Eline çok para geçtiğinde eski yaşantından ve isteklerinden vazgeçip kendini bozar mısın?
Parayla bozulan çok!..
Parayla bozulan çok!..
Para insanı bozmaz para sen neysen senin kisiligini 10. kat daha sen yapıyor yani parayı bulunca değişen birini görürsen merak etme o her zaman öyleydi sadece imkan sağlayacak parası yoktu
Ben ne bozulucam parayı verir karşımdakileri bozarım 🤣🤣
Cevap
23Cevap
Hayır para beni bozmaz tabi ki de, ama bazı kişileri bozabilir.
Sadece hayallerimi gerçekleştiririm, karakter olarak değişmem.
Varsayalim cebimde 1000000000000 kadar para olsun, sınırsız olsun hatta, ne yapardim, check up yaptirirdim, hastalik hastasiyim heralde ve pahali buldugumdan check up ondan haric herseyi deniyorum.😃 kendimi iyi hissettikten sonra yurtdisi turuna cikardim. Bir sey eksik onu da sen soyliceksin, satin aldigim seylerden bi muddet sonra zaten sikilacagim degismekten ziyade
Herkes öyle 'ya da böyle bir bozulma yaşar. Ben pek sallamam. Zaten parayla ve paraya tapanlarla işim olmaz
Allah bozdurmasın ama kaygan zemin..
Bozulmam da bozarım o yüzden hiç çekilmez birisi olurdum
Öyle bir şey elbette mümkün değil, ama maziyi belli zaten değişmez ki. Günün birinde ceset olup çürüme garanti, para kurtarabilir ve ölümsüz yapabilir mi? Yani..
Şimdi bozulmam desek yalan olur... Ama bozulmamak doğru olanı.
milyoner olmadan bozulan okadar insan var ki anlatamam her şey para değil karaktersizlik bir hastalıktır.
Yani güce erişmek önemli olan o noktaya vardıysam orada kalmaya calısırdım
Ailem dışında bi allahın kulun tanımam 😂😂
Beni bozsun ya yeter ki çok param olsun 😂
😂 çok param olsun da beni bozsun
Yine aynı kahveye gider okey atarım
Degisirim ama bu bozulma olmaz heralde
Neden ki değişiklikten kastım istediklerime ulaştıkça özgüvenim yerine gelir olumlu yönde degisirim
Hee yok ya muhtemelen cok param olunca güzelce bi harcarim ailemle birlikte burdan cok özgüven artar. Bizim ihtiyaçlarımız bitincede ihtiyaç sahiplerine ulastirmaya çalışırım.
🥰🥰
Anında bozulurum ve bundan keyif alırım
Bozulurum💗😁
Bozardım tabi
Bozulmam
Hayatim degismez
Bozulmam
Evet para bozuyor beni
Bozulurum
Hayır
Evet
Boğulurum