Evet, Gençler sanatçı akrabanız var? Oyuncu, şarkıcı, ya da farklı dallarda şöhreti yakalamış, yakın akrabanız var mı?Varsa size karşı tepkisi nasıldır? Sizin ona karşı tepkiniz nedir? Akrabanız olduğu halde hayranlık duyar mısınız? İmza ister misiniz? Fotoğraf çekinmek ister misiniz? Kendisini sever misiniz? Yoksa sevmez misiniz? Varda bana bir faydası yok mu Diyorsunuz? Rihanna ile akraba olan var mı?
Bende ise iki tane akraba var biri baba tarafından, biride anne tarafından yakın akraba. Onlarda tanınıyor musunuz? Tanımıyor musunuz? Pek bilmiyorum
Erol şahin
Karadeniz sanatçılarının en önemli isimlerinden birisi olmuş Rahmetli Mustafa Sırtlının kardeşidir.
Selçuk balcı
Kemençe üstadı.
Bana bir faydası oldu mu? Eeh allah razı olsu bir iki çay ısmarladılar sedece😂 Evet, Gençler sanatçı hadi futbolcu, politikacı sanatçı akrabanız var?
Rihanna ile herhangi bir akrabalığım ya da tanışıklığım yok zaten benzer bir yanım da yok.😃 Anne tarafından bir oyuncu ile akrabaligimiz varmış dediği kadarıyla fakat benim tanıştığım söylenemez kendisiyle.:)
Onların yanında sönük kalırım, kendi çevrem ve tanıştığım kişiler-arkadaşlarım yetiyor bana.😃 Sibel Can benzetmesini sadece sizden duymadım, fakat benzetemiyorum nedense ben kendimi ki ailem de benzetmiyor. 😃 Benzerlik kilomdan sanırım.😕🙄
Çevremdeki 3 insandan 5 i erdoğan ile akraba olduklarını söylüyor. Eniştesinin baldızının gelininin dıdısının dıdısı olsa da akraba diyorlar 😄 Bende yok galiba, hiç duymadım.
Yav hiç sorma bir lokanta esnafı var diyor Benim futbolcu yıllarımda kasımpasa'da takım arkadaşıydım. Birtane var hiç sevmem çocukluk arkadaşım Herkes Erdoğan'ın ya akrabası ya arkadaşı😂😂😂
Ona bakarsan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da ki Hızır reisin oğul dizideki ismini bilmiyorum Adı: Can bartu aslan kimdir.tv/.../...C3%BCk%C3%BCmdar-olmaz-kimdir.jpg Mahallemin çocuğu kardesimin arkadaşı Yani sayılmaz😀
En İyi Cevaplar