Evliyim bekar birini seviyorum?

40 yasinda erkegim bir yakinimin hesabindan yaziyorum. Esimden uzakta bekar hayati yasiyorum. Bundan 5 yil once esimle aram bozulmaya basladi severek bir anda kacip evlenmistik. Ilk 10 yil onu aldatmadim sonra bikere aldattim oda buna karsilik beni aldatti. Ondan sonra sogudum nefret ettim ondan bir cocuklarim var benim icin 5 taneler. 20 yasinda bir kizi 2 yildir seviyorum Canimdan cok hic bulusmadik. Ama gordum onu. Baslarda diyemedim ona evli oldugumu ilk 1 yil sakladim onu kaybetmekten korktum baska biri diye kendimi tanitmistim. Sonra ogrendi ama coktan asik olmustu kavga falan cikardi ama gene baristik kac kere gidelim ona dedim gelemem dedi ailem hem rezil olur hem senin ailen var dedi hic bulusmadan oyle devam ediyoruz. Beni cok sevmese birakirdi o cok iyi biri bambaska bir insan onlayken dunyanin en mutlu insaniyim bazen dusunuyorum evlense naparim diye yikilirim kafayi yerim bigun bisey olsa ona canimi veririm gozumu kirpmadan cok canim yaniyo sonu yoksa ondan nasil uzaklasabilirim birakamiyorum cok denedim sizce napcam?
Evliyim bekar birini seviyorum?