Ayaklarımın altında nasır çıktı bende ^neutrogena ayak kremi aldım nasır için olandan birde ayak törpüsü aldım nasıl kullanmalıyım sizce?
link
link
En iyi temizleme şekli nasırı,ponza taşı,ılık suyun içine biraz sirke koy,sonra yumuşadıktan sonra ponza taşı ile ölü derileri temizle, sonra çıkar ayağını kurula ve ayak kremleri var onunla bakımını yap,
Şu an elimde o attığım linkdeki nasırlanmış ayaklar için krem ve törpü var onla yapsam şimdilik o taşı aktarda bulabilir miym
teşekkürler
sorun degıl gider .
Önlem almazsam dah fena olucak .
nasırlar cok yurumektenmı oldu.
Topuklu aayakkabı giymekden :(
topuklu giyince nasır nasıl yapıyor anlamadım
Topuklu ayakkabı ayağımın bir noktasına sert oturuyor bu yüzen yürüye yürüye nasırlaştı bir bölge :(
topuklu gıymeyin be :D
Lafın buraya gelceğinden emindim :D Olmaz ama boyum 163 topuklu olmadan şık ve zarif duramıyorum
bende bu cevabı bveklyıordum :D neden şık olmak ister bayan ya
Of of bende bir bilsem malum şık bakımlı aa birde zayıf .Tabi benim zayıflıkdan kastım balıketli olmazsak bizi aldatıyor erkekler :(
balık etli bayanlar gerçekten ilgi çekiyor ve dolgun olması tabi bir kriter ama topuklu ayakkabı şartmı degıl tabi
Ama size göre şart değil etrafımdakiler uzun boylu hatunları seviyor bu arada sizin balıketli anlayışınıza uygun bir resim atar mısınız bana
Hemen hemen yakınım bu resimdeki kişiye ama biraz fazlam var 10 kilo kadar =)Resim atarm istersn
zayıf bayanlar biraz itici duruyor bende anlamıyorum ama sizde çok güzelsiniz bu güzelliğinizi neye borclusunuz
Çok kibarsın ancak güzellik için yansımasıdr
bak söyle bişi var güzel olmayıpda kendini makyajla güzelleştirenler var cok goruyorum birde güzelliğine dokunmayıp güzel gorunenlerdende var ama siz güzel gorunup guzelliğinze dokunmayanlardansınız.
Kesinlikle makyajla o kadr güzel olabiliyorlar ki .. Çok kibarsın cidden teşekkür ederim ama benim şuan fazlam var her ne kadr kamufıle etmeye çalışsamda 10 kilo versem bir =)
vereceğin yere dikkat et göbeği erit.
göbek ve basen =) Diğer yerler erimiyor zaten teşekkürler
en iyi cevap seversen sana zahmet
Doktor bana uresal forte vermişti geçmez sanırdim mübarek ilaç geçti bitti valla sadece de onu kullandım başka hiç bişey yapmadım
nasır bandı mıydı bişey vardı, eczaneden istersen verirler
şu linkdeki kremi kullanmaya başlayayım birde band alayım çok teşekkrler geçici bir sorun ise ço memnun olurum =)
Çok sağolun
Cevap
4Cevap
tavsiye ederim : link
Banyodan sonra kullanacağım değil mi?Teşekkür ederim
Şart değil. Hafif sıcak, tuzlu su yapın leğene. 15 dk bekletin ayaklarınızı içinde, sonra kullanın. 2-3 günde hemen göreceksiniz faydasını. Ayaklarınızı 5 dk boyunca törpüledikten sonra, iyice yıkayın ve iyice kurulayın. Sonra vazelinleyin. Çok rahatlayacaksınız.
Çok teşekkür ederim ..
Rica ederim..
su neutrogena nin bir adam akilli numarasini gormedim bence o markayi abartiyorlar
Ben el kremini kullandım cidden çok ama çok işe yarıyor ..
el kremini hic beyenmedim tirotik meyveli el kremlerini bir dene hem kokusu guzel hemde cok iyi nemlendiriyor cildi
Meyveli el kremelride kullandım halada kullanırım ..Losyonlarımda vardır ancak cidden neutrogenanın el kremide güzel
tamam bir sey demedim neutrogena da. hissen mi var?
Hakkını yememek adına bana fayda sağladığı söyledim yoksa ne hissesi olucak sende =)
hakkini veriyorsun helal olsun
peki sen kendi hayatinda kendine ne kadar hak ettigini verdin
Sanırım kendime hep haksızlık yaptım ..Hiç bir zaman hak ettiğim değeri kendim dahil vermedim kendime .. Kendime hak ettiğim değeri vermediğim içinde başkaların da bana hak ettiğim değeri vermesini beklemedim ..
Peki sen hayatını hakettiğin gibi mi yaşıyorsun?
merhaba
nasilsin bugun ?
dune kadar senden farkim yoktu yalniz bu bilinci bir daha yasayamiyacak olusum beni kendime deger vermeye iletti
baskalarina hep gul attik onlarsa bize tas attilar :(
Merhaba ;Şimdi gördüm mesajını geç dönüş için kusura bakma lütfen
Şu sıralar nedense mutluyum hayır olsun diyeyim =)Sen nasılsın ?
Anı yaşamak gerek ama ben kendime güvenmediğim için anı yaşarkende hakkını vererek yaşamıyorum ne yazık ki
kir zincirlerini
seni yasamak. guzel olur nnede olsa anin tekrari yok yasa , tadini cikar hayatin ozele gelsene
Banyodan sonra törpüşeyin ve kremi sürün, bayanlarda ayak bakımı önemlidir...
Kesinlikle el ve ayağa çok önem veririm ..Topuklu giymekden nasırlandı geçer umarım çok üzülüyrüm yoksa :(
Geçer problem etmeyin, her şeyden önce kendinizle barışık olun...
teşekkür ederim
Rica ederim, iyi bakın kendinize...
topuk taşı kullan.
teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar