şeytan sanki istemiyor hep istiyorum ama bir türlü kılamıyorum. hayatımın berbat dönemindeyim inancı çok az olan birisi olsa kesin intihar ederdi dayancak gücüm kalmadı namaza başlamak istiyorum ferahlık geliyor mu içinize? yemin ederim ufacık birşeyler yoluna gitsin istiyorum tükendim bittim..
Cevabın nedir?
+1 yılNamaz bir başlangıç bütün güzelliklerin başlangıcı şeytan sürekli vesvese verir kılma kazaya bırak sonra kilarsin bir kereden ne olcak baksana başkaları da kılmıyor diye sen Rabbini dinle küçüğüm, kılmak istiyorsan dua et Rabbime, o sana bir kapı açacaktır muhakkak, namaz tabi ferahlık gelir içine, insana huzur verir namaz Rabbimle en yakın olduğu yerdir secde Rabbim namaza baslamani daim olarak kılmanı nasip etsin insaAlalh şimdiden kıldığın namazı kabul eylesin dualarına beni de katarsan Allah Senden Razı Olsun Katmasanda Razı Olsun Hayırlı Sabahlar
12 Yorumla- +1 yıl
Dogru söylüyosun abim derdin devası namazdır
- +1 yıl
Kadirim Öbür Yoruma Gel Öbür Buna Değil 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılkendine sor, nasıl tükendim? ne sebep oldu? başkaları mi tüketti diyip duruyorsun? sen izin vermedikçe hiç bir mahluk seni yolundan saptıramaz. yeter ki kafanda ne yapmak istediğini belirle ve ona göre hareket et. İRADE sende. Sen istersen yaparsın, sen istemezsen yapmazsın, sen istersen istemezsin, herşey senin elinde
07 Yorumla- +1 yıl
beni bile gaza getirdin dayu
Soran+1 yılbenimki o kadar karışık ki. kimseye kötü davranamıyorum ve iyiliğim suistimal edildi birçok şeyi yaşattılar bana
- +1 yıl
merak etme Allah herşeyi görür bilir ve işitir sen bu dunyayi dusunme diyer dunyayi dusun bazi insanlarin dag kadar sevapları varken bagzilarinda hiç yok
- +1 yıl
kendin diyorsun iyiliğin suistimal edildi diye. Demekki yanlış yere iyilik yapmışsın. Hayat enerjini kesen, etrafındaki negatif insanlardan ilişkini kes, hayata tutunma hevesini arttıran insanlarla dolaş konuş. Seni kimse kullanamaz sen izin vermedikçe, aç gözünü titre ve kendine gel. En önemlisi başkalarına verdiğin aşırı değeri kendine ver. Hayatında en önemli kişi sensin sonra diğerleri. Sen iyi olursan başkalarına da iyilik yaparsın yoksa olmaz
- +1 yıl
şunu da izle
https://m.youtube.com/watch?v=Ld1sD2i_R-k - +1 yıl
bu da yerli malı yurdum malı bunu herkes kullanmalı 😊
+1 yıldile kolay beş yıldır bitik haldeyim sürekli ağlıyorum kimsesiz yapayalnız hissediyorum inancım sayesinde ayaktayım namaz kılıyorum Rabbim herkese nasip etsin en güzel terapi Rabbinle konuşunca gerçekleşir dualarının kabul olduğuna tek tek şahit olucaksın kardeşim seni en iyi ve bir tek dinleyenin o olduğunu farkettiğinde daha çok kılmak isteyeceksin lanet olsun şeytana deyip silkelen ve kalk abdest al ardından uzun uzun dua et sana tavsiyem...
32 Yorumla
hemen basla namaza bosalt icindekileri biliyorum ki kesin olarak kilasin gelmiyor bende oyleyim ve bu sadece bir vesvese simdi abdest al ve yatsı namazindan basla hic degilse farzini kil bende şimdi kilacagim hadi birlikte kilalim ve seytana nalet edelim hadi kardeşim
27 Yorumla
Soran+1 yılşey ben bilmiyorum ama ya oturup öğrenmek istiyorum şeytan beni alıkoyuyor gibi tüylerim ürperdi ya
Soran+1 yılAllah razı olsun kardesim cok haklısın onunda istegi bu
Soran+1 yılya ama bilmiyorum ki öğrenebilir miyim bu saatte duaların birçoğu ezberimde var
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşları geçtiğinde toparlayacağın ve düzene gireceğin dönemleri düşünmeyip de içini karartma.
Namaz kılamama konusuna gelirsek, bunun şeytanla ilgisi yok. Sıkıcı ve boşa zaman kaybı olması nedeni ile içten içe sıkılıp kılamıyorsun. Bunun yerine sosyalleşmek seni ferahlatacaktır. Problemin nedir bilmiyorum ama aşılamayacak sorun pek yoktur.090 Yorumla
Soran+1 yılsıkıcı ve boşa Zaman kaybı olarak gördüğümü kim söyledi?
- +1 yıl
sosyalleserek hiçbirşey olmaz, aşılamayacak sorun yoktur doğru Rabbimin izni ile, sıkıcı ve boşa zmaan kaybı ne alaka kim diyor onu @Görüs Sahibi
- +1 yıl
Soran+1 yılvalla herkes kısacık bir ömür üzülmeyelim dedigi halde üzülmese kimse psikologlara gitmezdi :)
- +1 yıl
İslamın şartı var, namaz kılmak gereksiz bir harcama değil ibadet Allah'ın emridir namazsiz müslüman olur mu haklısın soran kesinlikle
- +1 yıl
Bence sen sorunlarını biraz büyütüyorsun gözünde. Belki şu anki algına göre büyük sorunlardır ama ileriye baktığında küçük sorunlar olduğu da görülebilir. Psikologlara gitmek genellikle travmatik durumlarda gerçekleşir. Ben senin akıllı ve hayat dolu biri olduğunu düşünüyorum. Eminim kısa sürede daha huzurlu biri olacaksın.
Soran+1 yılzaten öyleydim ama 1 yıldır bitmek bilmeyen çile çekiyorum e haliyle insan yoruluyor artık.
- +1 yıl
@Küçük-Prens Şurada 50-60 sene sonra dinler temelli bitmiş olacak. O nedenle şimdiden zamanı kötüye kullanmamak gerek.
- +1 yıl
Soran+1 yılinsallah, tesekkur ederim
- +1 yıl
@FantastjcBlue Dinler yok Din Var İslam Var Kur'an'ı Kerim Var Kıyamet Yakındır Ahir Zmanda Yaşıyoruz Senin Düşüncen Sana Gerçek Olan Benim Dediigmdir Doğru Olanda, Ahirette Görüşürüz
- +1 yıl
Zmani kötüye kullanmak senin söylediğin şeyler bana göre değil doğru olan namaz Allah'ın emri
- +1 yıl
Enerji ile olmuyor malesef enerjiyi veren kim
- +1 yıl
Müslüman Olduğundan Şüphe Ettim Müslüman müslümanın elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir mu'min ise insanların canları ve malları konusunda kendisinden emin olduğu kimsedir Hadis-i Şerif inaniyorsan
- +1 yıl
Allah sizin ne dış görüsunuze ne de mallariniza bakar o sadece sizin kalplerinize ve amellerinize bakar hadisi şerif inaniyorsan
- +1 yıl
geçici olan bir dünya fani sonu var ebedi bir hayata gideceğiz cennet ve cehennem hakettigimiz yere gideceğiz kız müslümana benziyor sen düşüncelerini kendine sakla destek ol köstek olmaya çalışma aklını bulandırma günahı sana da inaniuorsan
- +1 yıl
- +1 yıl
@Küçük-Prens dünya üzerinde toplam 4300 civarı din ve mezhep var. Senin ki de islam. Başka bir özelliği yok. Bulunduğun coğrafya gereği müslüman olmuşsun. Latin Amerika'da doğmuş olsaydın katolik olurdun gibi gibi...
- +1 yıl
Dünyada ne kadar din var beni ve biz müslümanları ilgilendirmez bu bir, Hak Din İslâm'dır senin dinin beni ilgilendirmez bu iki, önce sen dinini söylesene bu üç, İslam'ın özellikleri müşriklerle anlatılmaz dört, bulunduğum coğrafya ile ne alaka peki sen neden müslüman değilsin beş bir sürü dinsiz ateist deist kardeşim var semtte bir sürü hristiyan var bu coğrafyada inanmayan var bu nasıl oluyor peki ben ayrıca varsayımlar ile iş yapmam yaşadıklarım ile sadece Latin Amerika'da doğmadim bilemem yinede cevap vereyim sana 😊eğer ki orda doğmuş olsaydım evet müslüman doğar sonra Katolik olabilirdim ama doğru yolu bulurdum İslami seçerdim tıpkı onlarında olduğu gibi bak Ahsen TV ye bir sürü Katolik müslüman oldu da sen niye hala müslüman değilsin eğer ki müslümansan neden kızın aklını karıştırıyorsun, bizde R yok
- +1 yıl
@Küçük-Prens Yazdıkların gerçekten çok eğlenceli. Umarım uzun süre bu konuyu tartışırız. Neşeli oluyor. Benim bir dinim yok. Olmasına da gerek yok. Ayak bağı. Seni ilgilendirsin ya da ilgilendirmesin, o 4300 dinin arasındaki herhangi bir dine mensupsun. Sen de onlar için aynı durumda önemsizsin. Latin Amerika'dakiler canım mı da doğru yolu bulamıyorlar ya da en zeki sen mi olacaktın orada doğsaydın? Katolik olurdun ve bu sebeple gayrimüslim olarak yanacaktın. Hiç hakkını arayamayacaktın. Sebepsiz yere biat edecektin değil mi? Bu kadar saçma bir inanış olamaz. Tamam inan ama insanları kendi doğrularına bilmeden teşvik etme. Bir kadın kusurlu mudur da örtünür? Biz bakmayıverelim. Madem sorun yaratacaktı, neden kusursuz yaratılmamışız, mükemmel tanrı tarafından? İnandığın şeyleri önce bir sorgula, mantığını bul, sonra bilerek inan.
- +1 yıl
Yazdıklarım eğlenceli ve güzeldir hayatımız eğlence gırgır şamata bizim, benimde hoşuma gider uzun uzun tartisiriz zaman çok, ayni fikirde oldugumuza uzuldum benim icinde neseli oluyor, iste bu kadar dini olmayan birini ne isin var da musluman bir kiza gorus yapiyorsun? Sen dinsizsin kizida dinsizlige itmeye calisiyorsun?4300 tane dinden birine mensup degilim Butun insanliga gonderilmis Hak Din Olan İslam Dinine bağlıyım Elhamdülillah Müslümanım, hiç kimsenin gözündeki değerim umrumda değil bizde değer karşılıksız verilir insan karşılıksız sevilir önemli olan Rabbimin huzurunda kk değerim, herkesin doğru yolu kendine ahirette görüşürüz değil sen gelemezsin oraya bu inançsız halinle, herkesin doğrusu kendine başka doğru başka "Doğru Tektir" benim kı seninki doğruyu değiştirmez, benim ki doğruysa mükâfatını ben cezasını sen seninki doğruysa mükâfatını sen cezasını ben de tabiki benim kızım doğru ben buna inanıyorum sen istediğine inan, gelipte Bursa müslüman kardeşimizin devamı gelio
- +1 yıl
@FantasticBlue insanların sadece görünüşüne değil dininede saygı duymalısın seninde hayvansal davranışların eğlenceli şu an çok küçük düşmüş durumdasın açıkçası konuştukça batıyorsun senin bir dinin olmayabilir saygımız var hadi onu gectim tamam dini olanlarıda sevmeyebilirsin ona da saygım var ama dini olanları sevmiyorsun diye dalga geçemez veya aşağılayamazsın evet sonuç olarak ya yanıyorsun ya da yanmıyorsun ama onu belirleyen senin doğduğun yer değil doğduğun yerin dinidir dinini değiştirebilirsin ki islam dininde kanıtlar var.
- +1 yıl
@FantasticBlue Biraz insanlık sahibi ol insanların dinine saygısızca davranamazsın. bir kadın kusursuz oluncada örtunebilir ona bakılırsa erkeklerin üst bölgesi kusurlumuda kıyafet giyiyorlar? giymeyenlerde var demi? kadınlardada aynı isteyen kapanır isteyen kapanmaz bunun kusurla alakası yoktur ve hiçkimse kusursuz yaratılmamıştır. doğru senin için geçerli değil ama bizim için gecerli en azından empati kurabilirsin. biz inandığımız şeyleri sorgulamayız sen Allah'ı görmüyorsun ama görmediğin içinde inanmıyorsun bende senin beynini göremiyorum bu yüzden beyinsiz olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Hic zeki olmak istemedim insan olmak için zeki olmak gerekmez insan olsam bana yeter, insan olan iyiyi güzeli doğruyu sever zaten zeki olmaya gerek yok, orada dogsaydim Katolik olurdum eyvaAllahta sonra Müslümanlığı seçerdim yine bir sürü örnekleri var arastirabilirsin, bir sürü Katolik Müslümanlığı seçmiştir, bir sürü muslumanda dinsizliği seçmiştir onlar beni baglamaz ilgilendirmez elhamdülillah Müslümanım ben, gayri müslim olup yanmak bizim gibilerinin değil müşriklerin kâfirlerin inançsız olanların ebedi biz inanclilarin da günahları kadar yanacagi yerdir, sürekli varsayım yapıp konuşuyorsun nereden biliyorsun hakkımı aramayacagimi? Arayanlar ne? Ben biat etmem iman ederim Rabbime biati sen et kime ediyorsan? Saçmalıktan bahsediyorsun saçmalıklarin ile ne kadar saçma çok şükür inanıyorum ve herkesi kendi inandiklarima çekiyorum Allah rızası için hiçbir çıkar menfaat için değil onlar da iyi mutlu olsun cennetlik olsun diye bir sürü insan çocuk genç yetiştirdim devamı gelio
- +1 yıl
@FantasticBlue bak ben sana top alıcam sektir git tamam mı 😂😂😂
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Sakin ol şampiyon. Kimseye karşı kin veya sevgisizlik beslemiyorum. Sadece bakış açımı belirtiyorum ki; anlattıklarınız da ne yazık ki tatmin edici değil. Kıyafetleri ele almışsın. Tüm insanlık çıplak geziyor olsa, normali bu olur ve taciz, tecavüz gibi zırvalar yaşanmaz. Zaten tarih öncesinde üreme bölgelerinin sansürlenmesi ile vücudumuzun belirli bir kısmı ötekileştirilmiş ve dikkat çekmesi sağlanmıştır. Genlerimize de böyle aktarılmıştır. 5 adet giyinik bir kadının arasına 1 çıplak kadın koysanız, tahrik olabilirim. Ancak önüme 2 çıplak kadın koysanız sıradanlaşır ve ilgi çekmeyebilir.
Daima istisnalar dikkat çekicidir. Mesela İstanbul'a geldiğimde anadolu yakasında bir çok ninja kadınlar gördüm. Diğer insanlar aldırış etmezken ben ve yanımdakiler çok garipsemişti.
Tamamen algı ile alakalı bir durum. Dinlere körü körüne bağlanmamak gerek. - +1 yıl
@Duygusal-Prens Yarın seni yakmayacak olsa, koşulsuz cennet vaadi olsa, hoşgörü tavan olsa, içinden geliyorsa namaz kıl dese, büyük bir çoğunluğunuz namaz kılmazsınız. O zaman vakit kaybı gelir. Meşhur bir laf vardır. Sen ona inanç dersin, biz ona korku deriz.
- +1 yıl
@FantasticBlue sakinim kimseye karşı kin veya sevgisizlik beslemiyorsun ama dinlere besliyorsun ayrıca ben insanlara besliyorsun demedim sadece saygısızsın evet bakış açını belirt saygim var ama bizim inandığımız dine karışamazsın. hayır tüm insanlık çıplak gezse mantıken insanlar olmaz biraz daha fazla mantık yürütüp ileri gidersek hastalanır ve ölürler. ayrıca sen kendinden bahsediyorsun her erkek öyle değil top veriyimmi? şimdi sus hadi by sektirerek git
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Argo literatürünün kısıtlı olması beni de üzdü. Topa gerek yok, öylece gidebilirim. Ki sen gelip misafir oldun bu elzem ve müthiş konuya. Tabii ki yaşadığım toplumu moronlaştıran dinleri sevmek zorunda değilim. İnsanlarımızın bu buhrandan kurtulması gerekir.
- +1 yıl
@FantasticBlue bundan sonra cevap vermeyecegim. argo kelimelerim kısıtlı değil burada argo yazınca "canim" gibi kelimelere çevrildiği için küfür edemedim. misafir olmadım yardımcı oldum gitmen için. sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın.
küfür:
hadi ordan git bacım çocuğu arkadaşım kardeşim fahişeden doğmuş canım suratlı eşşek dölünün israfı - +1 yıl
@SaKLıDeRt Genelde müslümanlar böyle de küfürbaz oluyorlar. Ortak eğitim alanınızdan kaynaklı zannediyorum.
#imamhatiplerkapatılsın - +1 yıl
@SaKLıDeRt Şimdi senin insan olduğunu düşünürsek, gerçek insanlar için üzücü bir sonuç olduğu görülür. 18 yaşında ergen bir kezban olup, gelişimini küfür edebiyatı ile sürdürmüş kimselerin müslüman olması da kaçınılmaz elbette.
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Sana senin üslubunla da cevap verebilirdim ama bu şekilde daha gıcık olduğumu düşünüyorum.
- +1 yıl
Ve hepsi benim inancimda görüşüm de birkaç tanesi hariç kimseyi zorlamiyorum sana inan diyen da yok git inançsiz olan kişilere yap görüşlerini inananlara bulasma, Çok şükür Rabbime neyin ne olduğunu ve senin ne olduğunu biliyorum gerisi teferruat, biz inancliyiz ve hatalarımız da illaki olur, önemli olan Tevbe etmek, Rabbim tévbe edenleri sever, Rabb'im bağışlayıcı ve affedicidir en merhametlidir, örtünme emri var müslümanlara farz olan insanların niye örtündugu beni bağlamaz, Allah emretmiş bize uymak size uydurmak düşer, giyende kendine giymeyende, neden kadın sen kadın misin sen örtün muyon mı giyin miyon mu ksuruun mu var ananın yanında anadan doğma mı geziyon, Allah herşeyin en iyisini en güzelini en doğrusunu bilir Allah öyle istedi öyle oldu ol der oluverir, aksi olamaz, sorgulamak tartışmak münazara güzeldir bizde inanç Allah sorgulanmaz, akıl mantık aranmaz, Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ve yapar, senin gibilere bile merhametli ki nefes alabiliyorsun, lafi çarpıtma
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Fen dersini haklı çıkarmak da elzem tabi. Düşünebilenlerine insan deniyor o hayvan grubunun :) Kutsanmalısın bu yönde.
- +1 yıl
@Duygusal-Prens Aynı görüşte olduğun insanlarla kültürel anlamda fikir alışverişi yapabilirsin. Ancak farklı kişilerle fikir alışverişi yaptığında bunun olumlu ya da olumsuz kazanımları olur. Ben dinsiz bir kafir isem (elhamdülillah öyleyim) dindar biri ile fikir alışverişi yapıyor olmam ikimiz için de faydalı olacaktır. Mesela bir üstteki arkadaş, düşüncelerini ne güzel belirtmiş. (küfretmiş) Demek ki insanların bu konuları konuşmaya ihtiyacı var.
- +1 yıl
Ağzını topla birader, bırak laf cambazlığıni, dansöz yerinde güzeldir burası yeri değil, namaz kılar oruç tutar imamlık yapar hakedenin soyuna sopuna sover ana bacı Uludağ gibi kayarim kayakla kayar gibi, müslüman küfür etmez diye kim demiş..
- +1 yıl
@SaKLıDeRt teşekkür ederim destek çıktığınız için çok güzel anlattınız, açıkladınız, farklı bir bakış açınız var, ben farklı siz farklı yerden vurmussunuz😂Gol üstüne gol olmuş😂hiç ofsayt yok😊Tebrikler 😊Bosverdim Gitti
- +1 yıl
@Duygusal-Prens Gizli tosun barındırıyormuş içinde. Ekürinle beraber ne sevimli oldunuz böyle. Din başarı ile kurtarılmıştır. :)
- +1 yıl
@Duygusal-Prens Evet Saklıdert hanım ne güzel belirtmiş ya da küfretmiş. Vurmuş vurmuş gol olmuş. Çok uyumlu olmuşsunuz. Gerçi ben bir şey göremedim ama neyse. :) Tanrım sana geliyorum. Bana bir cebrail yolla lütfen beni alsın. Ne içiyorsunuz anlamıyorum ki. Bir daha ki rakıyı zemzemle hazırlayacağım. Kafa yapıyor olmalı.
- +1 yıl
Dünya fani zaten neyin kafasını yaşıyosun @FantasticBlue ibadet edelim diye geldik dünyaya boş işlere değil @duygusal-prens haklısın abim herzman
- +1 yıl
Hakedene hakettiği gibi konuşmak diyoruz biz buna " kısasa kısas " Ultrason a git görürsün 😂hemen belli olmaz böyle şeyler 😂çay içiyorum sen gibi rakı değil, demekki sarhostun ondan laf cambazlığı yapmaya çalışıp dansöz gibi kelimeler ile oynamaya çalışıyorsun, becersen beğeni yapıp xper verirdim
- +1 yıl
@kadirorcunn oo kadir de gelmiş. Hoşgelmiş. İşte o boş işler ibadetler.
- +1 yıl
o da benim kardeşimdir yakından 😂Güle güle hadi boş olan sensin bilader ibadetler değil 😂😂
- +1 yıl
@FantasticBlue sınırını aşma bir sınırın var. Dinimize boş diyemezsin
- +1 yıl
- +1 yıl
Kardeşim sana namaz kıl diyen yok saygı gözteriyoruz ama boş ibadet dersen müslümanlıktan cıkarsın ölüm geldiginde keşke yapmasaydım diceksin ama cok gec oluyocak allah iman gücü versin sana nedeyeyim başka
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Arçelik mi diyeyim ne diyeyim? Camiler şehir dışında yapılır ve bizi de gürültüden uzak tutarsanız biz de bu saygıya saygı ile karşılık veririz elbet. Günde 5 kere çekilmiyor.
@Duygusal-Prens Mutluluğunuza gıpta ile baktım.
- +1 yıl
@FantasticBlue arçelikte diyemezsin çünkü "boş" dedim "bosh" demedim körsün sanırım. 2 dakikalik sese sabredebilirsin evet rahatsız olabilirsin ama bizim dinimiz için gerekli birşey
- +1 yıl
@kadirorcunn Ben de bir çok kez diyorum. Bak dinden çıkıcam bana iman gücü nasip eyle diyorum. Vermiyor. İman Power yazdım internete, satan yok. www.hatim.com/indir.exe den hatim indireyim diyorum. Dosya bulunamadı diyor. Ben elimden geleni yaptım. Olmuyor.
- +1 yıl
Abdest al cumaya git camide rahatlarsın
- +1 yıl
@FantasticBlue, Ebenin ki... gürültü senin gibilerden çıkar şimdi yanında olsam çıkacak gürültüler 5 değil 5 dakikada bir papağan gibi ötersin, senden saygı bekleyen yok ne yaparsan yap karşılığını alırsın, o zaman sık kafana kurtul zoruna gidiyorsa ya da sektirerek git cami olmayan bir yere burası müslüman bir ülke hristiyan ateist deist her ne dikimse onların olduğu yerde yaşa, sen bakabiliyor muydun bende kör sanmıştım 😂
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Tamam da bizim için gerekli değil. Neden bizler duyuyoruz ki
- +1 yıl
@FantasticBlue müslüman bir ulkede olduğun için tamam dinin yok ama saygı göstermek zorundasın ya da ıssız bir yere git orda yaşa köylü gibi 😂😂 ama saygı göster yani
- +1 yıl
- +1 yıl
@Duygusal-Prens Bu durumda arap kültür emperyalizmini yaşayan sizlerde bir zahmen mekkeye doğru yol alınız. ÜLkenin bir çoğu para ile satılan hac görevine gidemiyor fakirlikten. Bir de islamın şartı olacak. Arap kardeşlerinizin yanına gidebilirsiniz. Ateistler her yerde ve coğrafyada. Siz ise belli bir kesimdesiniz.
- +1 yıl
@Ömür35 hoşgeldin. :) Din yok dediler geldik hesabı.
- +1 yıl
Ah o şeytan yok mu o şeytan... Bizler çok iyi müslümanlardık da bizi yoldan çıkardı hep :D dimi dimi. Olmuyor işte. Bir yere kadar becerebiliyorsunuz. İbadetler bu yüzden boş. Sonra da masum şeytan kardeşimize iftira atıyorsunuz ağzı yok dili yok diye.
- +1 yıl
@Ömür35 Buyur gel. Bekliyorum. Çok niyetliysen özelden yazarım. Param yok gelemem falan diyorsan da şimdiden ya sohbete katıl, ya da ilerle.
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Tamam üstüme alındım. Elbette saygı duyarız. Ama daha kitabın yüzüne bakmamış, doğruluğunu araştırmamış insanlar da bir dini empoze etmeye kalktığında ben de farklı bir görüş olarak elbette fikrimi sunarım. Burası genele açık bir ortam.
- +1 yıl
@Ömür35 İstanbul'da değilim. Muğla'dayım. Buyur gel.
- +1 yıl
Geldiğinde otogardan aldırırım seni.
- +1 yıl
@FantasticBlue özele gelirmisin bi?
- +1 yıl
@Ömür35 Yol paranı vereyim?
- +1 yıl
ya yanlış anlaşılma var susun uzatmayın saygı gösteriyor bizim dinimize sadece yanlış anlaşılma var @FantasticBlue nin dinimiz hakkında konuşması ben dinimi seviyorum diyipte gösteriş yapanlaraymış uzatmayalim gerek yok ya hem dinsizse sizde saygı gösterin ya uzatmayalım 😂
- +1 yıl
@Ömür35 Adam haklı. Çevresindekini rahatsız edeni rahatsız eder. Oysa ki baya eğlendim. Uzun zamandır tosun düşmüyordu böyle konulara :)
- +1 yıl
@SaKLıDeRt Tamam. Ben noktalıyorum. İyi niyetine karşı tevazu göstermek isterim. Sohbet için teşekkür ederim.
- +1 yıl
@FantasticBlue tamam by
uzatmayın daha fazla - +1 yıl
@Fantastsikikblue::sen gel biz senin seans saat gecelik günlük ücretini sahibine verir bahsinide sana veririz, biz canımizi sıkanın ümüğünü sıkar canına koyarız, kardeşlerimiz ile birbirimize bağlıyız eğlendin demek hoşuna gitti zevk aldın yine gel bu sefer daha fazla veririz bizimde hosumuza gitti, tosunun kı herkesin hoşuna gider beğenmeyen olmadı bide benim ki ni gör, senin koydugun noktayi virgüle çevirir, soyuna sopuna ölüme dirine eşiğine beşiğine gelmisine geçmişine yazan parmağına gören gözüne anlayamayan beynine, şok yaparım dalgayı görünce kendine gelirsin, tevazuhuna solfokim haydi viree...
- +1 yıl
@Duygusal-Prens Ağzın doluyken konuşma. Anlaşılmıyor dediklerin.
- +1 yıl
@FantasticBlue tamam bak sende cevap verme lütfen sorun çözülmüştü uzatmanın gereği yok
- +1 yıl
@silfikiktasticbluesolfokuk, anlayan anladı anlaşılmasın diye öyle yazdım bize özel bir şey zorlama anlayamazsin, tosunun kini yiyen herkes öyle dedi demek çok hoşuna gitti benim kini de istiyon beynine yaptığım şolfok yetmemiş
- +1 yıl
Sizi buraya bir karikatür dergisinden mi gönderdiler ne yaptılar anlamadım :) Adama kızamıyorum gülmekten.
hayatin cok kisa oldugu dusuncesini ;
her namazda zorlandiginda dusun
biz gercekten safiz aksama kadar dunya icin 8 saat 12 saat kole gibi calisihoruz
fakat 10 dk namz zor geliyor10 Yorumla
+1 yılŞeytan illaki kılma dicek kulagına ama senin imanın güçsüz birkere sen git zorla kendini abdestini alcaksın kıcım agrıyo başım agrıyo demiceksin sonra demeyin allah beni sevmiyo bütün dertler neden gitmiyo falan dersin
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman günah işleme işler yoluna giriyor, ilginç.
02 Yorumla- +1 yıl
Günah işlesem olacaktı
Soran+1 yılaynen benimde öyle yemin ederim kimseye kötülük bile yapamıyorum ama içimden o kişiye sinirlenince tiksinince aklımdan kötülük geçince her sey iyi oluyor
Şimdilik sadece sabah namazlarına vaktinde kalk ve kıl. Yatma , eger yatacaksan güneş dogdukdan sonra yat. Gerisi gelecek.
01 Yorumlaevet hem de çok geliyor ben intihar ettim üç defa ama sonrasından namaza başladım allaha sığınmak gibisi yok bence başlamanı isterim
04 Yorumla- +1 yıl
oğlum sen intihar ettin 3 defa o zaman sen nasil yazabiliyorsun ona 3 defa intihara kalkıştım denir akıllım
Soran+1 yılyanlıs ifade etmiş olabilir nolcak intihar ettim diyenler de var yani sonucta yazdığına göre ölmedigini anlıyoruz. neyse çok haklısın namaz Allah'la iletişimdir en yakın zamanda hemen başlıcam çok Zaman kaybettim bence
- +1 yıl
@Bagevi 😂😂😂 rencidemi ben seni rencide etmedim sen rencide ediliyormus gibi anladin yok yok kimsenin yorumuna yorum yapmiyacaksin bu devirde denyosuda cikar gayıda hadi bb
+1 yılSewdigim erkek sayesinde basladim namaza kilmayinca kotu hissediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah kabul etsin kardesim.
Namaza başla dini kitaplar oku iyileşmezsen adam değilim 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kesinlikle oyle kötüyüm ki sanki üzerime tapılmış
Soran+1 yılyapışmış
- +1 yıl
Ya Allah'tan başka sığınacak kimse bulamazsın diyor yaradan ayetinde... Bizi yaratan odur, ne yaşayacağımızi biliyor çaresiz kalacağımızi hiç kısmenin bize yardım edemeeyeceği zamanlarımız olacağını biliyor ve böyle diyor, Allah tan başka sığınacak kime bulamazsın... sağ da sol da çare arama bana gel diyor bana
ferahlık geliyor rahatlıyorsun ve işler önceden yolunda gitmediği halde yavaş yavaş düzeliyor
01 Yorumla
+1 yılgitmiyor her şey senin elinde namazın veya tanrının değil
00 Yorumla
+1 yılBişi diyim mi akşamla hiç bir bok düzelmedi aksine git gide inancım bitti bitiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Akşamla yanlış oldu orada
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatın çok iyi olsa şu an ki gibi namaz kılmak aklına gelir miydi
05 Yorumla
Soran+1 yılbelirttim orda anlaşılmadı galiba? hep aklımdaydı (hayatım iyi iken de bahsediyorum burda) ama sanki şeytan istemiyor gibi bir türlü başlayamıyorum. sor yargılamadan önce.
Cevap sahibi+1 yılşu an çözüm aradığın için bu kadar yakınsın ama hatalı mıyım
Soran+1 yılya ben kendimi bilmiyor muyum da sanki beni çok biliyormuş gibi konusuyorsun. ben simdi derdim var namaza başlıcam diye kötü bişey mi bu? vesile oldu belki. hey allahım ya git başkalarına saçma sapan yorum yapıyosun su saatte. sakindim sinirlendirdin kardesim benim sordugum soru farklı senin demeye çalıştığın farklı anlaşamıcaz hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSen namazı hep istedin şimdi bu denli yakınsın Allahın sana verdiği dert aslında sana yardım oldu. İnşallah fırsatı değerlendirirsin.
Soran+1 yılevet demek istedigim o. yoksa derdim olunca namaz aklıma geldi değil. insallah tesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılhikaye be namaz niyaz boş sen psikoloğa git dergah falan değil
025 Yorumla
Soran+1 yılpsikologtan daha etkili bence namaz. hep başlıcaktım ama şeytan engel oldu resmen şimdi de vesile oldu sanırım artık kılıcam irademi sağladım
Cevap sahibi+1 yılkardeş namazda okuduğun dualar belli onu içindede okursun Senin adam akıllı kafayı değiştirmeye ihtiyacın var
Cevap sahibi+1 yılSen kafanın içini fmdegistirmedikce yat kalk hiç bir bok olmaz namaz kilacagina kuran oku kuran
Cevap sahibi+1 yılİşte bak bir zippo çıktı bu adam istediği kadar kılsın fmduzelir mi "hayır "adamda beyin yok
Soran+1 yılben mi dinsiz? bir gun geçecek dşye Umut ediyorum o kadar ama haklısın psikolog içinde insanlara iyi niyetli davranınca başına gelmeyen kalmıyor sonra böyle oluyosun
Cevap sahibi+1 yılaklı olmayanda imanda olmaz
Soran+1 yılsiz imanlı mısınız çok merak ediyorum direk yargıladınız ya hastalıklı değilim abartmayın isterseniz? deli yaptınız burda beni
Cevap sahibi+1 yılbiri yorum yaptı bana dinsiz dedi
Cevap sahibi+1 yılBende ona cevap verdim seninle alakası yok iyi oku
Cevap sahibi+1 yılAllaha şükür o beş vakit namaz kılan adamları cebimden çıkarıp eziyorum hepsi putperest
Soran+1 yılortalık karıstı isim yok bişey yok benim cevap verdiğim "psikologa git" diye inatla ısrar eden kişiydi sende iyi oku
Cevap sahibi+1 yıliman sadece namaz kılmak günde 100 rekat kılan dahami imanlı malsınız mal
Soran+1 yılyani doktora da gidilir namaz da kılınır ama öyle bir yazdı ki sanki sadece doktora gitmem gerekiyormuş gibi namaz da kılmak istiyorum bildigim kişiler var psikologa gitmedi namaza başladı hayatı çok güzelleşti kafası olmayanın İmanı olmaz gibi bişey diyeneydi bu lafım
- +1 yıl
Ben dinsiz dedim sen bem miyim dinsiz dedin ya bana diyon sandım 😊 yani psikolojik rahatsız da olabilirim bu kötü bişey değil o kötü hemşiresi polisi avukatı hakimi herkesin psikolojiis bozuk bu çok normal bişey 😊namazını kıl iyileşirsin zwten psikoloğa gerek kalmaz merak etme için huzur dolacak boşa üzüldüğünu düşüneceksin
Cevap sahibi+1 yılböyle hurafelere inanma gir psikoloğa konuş rahatla
Soran+1 yılaynen @Yusufkc kardesim. namazdan bahsettim ben. soruda geldi bana psikolog diyor. psikoloğu bende biliyorum cok şükür ama ben namaz kılmak istedim bunu DA belirttim neyse gece gece uzatmayayım iyice haklısın ama çok sağol
Cevap sahibi+1 yılama Yusuf iyi çocuksun kardeşim
Soran+1 yılneyse yine de yorumlarınız için hepinize tesekkur ederim çok sağolun
Cevap sahibi+1 yılkendine iyi bak
+1 yılsakin namaz kilma din denen yalanlara inanma
00 YorumlaMesaj atsana bana özelden
00 YorumlaEvet düzene giriyor kesinlikle
11 Yorumla
+1 yılHemen başla.
Çok şey farkediyor. İnan bana00 Yorumla
+1 yılHuzur geliyor evet
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle basla