Hele de göbekli kızlar yani göbeğinizin gözükmesinden ne anlıyorsuz. Hayır yani bana saçma geliyor
Cevabın nedir?
+1 yılKardesim dusuncenden dolayi tebrik ederim ama körler sagirlar duymazlar. Modern köleci emperyalist cağ onlari kadin adi altinda güya hak meselesi yapip simartmis. Sonuc kadin bir seks objesi kadin her tarafini acar kadin reklam araci vb. Dusunsene modernist şaklabanlar kadina deger adi altinda tum hayasini kaldiriyor kadin oxgurluk adi altinda yoldan sapiyor ve sozde ozgurluk kadin savunuculari da kadina bir pilic gozuyle bakip o kadindan o kadina kendini tatmin edip geciyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
bir allahın kulu karşısına çıkıp çevreye verdiği kirlilikten bahsetmediğii için güzel göründüğünü sanıyorlar
30 Yorumla
+1 yılben burdayım diyorlar aklı sıra anlamıyorum ben ya göbek açmak da neyin nesi 😂 allahım ya saçma sapan şeyler hoş göründüklerini falan sanıyorlar eskiden çöpe atardı millet tişörtü kısa gelince şimdi de moda oldu 😂😂 sonumuz iyi değil
521 Yorumla- +1 yıl
ben kendimi hiç birşeye zorunlu gibi hissetmiyorum biraz da senle alakalı hayatını nasıl sürdürmek istiyorsan öyle devam et
- +1 yıl
aynen öyle gidip göbek açmak da neyin nesi sacmalik
- +1 yıl
nereye gidiyor bilmem ama sonu hayır değil
- +1 yıl
yapan kendine yapıyor boşver
- +1 yıl
aman salla ya öyle gezen kendini rezil ediyor açıkçası ne bilim ya hayır yani bir özelin olsun demi 😂
- +1 yıl
herkes kendine yakışanı yapıyor o gidip orasını burasını açıp geçiyorsa karakterine yakistiriyordur bize laf düşmez
- +1 yıl
sen devam et 😂 ama kulağı sağır olan bağırsan da duymaz ona göre
- +1 yıl
Onu bende diyorum ya 😂
- +1 yıl
kendi kendine konuşmak iyidir delilik belirtisi diyorlar ama no problem ☺
- +1 yıl
ben deliyim 😂
- +1 yıl
memnun oldum
+1 yılCevanini ogrendiginde banada soyler misin?
Bende merak ediyorum.320 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim😊😊sacma ama
- +1 yıl
Galiba. Ama ego tatmin edeyim derken rezil olmakta var.
- +1 yıl
Guzel soru.
Bilecegini sanmiyorum. - +1 yıl
Haklisin. moda bu hale getiyor insani😂😂
- +1 yıl
Bati ozentiligi. Ama bu ozentiligi moda haline getiriyorlar olan bu.
- +1 yıl
Olabilir.
- +1 yıl
Ama bu ozentilige karsi yapabilecegin birsey var mi? Yapalim
- +1 yıl
Özenmeyelim demekle olmuyor. Gordugun gibi sokakta birsuru daha ozenti bir moda var.
Zaten yoldadir gelir o da. - +1 yıl
Tesekkur ederim😊😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
5Cevap
+1 yılEvet giyim tarzı karakteri belirlemez ama bir kız olarak kızlara sesleniyorum: ALLAH ICIN VÜCUDUNUZU TANIYARAK GİYİNİN. GÖBEĞİNİZ VARKEN GÖBEĞİ AÇIK GİYİNİNCE GÜZEL GÖRÜNMÜYORSUNUZ. ŞORT GİYİN AMA GÖTÜNÜZE KADAR DA GİYİP SELÜLÜTLERİNİZİ GÖSTERMEYİN YA! teşekkür.
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen görüntü kirliliğinden başka bir şey değiller midem bulanıyor
- +1 yıl
İnsanlar şşırmış artık bıraksan çıplak gezecekler giyinmenin de bir adabı var sütyen giyip büstiyer diye kıvırıyorlar sanki çok farklı şeyler goya müslüman ülke zaten bu ülkedeki insanlar neye göre müslüman belli değil herşey var ama elhamdüllillah derler sorsan yazık
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bunun altında bir düşünce yatıyor. Kaşar olmakla falan alakası yok. Bu kişiler tanıdığım kadarıyla çoğunlukla geçmişte ezilmiş, en azından bir yerden, bir konudan kopukluk yaşamış kişiler. Hal böyle olunca Demek istiyor ki "Ben aslında güçlüyüm, iddialıyım, hepinizden intikam alıyorum, farklıyım ben, sizinle aynı giyinemem ezikler, kendime güvenim var" demek istiyor kıyafetiyle. Ben açıkçası yakıştırmıyorum. Sokakta öyle gezsen bile NE KANITLAMIŞ OLUYORSUN Kİ?
30 Yorumla
+1 yılHay sorunu seveyim ya 😄bunun cevabını bende cok merak ediyorum 😄
24 Yorumla- +1 yıl
Tabikide değiliz ama giyen var yakışır üstünde taşır bide gobegi olan giyer sarkar allahim onu gordugumde icimden kufur ediyorum
- +1 yıl
😊😊
Sağlık konusunda 499 cevap paylaştı. kimisine çok yakışıyor ama. göbeği kıllı olup şişman olanlar da açıyor iğreniyorum 😖😖
24 Yorumlaiğrenç ben milletin göbeğini görmek zorundayım sanki mal mal sivasta giydirmezler ama.
31 Yorumla
+1 yılGöbekli die sokağa da mı çıkmasın insanlara karışmak ne haddinize ki
310 Yorumla- +1 yıl
Benim gobegim yok ayrıca kötü bişey demedim
- +1 yıl
Uykusuzluk galiba neyse
- +1 yıl
Ya saldırgan değilim kusura bakma kırmak için yazmadım insanların dış görünüşünü vuran insanları sevmem sadece
- +1 yıl
Afferim hayırlı ramazanlar kscan 😊
Şimdi mesela ben de puantiye deseninden nefret ederim asla giymem kimse giymesin bence iğrenç bişey. Senin muzdarip olduğun dertle benimki tamamen aynı. Umarım sorunun gereksizligini agresif olmadan anlatabilmişimdir.
211 Yorumla- +1 yıl
Yani sonuç olarak anlatamadım. Insanlarin etek boyu kıyafetlerinin kol açıklığı gobeklerim dekoltelerinin oralarınin buralarinin açıklığına Karışma hakkın zaten yok. sen gözüme hoş gelmiyor demişsin. Buna itiraz etmem asla hoş gelmeyebilir. Işte aynı şekilde bana da puantiye hoş gelmiyor. Yapacak bişey yok
- +1 yıl
Işte sebepleri kendi inançlarına kendi değerlerine göre insanları yargılayıp kendi deyiminle "şeytanın esirleri" ilan etmen olabilir mesela. Ama bunlar sadece tahmin belki de nefret etmiyorlardir. Ama ediyor olsalardı senin gibi muhtemelen senin onları umursamadigin kadar onlar da seni umursamiyor olurlardi
- +1 yıl
birincisi kendi inançlarıma göre yargılamıyorum müslümanım diyip yapanları yargılıyorum ki başka inançtan olanlar isterlerse çıplak dolaşsınlar umrumda olmaz.
ikincisi umursayıp umursamadıklarını sen bilemezsin güzel afilli sözlerle haklı çıkma çabanı taktir ediyorum ama söylemeden edemicem.
+1 yıl'Niye kıyafet giyiyorsunuz?' ya da 'niye ayakkabı giyiyorsunuz?' soruları kadar saçma...
Istediğini giyer. Tek kelime, sanane.41 Yorumla
+1 yılÇünkü onların göbeği var bizim yok 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgöbeği guzel olan giysin diğerlerinde olmuyor ya ben seviyorum
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılguzel bence spora filan gitmistim
Cevap sahibi+1 yıltabi orası öyle kendine. yakisitiyorsa ve seviyorsa giyebilir elelemi ilgilendirmez insan hangi kiyafet icinde. mutluysa onu yapsin
Cevap sahibi+1 yılorasi oyle ama. yapacak birsey o oyle begeniyor kendini
+1 yılCinsel anlamda çekici (seksi) olduğunu söylemesinin yolu çünkü erkekleri öyle çekiyor
00 Yorumla
+1 yılbana her şey saçma geliyor
11 YorumlaBen göbek açık geziyom dışarda sevgili bulmak için
00 Yorumla
+1 yılsanane benim göbeğinden saneneeeeeee
19 Yorumla- +1 yıl
yuru git be civitbas
- +1 yıl
Sen kimsin ya sepetbas
- +1 yıl
huuuhuuu ayleeen uacysunnn
- +1 yıl
kes be terbiyeyi sendnmi ugrascaz
Öyle mutlu belki kime ne
10 Yorumla
+1 yılBende hiç anlamıyorum yaa
10 YorumlaÖğğğ -_- tşkrlr
23 YorumlaBencede çok saçma
20 Yorumla
+1 yılpiercinglilwrde güzel oluyo
10 YorumlaSağlık konusunda 27,4b cevap paylaştı. Göbekli olanlar dolaşmasın da düzse karnı olabilir
00 YorumlaBeğeniyorlarsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de saçma
10 Yorumla- Sağlık konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yıldikkat çekmek için
20 Yorumla Yakışıyor bana
025 Yorumla- +1 yıl
ön yargılı felan değil sen bir kız olarak göbeğini açıp geziyorsan bu senin karakterine uydurduğun birşeydir. herkes kendine yakışana yapar. demek oranı buranı açıp gezmeyi kendine yakıştırıyorsan devam
- +1 yıl
zihniyet ile alakası yok kızım sen gidip sırf dikkat çekmek için göbeğini açarsan bu karakteristik birşeydir konu da bikini değil. Bir görgü ve edep vardır. kendine yakistiyorsan devam insan kendini rezil de eder vezir de
- +1 yıl
öncelikle her şeyi anlamak istediğin gibi anlamayı kes kara çarşaf vezir oluyor diyen olmadi sana sacmalik ya bunlar hep beğenilme çabası bir git işine
- +1 yıl
aynen öyle 👍👍
- +1 yıl
bir kes sesini ya banane senin göbeğinden ya boş boş konuşma de ki ben gevşek bir karaktere sahibim bizde tamam diyelim
- +1 yıl
gece gece boş boş konuşma ya yürü git işine 😂 sen korkmazken he ben korkuyorum
- +1 yıl
dediğim gibi herkes kendine yakışanı yapar ben kendime yakıştıramam da yapmam senin kadar gösterme meraklısı değilim bir yerlerimi
bok kafaa benim göbeğim çok tatliş
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrezillik
40 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?