Birinin numaramı kaydettiğini nasıl anlarım? Anlayabilir miyim? Örneğin WhatsApp'ta, Telegramda karşı tarafta ekli olduğumu nasıl anlarım?telefonlu kız
Birinin rehberinde kayıtlı olduğumu nasıl anlarım?
Yine bir ikili ilişki sorunu, yine bir ayrılık durumu. Çiftler bir nedenle ilişkilerini yürütemiyorlar, ayrılıyorlar ama bir süre eski sevgilisini de unutamıyorlar. Acaba beni Instagram'dan sildi mi, Twitter'dan sildi mi, WhatsApp'tan engelledi mi, rehberinden numaramı sildi mi soruları bir ilişki kalmamış olsa da akılları kurcalıyor. Peki birinin rehberinde olduğumuzu nasıl anlarız bakalım.
Birinin Rehberinde Olduğumuzu Nasıl Anlarız?
telefon rehberi
Klasik yöntemlerle birinin rehberinde kayıtlı mısın, değil misin öğrenmek zor. Hatta imkansız. Çünkü klasik rehberlerde birinin telefonu kayıtlıysa ya da değilse bir bildirim verilmiyor. Birinin rehberinde kayıtlı olduğumu nasıl anlarım sorunun cevabı yeni nesil uygulamalardan geçiyor.
Telegram'da Karşı Tarafta Ekli Olduğumu Nasıl Anlarım?
Telegramda karşı tarafta ekli olduğumu nasıl anlarım sorusu biraz zor. Telegram bildirimler konusunda biraz daha ketum bir uygulama. Yani biri, sizi telefon numaranızla kaydetmese bile uygulamada oluşturduğunuz üye adınızla da size ulaşabiliyor. Bu da numaram onda kayıtlı mı, değil mi konusunda hiç yardımcı olmuyor. Telegram yerine WhatsApp'ta, o kişinin rehberinde kayıtlı mısın anlayabilmen için bir yöntem var.
WhatsApp'ta Karşı Tarafta Ekli Olduğumu Nasıl Anlarım?
whatsapp
WhatsApp, Telegram'a göre daha çok bildirim veren bir uygulama. Bu yüzden wp de karşı tarafta ekli olduğumu nasıl anlarım konusunda birkaç öneri sunabilirim. Örneğin o kişi, sizin WhatsApp durumunuzu görüntülüyorsa rehberinde hala eklisiniz demektir. Tam tersi durum da bir işarettir. Yani siz onun durumlarını görüntüleyebiliyorsanız eklisiniz demektir. Profil fotoğrafı filan konuları var ama onlar net bir işaret vermez.
Birinin numaramı kaydettiğini nasıl anlarım sorunu yanıtlamaya çalıştım, umarım faydalı olmuştur. Burada da WhatsApp'ta beni engelleyinin engelini nasıl kıralabilirim sorusunun cevabı var. Eğer bir engel durumu yaşarsan buradaki yöntemle iletişime geçebilirsin. :)
Birinin seni rehberden silip silmediğini nasıl anlarsın=öncelikle onunla whatsap yazışmalarını silme (sildin mi anlayamazsın) sonra onun numarasını sil sonra whatsapp profiline gir profilin sağ altinda isim veya nick gözüküyorsa o seni silmemiş gözükmüyorsa silmiş Bu durum grup yazışmalarında birbirini tanımayan grupta ekli birbirinde kayıtlı olmayan vatandaşlar arasında da gözükür fakat bu diğerinden farklı nedeni de grup olduğundan kişinin kendi profiline ayrı bakacaksınız ✋ test edilip onaylanmıştır
@4ocak2018 öğrenebilirsin numarasını silmeden onun whatsapp sayfasında kal whatsappı arka planda bırak kapatma yani sonra numarayı sil whatsappa girdiğin an direk onun sayfasında olacağın için ordan da bilgilerine tıklayıp görebilirsin
Bunu öğrenmenin tek yolu Whatsapp'tan kontrol etmektir. Eğer Whatsapp'tan fotoğrafı, son görülme tarihi gibi bilgileri gözüküyorsa muhtemelen kaydedilmişsinizdir. Ama siz ne olur ne olmaz başka bir telefondan da kontrol edin. Belki herkese açık yapmış olabilir foto ve görülme tarihini çünkü.
mesela watsapp kullanıyorsan senin rehberinde ekli olan karşıdaki kişi watsapp kişileri arasında fotoğrafını vs görebiliyorsan eklisindir diye düşünüyorum...Bunuda iki akıllı telefon arasında kendin yapabilirsin.Tabi karşı tarafında bunu kullanıyor olması lazım
eski sevgilimin merak ediyorum bir kızla flörtü varken mesaj atmıştım cevap verdiğine göre rehberinde ekliyim şimdi o flörtüyle sevgili oldu hala eklimiyim diye merak ediyorum
Bir de sürekli üst üste durum paylaşın illaki durumlara bakar șayet baktıysa zaten numaranız onda kayitli (zaten numarani silmiş olsa paylaştığın durumlar onda gözükmez bunu unutmayın) ama hiç bakmıyorsa o zaman rehberden silmiş demektir. Genelde durum paylaşımlarına bakarlar:))
Birinin seni rehberden silip silmediğini nasıl anlarsın=öncelikle onunla whatsap yazışmalarını silme (sildin mi anlayamazsın) sonra onun numarasını sil sonra whatsapp profiline gir profilin sağ altinda isim veya nick gözüküyorsa o seni silmemiş gözükmüyorsa silmiş Bu durum grup yazışmalarında birbirini tanımayan grupta ekli birbirinde kayıtlı olmayan vatandaşlar arasında da gözükür fakat bu diğerinden farklı nedeni de grup olduğundan kişinin kendi profiline ayrı bakacaksınız test edilip onaylanmıştır
Rehberdeki kisilere ulasması sart olan bir uygulama yüklet sonra gizlilik haklarını ihlali konusunda uygulamadan geri istenim ve veri silme isteyebilirsin ama uzun is bosver :) ne yapcan anlayıp ara bir kere direk açar açmaz ismini söylerse kayıtlısın zaten :))
Android ve iphone için ' Rehber Sorgula ' adında bir uygulama var. rehbersorgula. com da var sanırım indirme linki. Sanirim tamda istedigin bu:) Uygulama kimin seni hangi isimle rehberine kaydettiğini gösteriyor. Hatta ücretli versiyonu rehberinden silip silmedigini, hatta ismini degistirip değiştirmediğini gösteriyor. Sevgilimle yükledik şimdi o yokken ismini değiştiremiyorum hemen farkediyor :)
Birinin seni rehberden silip silmediğini nasıl anlarsın=öncelikle onunla whatsap yazışmalarını silme (sildin mi anlayamazsın) sonra onun numarasını sil sonra whatsapp profiline gir profilin sağ altinda isim veya nick gözüküyorsa o seni silmemiş gözükmüyorsa silmiş Bu durum grup yazışmalarında birbirini tanımayan grupta ekli birbirinde kayıtlı olmayan vatandaşlar arasında da gözükür fakat bu diğerinden farklı nedeni de grup olduğundan kişinin kendi profiline ayrı bakacaksınız ✋ test edilip onaylanmıştır
Bir de sürekli üst üste durum paylaşın illaki durumlara bakar șayet baktıysa zaten numaranız onda kayitli (zaten numarani silmiş olsa paylaştığın durumlar onda gözükmez bunu unutmayın) ama hiç bakmıyorsa o zaman rehberden silmiş demektir. Genelde bakarlar:))
Bir de sürekli üst üste durum paylaşın illaki durumlara bakar șayet baktıysa zaten numaranız onda kayitli (zaten numarani silmiş olsa paylaştığın durumlar onda gözükmez bunu unutmayın!) ama hiç bakmıyorsa o zaman rehberden silmiş demektir. Genelde bakarlar:))
@kuğuu ya sanki bilginisin ben sana bir şey sormak istiyorum mesela aynı ortak grupta olduğum biri var ama hiç özel olrak konuşamamışız yani whatsapta bir konuşmuşluğumuz yok bende kayıtlıda değil ama arada çevrimiçi olduğunu görüyorum. Bu beni rehberine eklemiş olduğu anlamına mi geliyor?
Çok basit toplu mesaj oluştur onu ve bir kişi tek ekle mesaj toplu mesaj oluşturduktan sonra bir mesaj at eğer mesaj ona gidiyorsa numaranı silmemistir hiç gitmiyorsa silmiştir dene ve gör
Karşınızdaki kişi telegrama üye değilse eğer üye olunca size mesaj geliyor üye oldu gibisinden vs diye rehberindeki kişilerde geçerli bu ama bunun dışında pek bi yolu yok sanırım