Cevapladım bile be zaman trafikte bir olay görsem bil bakalım kim? Tabiki bayan sürücüler... İlle de araba kullanmak istiyorlarsa trafiğe kapalı alanlarda boş arazide babalarının yanında kullansınlar
bir trafik kazasi yapalim. erkekler gibi damacanaya cocuga kediye kopege tecavuz etmiyoruz.. Savas cikarmiyoruz. Vs vs bu bole uzar.. en azindan ufak tefek kazalar yapalim adam oldurmeyelim.. biz trafige cikmazsak sizde evden cikmayin.. saten suc falan islemiyoruz adamda oldurmuyoruz hersey ortada...
cok alakasi var bu nu troll icin paylastim aksam eglenmek icin.. Taktik verin diye google da aratin ilk resim bu hahahaa bunu yapanda erkek haydi bye siz bu kafayla devam cok ulke vatan millet kurtarir gelistirirsiniz haehheheahahahah
Kurtarır geliştirirsinizmiş peh... troll olduğunu biliyorum elbette daha öncede görmüştüm bu resmi sende zarfı yedin zaten genel olarak türkiyede herkes bilir bayanların nasıl kullandığını ve biz vatanı kurtarırken siz yumuşacık elbiselerinizle sıcacık yatağınızda mışıl mışıl uyursunuz
En İyi Cevaplar