onlara göre bu bir sünnet. aynı zamanda şifa kaynağı. nasıl bir miğde varsa bunlarda artık. bir nevi töre olarak bunu yapıyorlar. Bunun yanında bir o kadar da Sahtekarlık yapan kesim de var. hayir Yani hiç mi akıl mantık kalmadı sizde !!!
Arapların deve sidiği içmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? ?
yaa ben birebir karşılaştım adam normal akıl sağlığı yerinde, düzgünde birisi. sordum neden diye bağımlılık yaptı duramıyorum diyo. yakında bizlerede sıçratmazlarsa iyi
valla haklısın, birde ona şöyle sordum canın istediği zaman nereden nasıl buluyorsun dedim ve bunu yapan başka tanıdığın biri var mı dedim evet çok var dedi tumlar diye bir site varmış oradan tanıdıkları kızlar varmış o kızlardan litre hesabı satın alıyorlarmış bazılarıda gidip kızlara ağzına yaptırıyorlarmış. harbiden bu ne biçim bir fantazi bence bu yeni bir hastalık türü bişey eskiden böyle bişey yoktu
kafayı yemişler resmen. Bu kadar da olmaz. bir insan bence kendini bu kadar küçük dusurmemeli. yani akıl herkesde var ama işte kullanmayinca böyle oluyor demek ki. bir de artık insanlarda yetinmeme farklı şeyler deneme ve arama peşinde. Hayır ben anlamıyorum ki. kendilerini nasıl bu derecede düşürüyor lar. Allah akıl fikir versin ne diyim. sonuçta herkesin aklı kendine. yerini bilmek lazım
aynen öyle. ben yüzüne dedim hangi akla hizmet ediyosun dedim oda bana şunu söyledi ulan dedi sokakta şurda burda o kadar iyi çocuklar trolar var lezler fahişeler var onlar utanıp küçük düşürülmüyoda biz gizli gizli kızların çişini içiyoruz omu gözünüze batıyo dedi ben bişey diyemedim. adam haklı yani ne diyelim doğru söze
adam o konuda haklı aslında. ama yaptığını normal insan aklı başında biri yapmaz. yani kendi isteği sonuçta. kimse engel olamzki. bir yerde saygı duymak lazım. herkes yaptığı ile kalır. ama hasta olmasi lazımdı şu ana kadar
27 yaşında. kurtulmanın yollarını aradım diyor ama kimseye diyemiyorum Dior. gerçekten zor bişey ama adam alkol içer gibi içiyo. birgün evine gittik adam resmen bar yapmış viski şişelerine doldurmuş rahat 15 şişe vardır. bunlar ne dedim hepsini kızlardan satın aldım diyor şişesinede 100 tl veriyormuş 😵😵
valla o bana 16 yaşından beri içtiğini söyledi şimdiye kadar hiçbir rahatsızlık görmedim aksine çok sağlamım dedi. yılda bir doktora gidiyorum muayene olmaya diyo doktor hiç bişeyin yok gayet sağlıklısın dedi diyor. valla bende bişey anlamadım 11 yıl az değil yani. ha bide kızlara önce soruyorum bir hastalığın filan var mı diye bazanda diyo kızın çişini küçük bir şişeye koyup doktora tahlil yaptırıyom diyo temizse hemen yağmalıyorum diyor. sen gelde bu adamı tedavi et bence bu hayatı boyu içmeye devam eder. birde ne diyo biliyormusun bu benim tek dostum diyo aşkım herşeyim diyo resmen yapıyor ona.. böyle anlatıyoruz ama sizinde psikolojinizi bozmayalım
Bunlar Iraklı Suriyeli ya da soudi araplarıdır onlar pislik zaten hertürlüsü beklenilir bende Arapların yanında yaşadım uzun süre ama yaşadığım kişiler bu bahsettiğim Arapları sevmiyorlardı
neden böyleler bilmiyorum. mesela kuzenim de Hindistana gitti. orda da aynı şey varmış. insanlar temiz değilmiş. zaten birbirlerine benzeyen millet bunlar. pasaklılar. düşün adları bile çıkmış
Evet çok ya. zaten belli yerleri temizdir. onun dışında berbat. mesela bizde fast food dışardan çok rahat yersin. ama orda değil. sokak yemekleri çok ucuz ama hijyen değilmiş. kuzenim şişe su alırken bile dikkat etmiş. ben bu yüzden hindistana gitmekten vazgeçtim. zaten gitmek isteyen de kültürel olarak gidip gelebilir
Bunlar etek gibi bişey giyiyor bazen eğer o şekilde görürsen bilki sıçmış biyere😂😂 ben o şekilde kuma toprağa sıçıp temizlenmeden elini deniz suyuyla temizleyen çok gördüydüm 😂😂
Yok artık ya inanamıyorum 😂😂eee neyi bekliyorlar peki😂şu an ne kadar şanslı olduğumu anlamış bulunmaktayım. zaten bir sürü gelenekleri var. Bir Acayip. gidip görmem lazım. bir de kendi gözümle görüp hayatımın şokunu yaşayim😂😂
En İyi Cevaplar