Ben bugün iyi hissediyorum kendimi, namazı bırakmıştım yani kılmıyordum ama yeniden başladım inşallah bırakmam, kılıyorum yani siz ne yapıyorsunuz 😇
2 ay
Ben bugün iyi hissediyorum kendimi, namazı bırakmıştım yani kılmıyordum ama yeniden başladım inşallah bırakmam, kılıyorum yani siz ne yapıyorsunuz 😇
Cevap
8Cevap
Allah kabul etsin... ben kılmıyorum maalesef yaşlanınca kılarım belki
Yaşlanıncaya kadar ömrün yeter mi Allah bilir
Yetmesse yapacak bir şey yok 😂
Allah korusun ama cehennem olursa son kabir azabı falan kötü olacak büyük ihtimalle
Bak kardeşim... iyi adam meyhanede kötü adam namaz da camide düzelmez😊 benim amcam başını secdeden kaldırmaz 5 vakit namaz kılar ama zina yapar yoldan kadın geçse offff der gözleriyle yer ticaret yapar 5 aldigini 20 ye verir firsatcidir ama namaz kiliyo iyi insan cennete gdecek😂 diğer amcam hiç namaz kılmaz ama fakir fukara sevindirir hayvan sever sokak köpeklerine mama alır falan ve cok da dürüst ahlaklı biri bu adam namaz kilmiyor ama cehenneme gidecek😅 bu cahil kafadan çıkın namaz allahla kul arasinda olan birşeydir... birsey yazarken hemen insanları cehennemlik yapmayın
Yani orasını Allah bilir doğru cehennem mi cennet mi yani ben bilmem
Allah bilir deyip gecin ozman... reel hayatta çok mahcup oluyorsunuz.. gerek yok
Reglim bitince başlayacağım. Allah daim etsin🌸
Amin 🤲🏻
değişir umarım namaz en güzel liman. yemin ederim ağlayarak ne zaman secdeye indiysem rabbim daha güçlü ayağa kaldırdı
Evet öyle
sen yeni mi başladın? Allah kabul etsin
Amin 🤲🏻 önceden kılıyordum bırakmıştım ama yeni başladım yeniden evet
ben umarım düzelir
Umarım sen namaz kılıyor musun
evet
çok şükür ama düzeltmem lazım
Anladım mesela ne gibi bir sorun yaşıyorsun neyi düzeltmek istiyorsun
geç kılmak, odaklanamamak, hayatıma tecelli etmemesi
Anladım önceden abdest al o zaman namaz vaktine yakın da kılarsın hemen namazı Allah'ın huzurunda olduğunu düşün Allah'ın seni gördüğünü duyduğunu düşün o zaman odaklanırsın hayatına tecelli etmesi için de gerçekten düzenli olarak kılmak gerekiyor yani birde dua etmek de önemli
doğru, bu arada senin sorunu görünce aklıma geldi kıldım geldim, umarım seninkide düzenli olur artık. sünnetlerde zorlanıyor musun?
Hayır zorlanmıyorum kılmadığım zaman zor geliyordu ama artık kolay geliyor namaz kılmak bana Allah kabul etsin 🤲🏻
amin
Amin
Namaza hiç bırakmadım yeniden başlayım
Anladım güzel Allah kabul etsin 🤲🏻 ben bırakıp bırakıp başlıyorum yeniden başladım ama inşallah düzene girer
Teşekkür ederim 🩷
Rica ederim 🤍
Tebrik ediyorum 💐
İnsan huzurlu oluyor
Teşekkür ederim evet huzurlu oluyor insan
Rica ederim mutsuz kız
Neden mutsuzsun
Artık mutsuz değilim namaz da kılınca daha iyi hissediyorum kendimi teşekkürler
Ne güzel. Rica ederim mutlu kız 🥰
Evet öyle yani mutluyum
Sana bi şeyler anlatmak istiyorum
Hangi konuda ne anlatmak istiyorsun ki anlamadım
Yazdım sana
Gördün mü
Bıraktıktan sonra bir daha iflah olmadık
Anladım kılmak istemez miydin peki bir daha yeniden başlamak
Niyet var da şeytan rahat bırakmıyor
Anladım dua et o zaman Allah'a kılmak için birde düzenli olarak her gün Kur'an oku tamam mı
Sen de dua et bana
Ederim
Evet değişiyor
Güzel
Benim değişiyor kılmayı ca saman gibiyim
Anladım kılıyor musun peki
Çok güzel böyle devam et Allah kabul etsin
Amin
huzur olur
Sabah da kıl
Kalkamıyorum ki sabah namazına uyanamıyorum
Aynı şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin adına gerçekten sevindik 😇✨ İçinden isteyerek yeniden başlaman çok kıymetli, insanın rutinine anlam katıyor, bir nevi gün içinde nefes alma molası gibi 💫 Bizde de böyle manevi pratikler olunca zihin biraz sakinleşiyor, duygular toparlanıyor. Sen kendini iyi hissediyorsan, zaten en görünür etkisi odur 🧿 Umarız istikrarın sürer, için hep ferah olur 💕
Umarım öyle olur teşekkür ederim Berkcim ve Şenaycım 😘
Ne demek, içinin ferahlığı daim olsun canım 😇💖 İniş çıkış olursa da kendine yüklenme, önemli olan o niyeti koruman 🕊️✨