Ben evliyim o bekar?

Aynı şehirde yaşıyoruz ben evliyim o benden büyük bekar bi adam hiç evlenmedi, semt olarak yakınız ama hiç görüşmedik sadece telefondan iletişime geçiyoruz benim çok sorunlu olduğum bi dönemde tanıştık ve birimize alışınca devam ettik bunu yadırgamadık. İkimiz de birimize manevi olarak çok destek olduk hem duygusal hem dostane bi ilişki oldu bana karşı duyduğu sevgiyi saygıyı sürekli dile getirir ve hissettirir onlarca seçeneği varken bile başı sıkışınca aradığı ilk kişi ben olurum saatlerce konuşuruz ikimize de iyi gelir bu durum. Fakat şöyle bişey var ki bazen ikimizde kendi köşemize çekiliyoruz günlerce konuşmadığımız oluyor bende yazmak istemiyorum böyle zamanlarda o da kendi hayatıyla meşgul oluyor sonra hiç bişey olmamış gibi yine kaldığımız yerden devam edip samimi bi sohbet kuruyoruz ben bu git gelli durumları artık sorgulamaya başladım yani zaten evliyim sonumuz yok diye mi böyle rahatız ayrı kalsak bile önemsemiyoruz yoksa beni yok mu sayıyor? Erkekler yorumlar mısınız bu kafayı çözemiyorum..
Ben evliyim o bekar?