Sevmiyorum kılı tertemiz olsun istiyorum her yerime lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum
bu arada kollarım ellerim omuz göğüslerim karın bel filan oralarda çok az kıl var ama ben yakından görüyorum güzel gelmiyor fotoğraflarda tertemiz gözüküyor ama gerçekte yakında kıl var yani
bacaklar mahrem bölge koltuk altında sadece kıl fazla zaten oralarda kılı olmayan erkek yok çünkü benim 20 yaşında sakallarım yeni çıkmaya başladı düşünün bildiğin kılsız biriyim ben keyfimden yapıyorum açıkcası görüntü kirliliğinden değil spor filanada başladım bu kılsız erkek kız gibidir diyorlar canımı sıkıyorlar barzani gibi kıllı mı seviyorsunuz anlamıyorum
bu arada kollarım ellerim omuz göğüslerim karın bel filan oralarda çok az kıl var ama ben yakından görüyorum güzel gelmiyor fotoğraflarda tertemiz gözüküyor ama gerçekte yakında kıl var yani
bacaklar mahrem bölge koltuk altında sadece kıl fazla zaten oralarda kılı olmayan erkek yok çünkü benim 20 yaşında sakallarım yeni çıkmaya başladı düşünün bildiğin kılsız biriyim ben keyfimden yapıyorum açıkcası görüntü kirliliğinden değil spor filanada başladım bu kılsız erkek kız gibidir diyorlar canımı sıkıyorlar barzani gibi kıllı mı seviyorsunuz anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kıllı olması lazım kollar göğüs felan
neden la bütün kaslı modeller yakışıklılara kılsız bütün herkes beğeniyor ama sözde kıllı olsun diyorsunuz ben kendim için istiyorum ama yine kızların yorumuda önemli
Yok sevmem öyle
sana özel bir şey mi
Sanmıyorum bence bana katılacak baya kadınlar vardır
bence çok itici her yerin tüysüz olması
niye ki tertemiz mis gibi?