Arkadaş mğkemmel ya kendisi kumral 182 boyunda aşırı yakışıklı galerisi var her gelişinde başka araba spor arabası var kırmızı mükemmel. Paraya para demiyor. Deri koltuklu arabalara biniyorum
Lüks mekanlarda yemek yiyorum. Hayat mükemmel galerici sevgili ile pahalı hediyeler alıyorum. Çok güzel güler yüzlü espirili birisi ya siainde galerici sevgiliniz var mı
Lüks mekanlarda yemek yiyorum. Hayat mükemmel galerici sevgili ile pahalı hediyeler alıyorum. Çok güzel güler yüzlü espirili birisi ya siainde galerici sevgiliniz var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://www.google.com/search?q=sana+telefon+alacam&client=ms-android-samsung-ga-rev1&biw=412&bih=777&tbm=isch&prmd=ivnx&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwi44OvP1ufyAhUJQ_EDHaFIA6UQ_AUIFSgB#imgrc=6L61wWspJnIRJM
Ne alaka
Anladin senn
Öyle anlattın ki bende çocuğa vereceğim 🙂🙂harclikta veriyor mu
Veriyor okula başlıyıcam her gün vericekmiş 😂
Aylık 3000 verir mi
Bilmem de ihtiyacım yok babam veriyor
Sende arada bir çocuğa ver elinden kaçmasın
Namussuzluk bize yakışmaz. Senin sülale versin
Onunla gezmek tozman namussuzluknfegil mi
Hsyor değil biz tanışıyoruz? Tanışmadan nasıl cüddi bir ilişki kurucaz evde bekleyeceğiz birileri gökten inip bizle mi evlenicek? Saçmalama tabityki geziceksin tanıyıcaksın.
Ailen biliyor mu
Biliyor.
Hmm o zaman sorun yok
Deniz brokerıyım galericiden fazla kazanıyorum ama galericilik iyidir kur oynamadıkça tabi
Ayn
ahhaah nası budun kızz bıze de soyle
Babam sayesinde
he ıyı baya guzelsındır o zmn yoksa cınsellık ıstemeden bu kdr olanak saglaması ımkansız
Güzelim ama o benim özgüvenime ve rahatlığımaa hasta.
rahatlıktn kastın ne
Yani asla çekinik bir insan değilim isteklerimi istemediklerimi rahatça ifade ederim.
bende oyeleyım ama deger veren yok hıc bana :,/
Verirler bir gün
sanmam..
Bunları hayrına yapmıyor herakde
Seviyor
Skene kadar sever sonra başka kıza gecer
Anana öyle mi yaptı 😅
Buraya yazdığını unutma sakin
Jfjdjdjdjdj tamam
Senin gibi 7 kız daha vardır görüştüğü 🤣
Sanırım biri anan biri bacın biri kızın biri karın diğerleri de sülale den bu kadar emin olduğuna göre
Kaça veriyorsun hadi işine söyle bende daha çok para var 😃
Yo hiç dokunmadı bana. Biz senin gibi namussuz değiliz.
Bir insanın hayattaki en büyük başarısı varlıklı biriyle sevgili olmak olabilir mi ya. 😃 övündüğün şey seni daha varoş gösteriyor
Ben iş adamları derneğinin spikeriyim ayda 12 bin TL maaşım var. Ve gerçekten varlıklı erkek güçlü erkektir. Herkes ona saygı duyar.
O zaman sen yanlış anlamışsın olayı. Büyüklük güç para pul ile olmaz. İnsanlıkla karakter ile olur. Nitekim zenginlik şanstır. Daha yaşın çok genç. Varoşluğu bırakıp okula gidersen. Belki entelektüel kapasiten gelişir ve herşeyin para ya da dış görünüş olmadığını anlarsın. Ama adam gibi okul. Parayla okunan okulları demiyorum
Radio televizyon ve sinema bölümü mezunuyum okula gittim benim fikrim. Zenginlik ayrı bir şey ama bu genç yaşta bu kadar zengin ve asil olmak başka şey
Bunların hepsini karşılıksız yapıyorsa tabi
Karşılık derken. Benim verdiğim en büyük karşılık onu sevmem onu saymam ona sadık olmam ne bekliyor daha
Bravo gerçekten örnek ilişki cinsellik yok çıkar yok bravoo
Evet yok.
Sevgiliniz erkek değil mi bundan eminiz?
Erkek ama ilişkimiz daha 5 aylık bir sene sonra öyle şeyler başlar şu anlık sarılıyorum öpüyorum o kadar dahs etken
En güzeli sizi kutluyorum ☺️👍
O statü aşkına bayılıyorsun 😂
O ne demek