merhaba arkadaşlar. ben bıçak fabrikasında ise başladım ve bugün gözüme plastik bir parça girdi. en azindan öyle tahmin ediyorum. sol gözümün diş tarafı çok yanıyor ve içinde birşey varmış gibi hissediyorum. karşılaştırmak için ilk önce sağ sonra sol gözümün resmini çektim ve sol gözün parca giren tarafının kızarık olduğunu fark ettim. içinde birşey varmıdır? çok sulaniyo ve yanıyor. ikinci resim içine parca giren göz. endişelenmeli miyim? yoksa geçer mi
Güzel kardeşim geçmiş olsun. Fabrika ortamında çalışan bir yönetici olarak bu tip iş kazaları için gerek revirde gerek belirlenmiş noktalarda Göz Duşu bulunması gerekmektedir. 1,5 litrelik doğal göz suyudur bu. agız kısmını gözüne dayayıp yavas tazıklı olmayacak sekılde gozun acık sekılde sıkacaksın guzelce yıkayacaksın ama sonrasında yınede bı goz doktoruna baktırman şart. geçmiş olsun
Yok ya birşey olmaz bizim her yaz en az onun kadar büyüklükte fındık çöpü gözümüze kaçıyor fındık toplarken annem çemberiyle alıyordu. Yanma ve acıma hissi psikolojiktir merak etme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir şey yok gibi gözün içine giremez zaten gözün arkası altı falan yok yine de doktora git
Elinle çok oynama benimde başıma benzer bir durum ilkokulda gelmişti 1 ay göz bandajıyla gezdim. Bir göz doktoruna görünmeni şiddetle tavsiye ederim. Gözündeki gösterdiğin bölgeyi göz kendi sıvısıyla temizlemeye çalışıyor her yandığında oradaki yarada sanki gözünde bişey varmış gibi hissettiriyor. Geçmiş olsun...
En İyi Cevaplar