Annem herşeye karışıyor Sigara içmeme bira içmeme nargile içmeme yaşım 19 istediğimi yaparım haksızmıyım?
Haksızsın.
Haklısın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sorunun yanıtını bulamazsınız. Hayat siyah ve beyaz gibi ya da evet hayır gibi sonuçlar içermez. Hayatı gri bölgelerde yaşarız.
Kıymetli valide hanımınız sizin iyiliğinizi düşünüyor. O size doğruyu anlatmakla yükümlü. Siz onun biricik evladısınız. Sizin mutluluğunuz her şeyin üzerinde. O yüzden size yol göstermeye çalışıyor. Bunu yaparken belki yanlış bir yöntem seçmiş olabilir. Bunu bilemem fakat iyi niyetinden şüphe etmiyorum.
Sizin bakış açınıza gelirsek. Haklısınız. 19 Yaşında bir delikanlı olarak haklarınız ve özgürlükleriniz ortada. Nasıl ki 3 kilo dondurma yemekte özgür olduğumuz halde en fazla 2 top yiyorsanız bu da öyle bir şey. Hayatınızdaki kararları alırken sizi sevenleri ve yol göstermeye çalışanları üzmemelisiniz. Onların telkinlerini en azından düşünmelisiniz.
20'li yaşlarımda tıpkı sizin gibiydim. Hayatı doyasıya yaşadım. Aklınıza gelmeyecek deneyimlerde bulundum ama bunları yaparken kimseyi kırmamaya veya geriye döndürülemeyecek hatalar yapmamaya özen gösterdim.
Umarım bunları siz de özümsersiniz.
sen bir odun olduğun için, kadın sana doğruyu gösteriyor sığır yavrusu 19 yaşındasın birşey dğeilde kadın senin sağlığını düşünüyor! mal mal hareketler yapma. ona kalsa ben 25 yaşındayım ama annemin sözü herşeyden evvel geliyor dinazor. su katılmamış patates.
haklısın sen bir bireysin ve onlar ne kadar karissada bunu yaparsin. ama soyle birseyde var annen senin iyiliğin için bunlara karisiyo. Ama karışmak yerine bunların yanlış olduğunu sana önceden zaten anlatmaları gerek ti
Karıştığı şeyler senin yararına farkına var ve saygısızlık yapma beni sıkıyor değil önemsiyor desen ikinizde rahat olacaksınız
Cevap
14Cevap
Sen kimsinde seni doğuran büyüten annene karışmaz diyorsun ya çıktığın yeri beğenmiyor şuna bak ergen
Annenin doğurduğu evladı üzerinde hakkı olmayacak da kimin üzerind e hakkı olacak
yas ilerleyince sende evlat sahibi olunca annene babana hak verirsin. oglun bir gece eve gec gelsin aklin baska yerlerinden cikar
Annen sonuçta kaç yaşında olduğun fark etmez, karışır.
%85 haksızsın demiş sen annene itaat et ortayı bulalım
Senin iyiliğini düşünüyor kadın 19 yaşina gelmissin bunu anliyamadinmi daha hiç adam akilli bisi yaptin da karistimi
bırak karışsın düzgün bir şey yapıyormuş gibi bir de soruyor
annende kabahet senin gibi zibidiyi düşünüyor. anneler kutsaldır anneler cennettir. iyi. bişeymiş gibi sıralamıssn bide zıkkımları yazıklar olsun.
haklı mı haksız mı olduğunu sen bizden daha iyi bilirsin.
anne her zaman haklıdır çünkü o sadece iyiliğini ister
Annen Sonuçta O Seni 9 Ay Karnında Taşıdı bir Sürü Acı felan Çekti Şimdide Kötülüğe Gitmene Izinmi Vercek?
herkes aynı şeyi yazmış ama herkes haklı onlar vucuduna gerçekten çok zararlı anan doğruyu yapıyor bide hepsinide kullanıyorsan vay haline
Haksızsın senin iyiliğini düşündüğü için karışıyor annedir o
Dogru yerlerde karisior anen
Annen sağlığını düşünüyor
40 yaşına da gelişen karışır, anne bu :)
Ikizi olsa hangisine karışacağını şaşırır belki:)
Sanki annen senden çıkmış gibi konuşuyorsun
Kadın iyiliğini istiyor senin
Haksizsin. Bir annen var, sukret.
Ahh anneler çok güzel ya
Anneler 60 yaşına da gelsen karışır. İyiliğin için
ana yüreği sus sen.
As ekmek ondan
Yiyorsa kendi evine çok ic
Allah içirtmesin
Bok iç
Bence haklisin
Haksızsın la bebe