Neden herşeyim ters gidiyor?

Ben kendimi bildim bileli asla hicbirseyim iyi gitmez gitmedi mutlu luk nasıl birşey bilmem. Aşk şöyle dursun arkadaslik yapabileceğim biri bile yok. Aşk desem zaten sevgilim olması mucize gibi bişey olurdu eminim bundan.. Bir insan neden bu kadar sanssiz olur neden şansım dönmüyor yüzüme gülmüyor. Ben her gün üzülmekten gerckten çok bıktım yasamaktanda yasamanin bu anlamı yok artık benim için boşu boşuna yaşıyorum. Bu hayatta hep uzuleceksem yasamak benim neyime. Ben hep sanssiz bir kızdım halen aynıyım bu durum hiç değişmiyor kendimi yirtsam bile değişmiyor. Sonsuza kadar böyle gidecek diye korkuyorum aslında böyle gideceğinide biliyorum. Hayatin acı gerçekleri her geçen gün koydu bana. Herşeyin toz pembe olmadığını herşeyin kolay olmadığını gördüm gördükçe de acı çekiyorum. Büyüdükçe sanssizligim artıyor yemin ederim ki. Neden bir insan çok sanssz olur sizce ben bu sorunun cidden cevabını merak ediyorum. Mutluluk nedir gormedim. Sevgi nedir bilmiyorum kimse tarafından sevilip değer gormedim ve Bend e aşırı şekilde degersizlik hisssi var. 😔😔😔😔
Neden herşeyim ters gidiyor?