avm market bölümünde hırsızlığa kalkıştım ve hemen yakalandım.Karakola gittik çaldığım şeyleri geri iade edip ifademi verdim ve çıktım.olaydan 1 ay sonra marketin müdürü ağır ceza mahkemesine hırsızlık davası açmış benim adıma bu durumda ne olur hemen hapse atarlarmı para cezası mı verirler...Çünkü çaldığım şeyleri geri aldılar...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Diğer konusunda 843 cevap paylaştı. Hırsızlık yaparken suç üstü yakalanmışsın bu bir suç. İfade verip çaldıklarını geri vermişsin bu da hafifletici bir sebep. Hapis cezası vermezler ama para cezası verebilirler. Tabi hapis cezası vermezler derken daha öncesinden hiç sabıkanın olmaması gerekiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
daha önce sabıkam yok ilk defa böyle bişey oldu...inşallah para cezası ile kurtulurum bir daha tövbe elimi hiç birşeye sürmem...
- +1 yıl
Tubis bende senin gibi oldum polisler karakolda tutanak tuttu imza atttırdılar ama market müdürüne 5 bin tl para verdik şikayet ten vazgectiler
En İyi Cevaplar
neden böyle birşey yaptın ki ? neyse eger daha önce böyle bir suçtan mahkemeye çıkmadıysan ufak bir ceza ile yırtabilirsin..
02 Yorumla- +1 yıl
sadece bir anlık merak ve kafletten çok pişmanım ve ailem duymadan bir an önce bitsin istiyorum...
- +1 yıl
bende çok pişmanım meğerse bizim yaptığımız bi hastalık yürütmüş
Bebegim ne hirsizlar var ertesi gun saliolar.. Umarim hen kurtulursun.. Hemen sizde laf saydirmayin belki ihtiyaci var belki calma hastaligi var kimse kimsenin derdini bilmezzz..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
adına üzüldüm,umarım ihtiyactan yapmışsındır,zevk için yapanlardan iyidir,bişey olmaz,hapislik bir iş yok burda,olsa şuan içerde olurdun
02 Yorumla- +1 yıl
sadece bir anlık kaflet ve meraktan çok pişmanım mahkemeye çıkınca inşallah biter hapse girmeden...
Böyle bir şey yapıp sana acımamızı bekleme =_= Benimde öldürmek istedigim bir sürü kişi var katil olmuyorum ama dimi ? Ondan dolayı cezanı çekmeni diliyorum.. Doruklarına kadar..
018 Yorumla- +1 yıl
bana neden acıyon ki zaten ...öldür seni tutan kim..nefsin...her koyun kendi bacağından asılır...bir şekilde ceza alıcam ya hapis ya para cezası...bunun yanında vicdan azabı ve pişmanlık cabası senin bana duygu sömürüsü yapmana gerek yok...
- +1 yıl
sen insan değilmisin ..insanoğlu bazen yaşantısının bazı bölümlerinde mantıklı şeyler yapmaz...bununarkasına sığınmıyorum evet mantıksız ,aptalca bişeydi yaptığım ama insanız...sende mutlaka hayatında aptalça bişeyler yapmışsındır...adam öldürmemişsindr,çalmamışsındır ama mutlaka bişeyler yapmışsındır ozaman sen de gereksiz insansın...
- +1 yıl
Benim aptallıklarım gelecegimi mahvetmiyor. Ondan dolayı degilim. Sen yaşamını söndürdün. 2 kutu kola ve diş macunu için. Artık seni normal bir hayat beklemiyor görkemli bir hayatta beklemiyor bir pislik olmanı bekliyor zaman. Ergen veya ihtiyarların kullandıgı bir fahişe ya da bir çetenin tüm üyelerinin hırsını çıkardıgı bir kadın ya da uyuşturucu satıcılıgı yapan böbreklerinden biri çalınmışbir fahişe. Neyse hayatın artık fahişelik üzerine..
- +1 yıl
Aslında bir yolu var yaşamanın hala.. Uzaklara gidip orda bir işe girip yaşayabilirsin biriyle evlenip falan.. Hala şansın var.. Yaşın kaç ? Hemen karamsal olma.. Bir yolunu bulursun sadece kurtulmak iste ve Allaha bol bol duva et şans için. Çünkü şans cidden önemli.. Ondan vazgeçmezsen senden geçemz bu günlerde bir örnegini gördüm cidden öyle ondan kurtulmaya çalış düşüyorsun tırman bekleme böyle bir şeyler yap düzelt..
- +1 yıl
o senin düşüncen artı zaman senin saydıklarını senin gibi düşünenlere veriyo ben öyle düşünmüyorum...bunları bildiğine göre aralarında bulunmuşluğun var galiba...:)
- +1 yıl
mahkemede elimden geleni yapacağım zaten öyle bir durumda hapse girecek olursam uzaklara giderim çıkınca ama iş nasıl olacak sicilde çıkmıyomu...
- +1 yıl
Aslında yönettigim bir çete var 20 kişili kbir şeyiz. Sokaga düşersen ve birazda güzelsen seni aramıza alabilirz. Gurup seksde yapmış olursun ama sabah buzlu küverin içinde böbreklerinden biri olmadan uyanırsan şaşırma =_= Deliklerini büyütmemiz lazım uyuşturucu kaçakcılıgı bedeninlede..
Şakaaa =_= Ben bir psikoloji ögrencisiyim ve duyduklarımı anlatıyorum sadece.. Öyle ortamlara düşecek kadar salak degilim.. =_= Ben gelecegimi karartcak saçam salak şeyler yapmam sen gibi =_= - +1 yıl
psikoloji öğrencisisin ve karşındakinin psikoljiisini nasıl söndüreceğini iyi biliyosun aferin sana ...oku da psikolojisi yerinde olan bir adam ol...insanların dertleriyle alay eder gibi ya da "oh iyiki başına gelmiş şinanay " oyanr gibi cevap verirsen bir başkasının cinayet sebebi olma...
- +1 yıl
Sana bir kere dava açtı artık sicilin kirlendi.. Hırsızlıktan dava açıldı diye dosyana işledi mahkemede aklanman lazım bir şekildeki çaldım ben demişsen imkansız.. Ondan dolayı sonun pek süpriz degil =_= Aptal olmaktan vaz geç daha fazla aptalca şeyler düşünüyorsun. Yükselmeyi hedefle dahda batmayı degil..
- +1 yıl
Sence sana acıyormuyum ? =_= Acımam veya senin için üzülmem gerekmiyor. Sonuçta sen bir hırsızsın =_= Hatanıda utanmadan dile getiriyorsun. Seni pohpohlamayıp aaa yazık yaa :( üzülmee :(( Dememimi bekliyordun ? =_= Sana iyi davranmak için bir sebebim yok. Seni yönlendirmekten zevk alıyorum.. Ve ondan dolayı yönlendiriyorum. İstersem intihara megileltirir istersem gaz veririm tutunman için benim vijdanıma kalmışsın =_= Yinede nedense sana biraz ısındım.. Bende günahkar oldugumdandır belki V_V
- +1 yıl
hmmm iyi bakalım evet bir konuda haklısın muhasebeciden fahişe olmaz...ölmekte istemiyorum... o yüzden hapse girmememk için elimden geleni yapıcam o gün bir gelsinde...olurda hapse girecek olursam ziyaretime gelirmisin...psikolojik açıdan orale ihtiyacım olur...:)
- +1 yıl
bana acıman ya da benim için üzülmen gerekmiyo bunu için yazmadım buraya ...evet büyük bir hata yaptım.salaklık,aptallık yaptım ve zaten bunun vicdan azabını ben duyuyorum... ve çok korktum ne yapacağımı bilemediğimden tekrar tekrar hata yapmak istemediğimden paşylaştım ki insanların görüşleri birbirinden fraklıdır ve sana nasıl davranman konusunda fikirler verir...
- +1 yıl
hadi canım sende gel ziyaretime içerdeki insanın psikolojisini görürsün deneyim olur senin için... :)
- +1 yıl
Nasıl davranacagını seçebilceginimi sanıyorsun ? =_= Artık yapabilcegin pek bir şey yok.. Sen seçme hakkını kaybettin artık kaçıcaksın bir sır olarka bunu saklıyarak bir hayat kurmaya çalışcaksın ve eninde sonunda bir şekilde birileri ögrencek ve bozulcak aslında sen bundan sora boşa kürek cekceksin 30 larındasın yolun yarısına gelmişsin veee hayatını mahvettin.. Keşke daha önce evlenseydin V_V Kocada bulamıycan şimdi..
- +1 yıl
evet bu gerçekten kaçamayabilirim...daha önce evliydim boşandım ve arkasından bu olay oldu...evlenmek isteyen kim..bir beladan kurtulmuşken...şu an dünyada en çok istediğim hapis cezası almamak para cezası verirlerse şuan çalışıyorum zaten çalıştığım yerden aldığım kazancımla para cezasını ödemek...gerisi hiç umrumda değil...
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üzülmeee be :)) ders almissin iste :) ceza falan almassın diye düsünüyorum ben :) rahatladımı için birazda olsa :))
06 Yorumla- +1 yıl
evet biraz rahatladımm ...çok sağol ...ders aldığım kesin...korkulu rüya görmekten uyuyamıyorum...
- +1 yıl
böyle bişeyin içindeyken dalgamı geçilir...bakın anlamıyosunuz...evet hırsızlık yaaptım daha 3 adım atmadan yakalandım karakolda tutanak tuttular...polis memuru adamı şikayetindan vazgeçirmişti...ne olduysa 1 ay geçti aradan adam gitmiş adliyeye oradan açmış davayı..budurumda ben ne yapabilirim...hapse i atarlar yoksa para cezası mı verirler...bunu öğrenmek için buraya yazdım...
- +1 yıl
aynen öyle yapıyorum dua etmekten başka çaremde kalmadı sanırım...
Hiç bişey olmaz canım. Sorun etme önemli olan pişman olman 1 müsibet 1000 nasihata bedel işte...
00 Yorumla- Diğer konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu gizli sor bari
sen o müdürü ikna etmeye çalış şikayetini geri alsın00 Yorumla İyi olmuş.. İnşallah tutuklarlar mapusa atarlarda kimsede iş vermez sana hırsızlık yaptın diye..
011 Yorumla- +1 yıl
sen bu dünyanın beduaa eden kişisisin herhalde... sana dönmez umarım...
- +1 yıl
2 tane kutu kola, bir tane diş macunu iş yerinden dönerken uğradım elimde iş yeri kıyafetlerini olduğu poşet vardı öylesine içine attım
- +1 yıl
öyle oldu biraz...dediğin gibi olursa hapse gidikten sonra yaşamamın anlamı yok...çevremde ne aile kalır ne arkadaş .iş bulamam bundan sonra yola nasıl devam edilirki nasıl yaşarsın ya o* olursun ya hırsılığa devam edersin ya da ölürsün...
- +1 yıl
ön muhasebe elemanıyım ...evet haklısın bnim gibi ilk defa salakça hırsızlığa kalkışıyosan bunu düşünmeden yapıyosun zaten akıllıca düşünecek olsam bunlarr olmazdı...bakalım eylülün 19 mahkeme var görecez ...
- +1 yıl
eee ciddi bir şekilde hırsızlık yapanlar ne çalr ki onu bile bilmiyorum...gerçekten bana çok yazık olacak eğer hapse girersem... :)
- +1 yıl
Tuba bende 1 hafta önce marketten calarken yakalandım polisler tutunak tutturdu bana imza da attım ama şikayetten vaz gecildi
Benim de buna benzer bir durumum oldu süreç ve sonuç nasıl oldu bilgi verir misiniz?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişman olursan pişmanlık yasasından faydalanırsın ama sonuç belli olmaz
00 YorumlaÇaldığın şeyleri geri kaptırmak mı gücüne gitti ?
06 Yorumla- +1 yıl
senin gücüne gitti galiba...
- +1 yıl
denemedim mi zannediyosun...defalerca pişman olduğumu söyledim çalmaya çalşıtığım şeylerin parasını vermeyi teklif ettim anlaşmaya çalıştım...Onlar dinlemediler direk önce kaarakola gittik ifademi verdim karakoldaki polis memuru adamın şikayetini geri çekmesini sağladı.olay bitti derken ..müdür 1 ay sonra gidip mahkemeye başvurmuş...bunun sonucunda ben ne yapmalyım
- +1 yıl
ya benide korkuttun şimdi kız
- +1 yıl
bende eşimle markette gidip 5 bin tl verdik polis karakolunu aradı bayan müdür şikayetini geri aldı beni saldı polisler daha sonra bişe olurmuki ya
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Belki ilk cezan falansa kurtulma sansın var.
02 Yorumla- +1 yıl
hayatımda ilk defa mahmekemeye çıkıcam inşallah dediğin gibi olur...
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. vay hırkız vayy askldjaskldjasl oh olsun sana :)
02 Yorumla- +1 yıl
emin ol ilk defa böyle bişey oldu ve çektiğim korku ve sıkıntı kat kat acısını çıkarıyor
cezanı çekmelısın kesınlıkle.
03 Yorumla- +1 yıl
evet cezamı çektikten sonra sence bu türkiyede hırsıza iş verirler mi hayatta kalıp para kazanmanın yolu ne ozaman bunu açıklarmısın
- +1 yıl
yinede sağol inan ne desen az salağın önde gideniyim ben çünkü...ama çeza aldıktan sonra yaşayabilirmiyim onu bilmiyorum işte...
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mahpus yolu gözüktü :)
00 Yorumlaben hukuk sondayım istsersen yardımcı olabilirim
05 Yorumla- +1 yıl
yardımcı olursan sevinirim...ben bu durumda ne yapmalıyım...
- +1 yıl
maddi durumum iyi
- +1 yıl
avukatım yok baro avukat tayin edermi etsede ne kadar yardımcı olur bilmiyorum
+1 yılMüdürü arayıp şikayeti geri almasını iste
04 Yorumla- +1 yıl
denedim adam tlf değiştirmiş o merketten çıkmış nerde olduğunu bilen yook...ulaşamıyorum...
- +1 yıl
Pek bişey olmaz yaşın kaç?
Pişmansan para cezası ya da artk hakime kalmış.
Mahkeme bilgilerinde o adamın mtlaka bilgileri vardır.
Karakola da sor - +1 yıl
yaşım 28 çok pişmanım adliyeye gittim sadece ismini söylüyorlar adres ya da tlf vermiyorlar...
- +1 yıl
28 mi
neyaptın abla:-/
Olay nasıl oldu anlatırmısın istersen özelden yaz merak ettim
- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılSabıkan yoksa vermezler.
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir avukattan yardim al acilen
00 Yorumla
+1 yılceza verirler ertelerle
02 Yorumla- +1 yıl
cezayı ertelediklerinde benim ne yapmam gerekiyo ya da ceza vermemeleri için
- +1 yıl
verirler de aynı suçu bir daha işlersen hapse atarlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlaka ceza alacaksın
03 Yorumla- +1 yıl
bu cezayı kaldırtmak ya da para cezasına çevirmek için ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yıliyi halden yırtarsın pişman olduğunu filan söle
Sonuç ne oldu lütfen yaz bende aynı durumdayim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye caldınki
01 Yorumla- +1 yıl
sadece meraktan nasıl bir şey diye merak ettim ve lanet olsun okadar pişmanımki ama nafile bu saatten sonra ne yapmalayım...
Sonuç ne oldu acaba
00 YorumlaSuusususus
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri