Görsel bana ait düğünler vs var elbise giymek istiyorum 1 hafta veya 2 hafta içinde nasıl geçirebilirim köyde oturuyorum tarlaya gidiyorum böyle oluyor
Sıcaktan alerji ya da çok yüksek ihtimal yediğin birseyden vede sıcakta kalmaktan olur soğuk su ile yıka her zaman ve sirkeli şu ile felan yıka faydası olur çok ve hep havalandır
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duşta falan kesesiz yapamam her gün yikaniyorum ayrıca ayak ve bacaklarımı da yıkıyorum ama işe yaramıyor gibi sirkeli suyu deneyeceğim teşekkür ederim
Cildim biraz hassas elma sirkesi kullandım yüzüme çok kaşıntı oldu yandı vazgeçtim buz uyguluyorum o yüzden aslında belki bacağa da işe yarayabilir buz bak şimdi aklıma geldi çünkü yüzümde çıkan sivilceleri hemen öldürüyor
Yok bişey yapmaz bak sende çıkan bu izler %99 yağlı bir şeyden çıkıyor o zaman hiç hiç olmadı en kötü bacaklarını banyoda iken soğuk suyun içinde beklet her gün soğuk su ile yıka ben her banyoda soğuk su ile yıkanırım en son ama senin kisi bacaklarındaki kıllarını aldigin için kalan kökler gibi
Yani ama kıl yüzünden %99 ağda ya da ne yapıyor isen ondan oluyor çünkü bi kıl eğer cımbız ile zorlayıp aldın örnek illa böyle izler çıkar üst kısımda olmamasının sebebi demekki alt kısım daha müsait kızarmaya yani bazısında üste çıkar bazısında altta ağda yüzünden jilet yapar cımbız yapar lazer en az yapar sanırım
Yani bünyen şimdi müsait önceden olmayabilir yani büyüyor sun çünkü makine %100yapar kesin ve net ağda da yapar bende de olur ağda yanak kısmına yaparım 2 3 ayda bir çok sıcak olunca ağda hissi geliyor tenime çıkar aynı böyle ama çok nadir
Merhaba Eğer bulabilirsen sarı kantoron yağı kullanmalısın. Gerçekten geçirecektir, onun dışında elinde varsa bacaklarına bacak peelingi yapabilirsin. Ben böyle oldugu zaman kese yapıyorum ve Hindistan cevizi yağı sürüp masaj şeklinde uyguluyorum çok memnunum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim o yağı buldum bile gratiste varmış bacak için peeling de alacağım