Benim tercihim yanarak çünkü zaten intihar etmek istiyorum acı verici olsun isterim
Yanarak
Boğularak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hiç bir zaman ve hiç bir şekil de intihar etmek istemezdim çünkü intihar etmek acizliktir. hayatta çok zorluklar olabilir ama yaşamaya değer de çok şey var. küçük şeylerden mutluluk duyan insanlar asla intihar etmezler, hiçbir şeyden mutlu olmayanların ise ilk yapacağı şey intiharı düşünmek ve yapmaktır.
İkisi de en acı veren ve vazgeçilmesi kolay olan ölüm tekniklerinden birisidir. Bunun yerine bir gökdelenden atlarım daha mantıklı. Dönüşü yok.
en kötü ölüm şekli boğulmakmış bu arada. yanarak ölürken ksa sürede bayılıyormuşsun ama boğulmak çok acı veriyormuş.
soruya cevap verecek olursam, altın vuruş yapardım.
bak işte benim sorum bilekler benim tercihim..
şaka bir yana intihar etmek hayattan ve belki mutlu sonsuz dan vazgeçmek oluyor mutlu olmak istemezmiydin
Cevap
16Cevap
İntihar etmek erdemdir.
Her gtü yiyen yapamaz. Acizlik olsa bu kadar fakiri, evsizi, kolu bacağı olmayan insan hayatta durmazdı.
Az mantık lazım. Ben etmem ama eden de aciz değildir, hayata nh hareketini çeken insandır.
Hep uçurumdan atlamak istemişimdir. O ekşın başkadır diye düşünüyorum.
ailemden sonra intihar ederdim. yemek yemezdim sadece bolca alkol alırdım. absinth içerdim
Lüks bir otel odasında jakuziden denizi izlerken viskimi yudumlayıp kokain çekip bileklerimi jiletle keserek ölmek isterdim.
O ruh haline burunen insan gunahmis bilmem neymis umursamaz. Hangisini yapmaya imkani varsa o sekilde intihar eder ve gider. En acisiz ve garantisi tren onune atlamak. Yanmak ve bogulmak en aci veren olum bicimleridir.
Gunah degil ama edemiyorum cunku sakat kalma riski var.
intahar etmenin manasi kendine acik cektirmek degil. yasadigi acilarin sona erme istegidir.
himm
Evimin penceresinden atardım kendimi düşerek ölmek zevkli olurdu
bir tepeye çıkıp kollarımı açarak kendimi serbest bırakmak isterdim
Günah olmasaydıda etmezdim Allah akıl sağlığı versin. Zaten ölcez biraz tadını çıkartmaya bakalım
Damarıma şırıngayla boş hava enjekte ederek.
yüksek dozda uyuşturucu icerdim
Kendimi asarak olabilir
intihar etmezdim
Ben kendimi keserek
Hap içerdim
Balıklama
Yiyerek 😀
Kendimi boğarak ip ve benzeri bişeyle
Gerek yok :/
Altin vurus
İlac içerdim
Sacma