Kapınıza bir kutu bırakılıyor. Talimatlar basit. Kutu üzerinedeki kırmızı butona bastığınızda anında ödül olarak tam 1milyon$ kazanacaksınız. Fakat bir yabancı, siz butona basar basmaz ölecek.
Basmamayı düşünebilirim ama o an basmak daha cazip geliyorsa basmakla basmamak arasında kalmışsam ve de basmak bana acı vermeyecekse ki vermeyecek. Basma cesaretini gösterebilirim. Bana kalırsa basmamak daha iyi. Ama hayatta acımasız olmak gerekir.
Kimse kahraman kesilmesin. Basarım, şu an basmam asla yapmam derim. Ama basarım. bir anda aslında o ihtiyacım olmayan paraya ihtiyacım olur, yapacaklarım aklıma gelir, gözden ırak olan gönülden de olur. Basarım, basarız
Para için insan öldürür müsün, bu vebale girer misin, vicdan azabıyla yaşar mısın? Bunu böyle sorsan herkes hayır der. Bende hayır derdim ama şimdi 1 milyon dolar iyi para insanı cezbediyor, ben düşüneyim bir ara yoruma yazarım cevabımı. :D
Bu filmi izlemiştim açıkcası ben basarım çünkü başka birinin eline geçtiğinde bu kutu düğmeye bastığında benim de ölme ihtimalim çok kuvvetli en azından parayı yerim bir süre 😄
Basmam ama kutuyuda alır saklarım başkasının eline geçerse basacaktır büyük ihtimalle uzun uzun düşünürdüm bende, ama sanırım vicdanım ağır gelir paradan...
Basarım.. o parayla bir çok insanın yaşamasını sağlayabilirim çünkü. Haksızlık gibi görülebilir ama benim sayemde bir yerlerde birileri yaşayacaksa ölmeyi tercih ederim.
Basmam. Banane degil olasilik bu ya belki sevdiklerimden biri öldü (sevmedigim bile ölse farketmez) bu vicdan azabi beni rahatsiz eder o paradan hic bir tat almam 😔😔
basarım herhalde. d çünkü şu an şu saniye dünyanın ya da yaşadığın şehir de biri hayatını kaybediyor. Ama onun ölümü benden kaynaklı değilse basarım d.
Basmazdim :) bu böyle birseye benziyor; birini oldureceksin düğmeyi senin elline vermisler onun karisiliginda 1 milyon dolar alicagim. Gerek yok kalsinn
@AssenaÇ yabancı diyor. İki anlamada geliyor ben Türk olduğuma göre Türk olmayanlar da Benim icin yabancı olduğuna göre anne babam ölemez. Diğer yabancı anlamı ise tanımadığımız kişiler icin e anne babamı da tanıdığıma göre kim ölürse ölsün banane.
Ben kendime yabancıyım. Kendimi de öldürme riskini göze alarak, evet basarım diyorum. Ama para ile ilgili hiçbir planım yok. Hakkım olmayan parayla sakız dahi çiğneyemem. Umarım ölen ben olurum.
Okudum da altarnetif fikir belki hani ikna edersem kendimi öldürüp parayı sevdiklerime bırakabilirim böylelikle yabancı kimse ölmez bence güzel fikir değil mi :)
Acı çekmekten zevk almıyorum tersine hiç sevmem ama biraz alışmışlığım var acıya hastane anılarımdan kaynaklı olsa gerek ne kimsenin ölmesini isterim ya da sevdiklerim zor bir hayat geçirmesini bu yüzden zaten ölecek olan birinin yani kendimin hayatına son vermek daha güzel olur
Ana Sayfa > Diğer > Anketler > Düğmeye bastığınızda, 1 milyon $ kazanacaksınız, fakat aynı anda dünyanın herhangi bir yerinde biri ölecek. Düğmeye basar mısınız?
En İyi Cevaplar