Bir kez daha anladıgım gibi araban paran olunca coolsun.Dogru mu Arkadaslar ? Altında araban olunca kız sevgilisinin yanında Sana bakıyor.paralı olunca tüm kızlar bakıyor ? yok mu böylr ahlaka bakan ? karektere bakan kızlar ? hep mi paraya bakıyorsunuz ? tabiki ahlaka bakanlar vardır.iste onlar candır.
Cevabın nedir?
Erkek neyin peşindeyse ona bakar. Biraz açarsak; Kapitalist bir toplumda kadın paraya bakar. Gelir dağılımının eşit olduğu sosyal bir düzende ise kadın donanıma bakar. Kapital düzende kadının en mal olanı en gözde olanıdır. Sosyal düzende ise saf olan kadın gözdedir.
Biz toplum olarak son yıllarda feci şekilde kapitalleştik. Mal kadınlar beğensin diye arabalara lükse hücum ettik.
Onlar herzaman daha lüksünü ister. Herzaman daha da lüksüne sahip olan beyinsiz bir erkek olacağı için herzaman ezik kalırız. Öyledir ki Ferrari'ye sahip olan bir x kişisinden bile daha lüksüne sahip biri herzaman vardır. Bu nedenle ferrari sahibi x kişisi de eziktir.
Sonuç olarak kadınlar paraya bakar fakat bunun sebebi erkektir. Biz elimizdekinin kıymetini bilmeyip başka hayatlara özenirsek onlarda özenir.
Instagramda gördüğümüz manken götüren beylerin mutlu pozları yanıltıcıdır. Mutlu olan bir kimse instagrama girmez, aklına dahi gelmez.
Lüks arabalarda yanında sarışın hatunuyla gezen beylere özenmek yersizdir. Lamborghini sahibi bile olsak değişmeyen bir şey var; bir gazete bir kere okunur ikinci kere okunmaz. O lüks araba da ilk binişte heyecan verir fakat bir süre sonra sıradan gelir monotonlaşır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlara sorarsan haşaaaa... Ağızlarından çıkan lafa bakarsan aşk sevgi herşeyden önce gelir. Lakin ağızla beyin farklı çalışıyor onlarda. "Peki o zaman geliri düşük biriyle evlendirelim sizi" diyince büyük bir duraksama oluyor. "Para her şeyden önce gelir" lafını kendilerine bile itiraf edemeselerde, eşeği sağlam kazığa bağlama hususundan dolayı evet hepsi paraya bakıyor. Zira alayı anne-baba evinden daha konforlu bir hayat sürmek için evlendiğinden ve bu işler de parasız olamayacağından ilk tercihleri tabii ki paradan yana olacaktır. Bir tarafta parayı dilediği gibi harcayıp gününü gün edecek ortam varken, diğer taraftan kuru kuru aşk yaşayıp, kıt kanaat geçinip yarı aç yarı tok niye yaşasın? Laflarım belki fazla sivri gelebilir ama en azından çevrende şuna bak... Hiç kendi ailesinin gelirinden daha düşük geliri olan biriyle evlenen kız var mı? Düşük geliri koy bir tarafa, aynı gelirde bile yok. Ortalık bu kadar dar gelirli erkek kaynarken hepsinin kendi ailesinden daha varlıklı biriyle evlenmesi sence tesadüf mü?
124 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle bu zamanda herşey paraya dönmüş bu erkekler içinde geçerli bır durumda bu gün bir erkek şu an kızların yaptığını yapmaya çalışıyor.Kısaca erkeklerde paralı kızları tercih eder olmuş paraya bakılmıyor çalışıyor mu ? para kazanıyor mu? gibi ama tabi ki var eşinden öyle beklentileri olmayanlarda var.İşte bu kızlar içinde aynı konumda ki insan aşık oldu mu zaten sorun teşkil etmez bence.
- +1 yıl
+1 yıltamam dediğin dogru eti.paraya bakanda var bakmayanda.mesela çevrende öğrenciylen sevip kaçan evlenen yok mu? adamın işi yok malı mülkü yok sevip kaçıyolar evleniyolar.geçinebilmek için kayınvalide yanında yaşayan kızlar var.yeterki sevdiğim adamla huzurlu bir hayatım olsun diyen.bunun yanında sevmesemde olur param olsun parasızlık çekmiyim deyip 30lu yaşlara kadar zengin koca bekleyende var.insanlar çeşit çeşit haliyle kriterlerde çeşit çeşit.beni sorarsan eger sevgilim zengin değil ya da durumu orta halli diyim.kişlik ahlaklılık daha önemlidir
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kisiligi ne ahlakligi ne terbiyeligi ne edepliligi ne karakteri ne saygisi ne sevgisi ne aski ya sizin kisiliginiz de ahlakinizda terbiyenizde edebinizde karakterinizde sayginizda haysiyetinizde cibiliyetinizde şuurunuzda onurunuzda gururunuzda kabiliyetinizde sevginizde askinizda herseyiniz para sizin parasiz erkek sizin zihniyetinizde sizle ilgilenemez size bakamaz sizi doyuramaz sizinle olamaz sizin takildiginiz mekanlarda takilacak kadar parasi yoktur bizim sevgimizde askimizda allahimizda paradir diyecek kadar rezil insanlarsiniz
+1 yılöyle kızları.. neyse :)) kimseyi maddiyatla ölçmiceksin.. sevgi denen bir şey var.. arabası olmadan parası olmadan huzurlu olanda var.. arabası zengınlıgı olduğu halde huzursuz olanda :) araban olunca sevgılısının yanındakı kız bıle bakıyosa kötü nıyetle düsünmeyelım bence. dikkat cekmıstır bakmıştır belkıde arabaya.. ama para meselesınde öylelerınden kızda olsa erkekte olsa hayır yok..
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
21Cevap
güzel soru.ama şunu bilmeni isterim artık erkeklerde buna bakıyor sen sanıyormusunki erkekler sadece bana iyi eş olup çocuklarıma annelik yapacak bir bayanı istediğine. emin ol çoğu çalışan babasından miras kalabilecek,kariyeri olan ...vs kızları tercih ediyor.Ha seninde dediğin gibi karaktere kişiliğe insanlığa bakanlarda var ama okadar azınlıktaki ve bu kişilerin birbirine denk gelmesi.malesef herkes netten yazdığı gibi değil gerçekler acı.:(
02 Yorumla- +1 yıl
Sana sunu soylemek istiyorum maalesef sizin yuzunuze erkekler tabii sizin kadar basarili olamiyorlar ama sizin gibi yapmak zorunda kaliyorlar cunku kizlarin hepsi PARAGOZ
+1 yılParasal imkanlar bir yere kadar insanı tatmin eder. Karakter kişilik edep terbiye çok önemli olsa da bizim kızlar şekilci olduğu için, içine bakmak yerine dışına bakar. Sonra da şöyle böyle diye söylenirler. Ancak bu işin özünü kavramış olanlar farkındadır onların da kıymetini bilen yoktur.
20 Yorumla
+1 yılDostum hicbir kadin senin karakterine dogal guzelligine bakmiyor anladin mi sen sen ol sakin hicbir kiza baglanma ya da asik olma asik olan erkegin anasini sikiolar benim anami dinimi sikti atti amina kodugumun kahpe canısı sana ask acisi ceken birinden bir tavsiye hicbir kizi sevme hicbirine asik olma kizlarin amina koy kalbine koyma yani sevme asik olma baglanma gonlunun eglendir bak ben yurekten seven biriydim bir zamanlar cunku askin sevginin ne kadar yalan oldugunu anlamiyordum sakin aska sevgiye yani bu yalan seylere kanip kimseye asik olma kimseyide sevme cunku kizlarin hicbiri kalin yarraklisi bir tomar parasi altta spor arabasi yasadigi villasi olan erkeklere bakiyor bazi kizlarda oyle erkekler bulamayinca bizim gibi safsalak olan erkeklerle vakit oldurmek icin sevgili oluyorlar sakin kizlara baglanma asik olma sevme sakin
50 Yorumla
+1 yılpara bir yere kadar. aşk sevgi olmayınca ne yapacaksın. erkeklerde de bu düşünce var arkadaş yok param olsa kız bana bakardı da yok altımda araba olsa kız tamam bendeydi de. bu ne ya ! siz erkekler her zaman bir kızın sırf güzelliğine bakarsanız kızlar da gider bir tek parasına bakar. ne de olsa her türlü adam değilsiniz bari parası olsun da rahat edeyim diye.
01 Yorumla
+1 yılokuyan kadın ve cahil kadın farkıdır bu.
cahil, ağzı açık kadınlara sırf orası burası saçı başı için ağzınızın suyu aktığı sürece mahkumsunuz.
sitede ararsan bu tip sorulardan bir yığınının sorulduğunu görürsün.
not: her üni mezunu okumuş değil, her lise-ilköğretim mezunu da cahil değildir. kendini geliştirmekten bahsediyorum.20 Yorumlatabiki herşey para değildir araba değil.Yani bir mutluluk olacaksa bunu araba mı yapacak.İstedikten son inandıktan sonra herşey olur zamanla yani. BENCE PARA DEĞİL.
NOT :Parayı kimsevmez ki hayat bunun üzerine kurulmuş ki herkes herşeye sahip olacak diye kayde yok.01 Yorumla- +1 yıl
Deste deste paralari gorunce sapitiyorsunuz
+1 yılKızlar coğu namuslarını korumamaktadırlar namuslu kız bulmak zordur bedenini satan kızlar cok tur 18 yasındaki kızlar anne baba ilgilenmedigi için ORB Olmuşlardır ve bu durum üzücü kızların cogu paraya bakarlar sen bir kızı 2 gün ac bırak kendini satmak için yer ararlar. Üzücü durumda olan kızlar keske topluma kazansalar.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun kadınlar paraya bakar hep.. hee sadece para mı dersin tabi ki hayır karakter deö nemli ama paralı ve karakteri uygun olucak.. paran olmadı mı güzel bir gelecek vaadetmedin mi bakmazlar. üzgünüm.
10 Yorumlakızlar hep erkeklere eğlenilcek kız evlenilcek kız muhabettinden dolayı kızarlar.. paraya bakanlar eğlenilecek kızlar ki haketten öküz gibi bakıyolar bazıları.. arabayı geç yarış motorun olsun var ya üüüü üü.. gözümle gördüm la
22 Yorumladoğruluk dürüstlük yakışıklılık Paranın alt kümesidir.
Paran varsa istediğin gibi giyinir gezer tozarsın
paran varsa bir ortama girince daha çabuk populer olursun.
Paran varsa en sağlam erkek kuaförü ve stilistle en yakışıklısı sen olursun.00 Yorumla
+1 yılBenim gul gibi sevgilim olsun. Hic parasi olmasin. Herseyi biz calisip alalim gerekirse 2 iste calisalim. Ama yataga yattigimizda huzurlu olalim
63 Yorumla- +1 yıl
Hadi oradan kurus parasi olmasin dalga gecersin alay edersin sikilinca da hadi ordan olup gidersin bosversene parasiz erkek damsiz eve benzer diye bir KIZ ATASOZU VARDIR bilir misin
+1 yılPara, mal, mülk gereklidir bu hayatta ancak ondan da önemli olan şeyler var; sevgi, saygı, sadakat, güven gibi ama bunların hiçbiri olmazsa çıkar ilişkisinden başka bir şey olmaz evlenildiğinde sadece aynı çatı altında yaşayan “İKİ RUHSUZ” olursunuz bu da boşanmalara kadar gider peki para her şeyin yerini tutar mı hayır
ben hiç aşk acısı falan yaşamadım ama söylediklerimi mantıken düşündüğünüzde gözünüzde canlandırırsanız nasıl bi hayat olduğunu daha iyi anlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılFazla sevgilim olmadi ama evet kızların bir kısmı parayı çok sever fakat şu bir gerçektir 2 tane kız tipi vardır paracı ve ortamcı ikiside aslinda para yer ama ortamcı daha fazla yer ve yediği tek şey para olmaz paracıda aynı şekildir onunda yediği tek şey para deildir erkeğin burada yapmasi gereken şudur akıllı ve zeki bir erkek yanında parası için duran kadını istemez maalesef böyle erkekler çok az
00 Yorumla
+1 yılçok zengin biri vardı bana ilgi duyan ama çok içki içiyordu bende uzak durmuştum ondan iyide yapmışım pisliğin teki çıktı ben kişiliğe bakarım...
21 Yorumla- +1 yıl
Valla inanmiyorum hem zengin olacajk ve sen ona cok iciyor diye bakmican oyle mi gozumle gorsem bile inanmam
+1 yılYanlış soru :)) paralı erkeğe bakarlar :))))
Karakter kimin umurunda önemli olan paradır. paralı adam onlara göre karakterli adamdır.20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bro motor sürmeden önce bir kız bile dönüp bakmazdı motor sürmeye başladım 10-15 defa çıkma teklifi ettiler belki bu seferde ben tiklemedim onları :D
11 YorumlaTabi bakiyorlar sorsan dürüstlük namus ahlak en önemlileri yersen tabi para en üst mertebede bilmiyoruz sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParaya bakan kızların akibeti pek iyi olmuyor. Para herşey demek değil. Bir evin içinde mutluluk yoksa isterse trilyoner ol boşşş
30 Yorumlaaynen öyle evet evet evet evet evet evet evet evet :))
10 YorumlaHayır bakmıyorum. bu devirde herşey para evet ama sevgi parayla alınmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Tabi haklisin gunu geldiginde dusunursun insallah fakir biriyle evlenmem diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo, aksine benim için cebinden boş yere para çıkmasın diye didinip duruyorum. benim için karakterinin "miktarı" daha önemli...
20 YorumlaAslında kızlar %99'u Hayır diyicekler tabiiki yalandır. Çünkü neredeyse hep zenginlik hayalleri kuruyorlar.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben parayı önemsemem babam zaten daire alıcak gelsin yaşayalım. zaten. babam gerekli desteği vericek kendileri diyolar.
20 YorumlaHer türlüsü vardır.
Laf olsun diye söyleyeni de var içten söyleyen de.21 YorumlaPara sürekli yer degiştiriyor bir sende bir bende. kızlardamı yer degiştircek o zaman.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi paraya
Kimisi tipe
Kimisi çeneye bakar..Ama baran varsa diğerlerine gerek kalmıyor01 Yorumla Para para para bunu gördüm kesinlikle para diyorlar arada demeyende var ama az
11 Yorumla
+1 yılYok,emin olabilirsin.Araban ve paran varsa çoğunu s...bilirsin.Yalana bayılırlar,..
10 Yorumla
+1 yılparaya bakmazlar
parası olan adama bakarlar
adamı elde ettiğinde uzun uzun bakacak zaten00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakmiyorum ama bu zengin bir babayla zengin bir annenin kizi olmamla alakali yani gormemis dgilim ama senin dedigm tirden cok vrr
01 Yorumla- +1 yıl
Davul bile dengi dengineymis sen bakmiyorum diyorsun soruyorum sana fakir bir erkekle mi evlenirsin yoksa zengin olanlami
+1 yılben ahlaka durustluge bakıyorum ama gunumuz erkklerıde saga sola bakıyor tek kızlar degıl
11 Yorumla
+1 yılevet sadece para ve tipe bakarlar çok bencillerdir .
10 YorumlaHayır ben paraya bakmam boyuna bakarım :D o kadar
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakanı da var bakmayanı da bu devirde bakanı çok tabii düzgün seçmek gerek.
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlis soyledin guzellik bakani da bakani da
en içten samimiyetimle söylüyorum ben bakmıyorum.
06 Yorumlaevetttt hep herzaman paraya bakılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpara ve seks istiyorum hep
32 Yorumla- +1 yıl
Cok istiyorsan seviselim
bakanda var bakmayanda
01 Yorumla
+1 yılBakiyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Yalana gerek yok.
- Para & Ekonomi konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl25 inden sonra evet
00 Yorumla
+1 yılsenin şansına o ya
00 Yorumlayokkkkk...
00 Yorumla
+1 yılhepsi değil.
10 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi