Diğer Mavi hap mı? Kırmızı hap mı? saywhaaat Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mavi hapı seçerseniz, son 10 yılınız başa sarılacak ama siz her şeyi hatırlıyor olacaksınız.Kırmızıyı seçerseniz, banka hesabınızda 10milyon dolar olacak ama 50 yaşına geleceksiniz.Peki siz hangisini seçerdiniz? Mavi hap mı? Kırmızı hap mı? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MellivoraCapensis Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Şimdi hatayı şurada yapmışsın. Ben maviyi seçer ve piyango oynarım. Al sana para. Bu kadar basit cevap : C 0 1 Yorumla MellivoraCapensis +1 yıl Cevap = C Yorumla
Mango92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 54% +1 yıl mavi tabi. Paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Geri kalan herşey için kırmızı hap :P :) 0 0 Yorumla
erroristt Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl İkisini birden yutar hem 10 yıl öncesinde hem 50 milyon dolar 😂 1 2 Yorumla saywhaaat +1 yıl Bu cevap için tebrik ediyorum seni 😂 Yorumla erroristt +1 yıl Farkımız tarzımız :) Yorumla
Gulay_K Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Geçmişe tekrar dönmek anlamsız olur, kırmızıyı seçerim. 0 0 Yorumla
alonedevil2 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 62% +1 yıl Kardeşim mantıklı herkes maviyi seçer. Ben bugünü hatırlayarak 10 yıl geçmişe gitsem tüm iddia sonuçlarını bilir, 3 ayda o 10 milyonu zaten kazanırım. 2 1 Yorumla Melezimmm +1 yıl Çok mantıklı bir görüş tebrik ederm Yorumla
ETein Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. .. sabah sabah hapıda yuttuk...... mavi.. olsun.. 2 0 Yorumla
SaKLıDeRt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl kırmızıyı seçer bütün aldığım parayı yetimhaneye bağışlar öyle ölürdüm 0 0 Yorumla
22KeLeBeK22 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Tabi ki Mavi😊 O zaman çok daha mutlu, zengin ve başarılı olabilirm😊 0 0 Yorumla
büyüilimleri Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl mavi ama değiştirebiliyoruz dimi tekrar yaşayacağımız icin 0 0 Yorumla
Ahlakli_Adam Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Tabiki kırmızı hap.. :)Allah'a şükür "mavi hap"a ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
raqubysss Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl mavi. en azından hatalarım varsa düzeltmiş olurum 0 0 Yorumla
_TozPembeHayaller_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl İkisini de secmiyorum o zaman 0 0 Yorumla
Hi_Guysss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Mavi hap kırmızı hap diyen olmaz bence 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. Hiçbirini seçmiyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar