Durum ciddi annem bana ağır konuştu ya?

Arkadaşlar bir günü parktayım bir çocuk bana güldü bir defa markette karşılaştım suratını görmedim sonra bunu abimin eski sevgilisine söyledim ayrılmadan önce o da bana dedi ki çocuğa top atarız yanlışlıkla oldu deriz ayarlarım sana falan ondan sonra bunu gitti abime söyledi ama farklı söyledi hoşlanmış çocuktan diye kendi söylediklerini anlatmamış abim bana kızdı kıza yazdım neden yaptın cevap vermedi bugün anneme söyledim annem sen çocuktan hoşlanmasan sana öyle demez dedi zaten bana güvenmiyordu böyle olay olunca bugün bana bağırdı Sana zerre kadar güvenmiyorum asla da güvenmicem sen herkese güvenip sır saklıyosun diye ağladım el kızı yüzünden kızdı bana akşam hatasını anladı özür dilemedi bana evlatlıkmışım gibi davranıyo yani bağırıp çağırıyo güvenmiyo telefonumu kontrol ediyo ettiğini belli etmemek için yanıma gelip soru soruyo bugün titreye titreye ağladım ve dedimki Allah beni yarına sağ çıkarmasın bu evden cenazem çıksın siz ağlamayın arkamdan diyerek uyudum. Napıcam ben hala ağlıyorum :(
Durum ciddi annem bana ağır konuştu ya?