Neden ölmek istersin biliyor musun 500 milyon borcun olur sonra eşinden ayrılırsın sonra isinden seni ücresize ayirirlar yiyecek ekmek paran olmaz ama gerçekten kimseden de yüzün tutmaz istemeye sonra dersinki hadi tazminatimi alayım versinler diye beklersin kiredilerin vardır onları ödüyemesin sonrada haciz vs kalacak yerin yoktur gelir cadirda yaşarsın iş bulamasın gidecek yerin kalacak yerin yok sigara dilenir su içip yatarsın ama 2 çocuğun vardır onların yanına bile gidemesin çünkü bisey ler isterler alamasın 1 veya 2 sonra gitmeyi bırakırsın 1 i 8 1 ise 10 yaşında çocukların biri kız biri erkek ve kızın mili sporcu olacaktır ama ayakkabısı ni bile alamaz ken neden ölmek ister insan al sana cevap
Eğer 10dk kalırsa ölürsün fakat ıslak havlu ile bileğini örtersen 40dk de ölürsün hastanedede dikiş atar geçerler, yani riskli hemde çok acı çeker ÇEKTİRİRSİN.
kim torbacıya avukat olur ki. Ama ben de isteyerek yapmadım parasızdım. inanmazsın belki ama ekmek alıcak param yoktu. mecburdum annem babam da ölü. Lütfen bana hak verin. Ağlamaktan şişmiş gözlerden bıktım. operasyon oldugunu an bittim.