Doktor bana saldırganlık tanısıyla 1mg doz başlangıç olarak yazdı. Kullandığım ilk aydan 5 kilo aldım. şu an.3 ay oldu kullanıyorum bende yalpa yürüme, cinsel istekte azalma, kaslarda kramp, kaslarda sertlik, gerginlik, monotonluk (duygusuz hissetme) yaptı kimseye tavsiye etmem bu ilacı allah ilaca muhtaç etmesin kimseyi...
11 yıldır şizofreni tedavisi görüyorum. 4 kere psikotik atak geçirdim. Aşırı paronaya durumu olan ve psikoza girmiş hastaları tedavi etmek için kullanılan atipik antipsikotik bir ilaçtır. Tüm antipsikotikler gibi iştah arttırır, bundan dolayı kilo artışı olur, cinsel isteği artırır, öfke nöbetleriniz varsa bu durumun önüne geçer. Sakinleştirir. Ek olarak bipolar bozukluk tedavisinde de depakin ya da lityum ile birlikte kullanıldığı zaman tedaviden olumlu yanıt alırsınız. Risperidon etken maddeli piyasada risperdal olarak bir ilaçtır. Bir parol bile içsen yan etkisi oluyor arkadaşlar. Eğer doktorunuz verdiyse bu ilacı muhakkak kullanın. Bir şizofrenin risperdal hakkındaki düşünceleri...
Arkadaşlar MÜJDE MÜJDE Sevinçten ağlayın artik. bu mesajimi gördüğünüzden itibaren Sabah ise akşama kadar akşam ise sabaha kadar ağlayın sevinçten ağlayın çünkü kurtuluyorsunuz artık. çare IZZET GÜLLÜ videoları yotube'ten izleyin biter. ama kesinlikle sabredin izlemekten üç beş videosunu izleyiniz ve İzzet güllü canlı tanıklar videoları da var. onu da izleyin. Uc beş videosunu izleyince zaten anlarsınız ne demek isteğini. dediklerini anlayıp uygulayın iş tamamdır. lutfen bu kardeşinizi dinleyin.15 yıl yaşamış ve bunun sayesinde kurtulmuş Bir kardeşiniz olarak. iki kelimeden çok bahsediyor orada algı ve telkin
Algi=İnaç Telkin=tekrar demektir. İşiniz kolaylaşin diye yazdım...
ben 8 yıldır yani 2. sınıftan beri kullanıyorum bana antidepresan için vermişler ve yan etki olarak sizin anlayamadığınız bir tiki tetiklediğini söylediler 3 yıldır kafam kendi eğilip sağa sola sallanıyor ve doktor buna bahsettiğim gibi tiki tetiklediğini bahsetmişti hala da oluyor ayrıca kilo kaybettğim gerçeği herkes benle cılızaın diyorlardı takmıyorsum çünkü onlara ayısın sus sen deyip ağlatıyordum buda dozunu attırmalarına sebep oldu aabaj mg akşam 2 mg içmeye başladığımda aanki normalleşmiş gibiydim
En İyi Cevaplar