Kimse bana "çok güzelsin" demedi mesela. Kimsecikler bana iltifat etmedi. Sizce bu durum bir eksiklik mi?
Acaba ben çirkin miyim gerçekten?
Acaba ben çirkin miyim gerçekten?
bence gururunun okşanmasını istiyosun!! ama bu güzel cümle genellikle fırsat düşkünü erkekler tarafından saf kadınları etkilemek icin kullanılır ne kadar güzel olup olmadıgının inanki kimse icin bir anlamı yok? niye illada cok güzelsın kelijesıne ihtiyac duyuyosun? bence bu kafaya takılıcak bir sorun degıl
Herkes iltifat almaz bazıları gizli hayranlara sahiptir 😏😏😏😎😎😎😂😂😂
Ayı'lar iltifat etmez bal ;)
Sen romantik birini istemiyorsun :7
Ondan iltifat alamazsın ama romantik birinden çok güzel iltifatlar alırsın kuzu <3
Kendini ispatlama gereği var mı tatlım 😊
Sen kendini biliyor ve eminsen gerek yok bence onaya 👍
Cevap
39Cevap
Sadece egolu insanlar için iltifat almamak eksiklik sayılır. Senin için böyle bir durum söz konusu değil sanırım mannik ;)
Yüz güzelliğini bilmiyorum ama kalbinin güzel olduğunu biliyorum..
Belki de fazla güzelsindir ve insanlar güzelliğini söylemeye cesaret toplayamıyorlardır. :)
acaba " birşey derse yavşamış gibi olurum" diye düşünüyor olabilir mi? zaten başta bize bu izlenimi yarattığınız için teşekkür ederiz.
Değilsin Allah herkesi Ayrı bir güzellikle özenerek yaratmış her insan güzeldir her kadın çiçektir her erkek kaktüstür 😄😂
Yaa kimse banada çok yakışıklısın demiyor ama bu gerçeği değiştiriyormu? Asla. 😂😂
Eksiklik değil belkide kendi içinden söylüyorlardır..
çevrendekilerdeki eksikliği gözden kaçmasın. hiçmi takdir edecek bir şey göremiyorlar...
Takdire şayan dillere destan bir güzelliğiniz var. Hayatında ne değişti?
Okyanusun dibinde hep bir istiridyenin içinde saklı kalmış ve kimseler tarafından keşfedilmemiş bir inci kadar güzelsin.
İnanmam abazaların profilimde sırf kız resmi var diye iltifat atmışlığı birader ben maviyim dememe rağmen yazdığı ardından engellemem ile sonuçlanan bir sitede inanmıyorum hiç iltifat almadığına
Bir kere şunu kararlaştıralım güzel misin eğer güzelsen ben sana sabahlara kadar iltifat ederim merak etme sen.
hayır tabiki..
senin boyanmış yalanlara ihtiyacın yok..
Güzel yanlarını göremeyenler çıkmış demek ki karşına, herkesin güzelliği vardır bana göre
bazen ınsanın tavır ve hareketlerı bir çok güzelliği silip götürüyor !!!
hayır iltifat durumlara göre değişir bence güzel açık yürekli bir kisiliginiz var
gel de inan buna 1xper pembe hesap açsam profile foto bıle koymasam bir sürü iltifat gelır :)
Çok güzelsin aşkısı üzülme 😘😘
Valla ne desem bilemedim şimdi bacım..
Eğer seni iyi hissettirecekse;
çok güzelsin ;)
Çok zekisin.. Bak bu ilitfat
Bu avantaj çevrende gereksiz tipler yok demek
Bence karşıdakinin eksikliğidir
resim at karar verelim gii😀😀
Eksiklik değil, çirkinlik göstergeside değil
Çirkin olman muhtemel
yoo sartmi sana allah yetet:)
iltifat etmemeleri daha iyidir