Komutan başlar yukarı donlar dize kadar aşağı at yar**kları diye bağırdığında donup kalmıştık biz. Bir anda koyun pazarında bulmuştuk kemdimizi kurbanlık koyun olarak. Yan yana dizilmiş onlarca genç çıplak erkek ve tüm güzler üzerinizde pipinize bakıyor. Üstelik çüküme bakarken komutan doktora gel bak bunun testisler normal mi diye seslenip dikkatleri üzerine toplayıp iyice rezil etmişti beni. Ben iki adım öne çıkınca arkadaki herkes popomu da görmüştü muhtemelen. Sonra da sen git ultrason çektir gel demişti ve hiçbir şey çıkmamıştı ama tecil almak için 1 hafta koşturmuştum. Çalıştığım yer de maaşımı kesmişti. Sonraki hafta da bir kızı işe aldılar yerime kaytarıyorsun sen işten diye.
Askerlik muayenesinde kilotla kalan oldu mu aranızda?
Erkeklerin tacizi, tecavüzü bunlar resmen kadınlara olsa hayvana bilr olsa dernekler ve medya ayağa kalkardı bize gelince normal sonra git şehit ol intihar et
Aynı anda koyun pazarı gibi iki koluna sokuyorlar iğnede ne var steril mi pamuk gibi hiçbir şey yok soru yasak soyunup sıradan oluyorsun. koyunlara öyle muamele etsen hayvan hakları dernekleri ayaklanır veya kadınlara ama erkek olunca ölsen umurlarında değil insanların
Hiç mahremiyet hakkı yok yani sende var diye ne diye bizimkine de bakıyorsun herkesin içinde bari insan gibi muayene et. Siz de indirdiniz tabi. O indirince popondan pipine doğru gelen soğuk hava akımı ve üzerine dikilen gözler onlarca kişinin içinde korkunç aşağılayıcı bir duygu :)
Pembe tezkere alan şanslı valla o işkenceleri çekip psikolojisi bozulmuyor psikolog raporuyla elverişli değildir diye yolluyorlar. En azından duvarın dibimde yapmışlar toplu da biz de güneşli aydınlık geniş ortamda herkesin içinde oldu
En İyi Cevaplar