Kendimi bildim bileli vesveselerle boğuşuyorum. Ben ne yapıyım şimdi?

En son üniversiteye gidince nasıl olsa burda kimse umrumda değil vesveseleri dinledim. En son kendimi hissetmiyordum. konuşurken filan konuşuyorum ama sanki ben değilmişim gibi geliyordu. namaz kılarak düzeldim. ama yine vesveseler oldu ama sürekli değişerek. kendimi bildim bileli çocukluktan beri vesveseliyim. yani yeter konu lar algım çok değişti eskiye göre. kötü varlık etkisinde kaldım. çok da araştırdım dini bir ara ateist oldum. ateist olduktan sonraki üni dönemi serbest ortam garip şeyler yaşadım. İslamladüzeldim ama hala veveseler yoruldum kafam almıyor artık. çünkü sabah kalkıyorum bir başkayım dündeki benden devam etmiyorum. Çok yalnız garip korkmuş durumdayım. daha doğrusu burda kimseyle konuşmuyorum finaller geliyor. çok iyiydim ama. şeytan giriyor kafama nasıl mı oda arkadaşım , uyuyamıyorum. ben garanti olmadan hiç bir şey yapmam. kapıyı kiletleyemiyor. e o arkadaş var huzurlu uyuamıyorum. insanlar düşünce yollama filan bir sürü metafizik şeyde biliyorum. ama yeteneği o duyguyu şeytan verir. korkuyorum. allahı herşeye çöz diyorum. ama dualar hemen kabul olmuyor. ama şeytana uyduğumda başlarda varya acaip mutlu acaip huzurlu hissediyorum. of o kadar karışık herşeyden korkuyorum. allahtan korkuyorum. buraya yazıp birinin etkilenmesinden korkuyorum. kul hakkına girmek istemiyorum. hiç bir günah olmasa azcık huzurlu olsam huzurlu ortam olsa. namaz kılarkenbile vesvese gelip cami de hocanın hata yapıcağını istedim ve hata yaptı. ben hep vesvese çocuklukta vesvese yeter ya. yeter salağa döndüm bildiğin ya. çok ta herşeyi biliyorum. ben den bilgili kimse yk gibi birşey. ioff yazdım eminim okuyanda olmaz, cevap verende olmaz, benimgibi biri de olmaz. hiç umut yok mu. iraz sabr etmiliyim ama çoçukluktan beri vesveselerle boğuşuyorum allaha inancım azalıyor. ama çok kötü olduğum şeytanla iletişimim en üst düzey olduğunda kendimi kaybettiğimdi sadece fiziksel olarak kendimi kontrol ettiğimde yavaş yavaş allah farketmeden beni düzeltti
Kendimi bildim bileli vesveselerle boğuşuyorum. Ben ne yapıyım şimdi?