selam kardeş ben kısmetse ağustosta askerim. eğer j. komando olabilirsem ordan jöh olabilirmiyim 6 ay sonra. askerde uzman çavuş ya da jöh olarak kalmak istiyorum.
Yok asker çocuğuyum bende karıştırılacak birşey değil üzerindekini biliyorum yeni tip bu pöh kamuflajı da eski tip oluyor tabi pöh kamuflajı değişmediyse ya şu an eğitimdesin benim kuzenimde izmirde jöh eğitiminde şu an zaten ya da paralı asker falansın sözleşmelilerden
kardesim asker çocuğu olman askeriyenin içinde olman anlamına gelmez. kara kuvvetleri ile jandarmanın, pöh ile jöhün, havacı ile denizcinin nasıl ki kamuflajları farklıysa jöhünde kamuflajı farklıdır ve diğer kuvvetler sabit kamuflaj giyerken jöh her türlü kamuflajı giyme hakkına sahiptir arazi şartına göre kamuflaj değişilir bu ko u hakkında halen tartışacakmısın? gerekli bilgiyi babandan öğrenebilirsin asker çocuğuysan iyi günler
Uzun uzun yazmicam ben asker bizim Allah yardımcınız olsun diyorum sen hala düşman gibi bakıyon bana rütben ne onu merak ettim sadece uzman çavuş musun astsubay mı subay mı? :D
İyi tekrar söylüyorum yanlış anlaşıldı galiba sataşmak için yapmadım görüşü orda sizin tırnağınıza taş gelse burda bizim göz yaşımız akar tekrar söylüyorum Allah yardımcınız olsun korusun sizi birimin ne olduğu farketmez asker bizim askerimiz
En İyi Cevaplar