? Ayrıca okulun f4e olan hayranlığı gayet normal düşünki bir okulda murat boz ve onun gibi yakışıklı arkadaşları var sence o okuldan farksız mı olurdu orası.Sadece murat bozu ya da biscolata erkeklerini görünce deli gibi çığlık atan kız var sen bunları görmüyorsun sanırım.
playfull kisss güzel ya 8 özel bölüm var izledim bitirdim
Cevap
0Cevap
Hayır yok maalesef
hadi ya evlendiklerini de bir göreydik keşke :) Şu özel bölümleri varmış 5 bölüm falan ama alt yazılı değilmiş alt yazılı olanlarını buldun mu peki
Özel bölümü mü varmış ben hiç görmedim. Aynen bir de evlendiklerini gösterselerdi daha iyi olurdu. Böyle de mutlu son bitti ama öyle daha mutlu olacaktık :D bir bu bir e playful kiss başka hiç bir Kore Dizisini bu kadar sevemedim. Var mı senin bildiğin bunlar gibi olan
Heartstrings benim ilk göz ağrım çok güzel bir dizi oda bence izlemelisin. High Dream da güzel bide You Are Beatiful.Playfull Kiss'i çok duydum ama izlemek daha nasip olmadı şimdi beni kore manyağı yapan kuzenime sordum oda Personal Taste'yi çok öneriyor.Bakalım artık dershaneden arta kalan zamanlarda izlicem artık
Playful kiss çok güzel. Personal taste de güzel onu da izle izle gu jun pyo oynuyo =D
evet öyleymiş :)O yüzden önce Personal Taste'yi sonrada Playfull Kiss'i izlicem :)
Ben başta beğenmemiştim ama izledikçe beğenesi geliyo insanın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar