Erkeğin kayın validesi yanında yaşamaya başlasaydı ?
Durum yine aynı olurmuydu :D
Onun yaninnda ne gelin rahat rahat dolasabilir, ne de sana karsi rahat davranabilir.. arti kaynana ister istemez cok seye karisir.. yani evin temizligi bile olsa, burda sunu unutmusun der, ve kaynananin en ufak sözü, geline batar.. bosu bosuna seninle karinin arasi acilir.. cünkü gelin kaynanaya bisey diyemez saygidan ötürü.. ama kocasina der.. onun basinin etini yemesini bilir.. yani kavga nedenlerin azalmasi icin :D ayri evde oturmak lazim :D
teşekkürler :D
Her kadın evini kendi çekip çevirmek ister; biri yapar biri bozar. Kayınvalide o güne kadar elinde olan evi, eşyayı geliniyle paylaşmak istemez.. Evlenen insan da kendi eşyalarıyla kendi evinde oturmak ister. Ev üstüne ev kurulmaz. Kadın evlendikten sonra sadece kayınvalidesi değil kendi ailesiyle de oturmak istemez bence.
Teşekkürler :D
efendim doga kanunu diye bir sey var... her ne kadar dunyada erkek egemen gorunse de, egemen olan erkegi yoneten bir kadin vardir, ve bu kadin hep tek kisidir... bu yuzden, ayni ortamda iki kadin duzeni kurulamaz, catisma cikar bir sekilde. akli olan erkek de annesi ile esini ayni ev duzeninde tutmayi dusunmez, arada kalip basina gelecekleri goze almaz.
Erkek içgüveyi durumda olurdu o zaman allah kimseye vermesin benim hatunda istemiyordu validemin yanında oturmak...
Cevap
5Cevap
Ben annemi de istemem , ev ev üstüne olmaz , herkes kendi evinde bi zahmet ,...
+1 :)
ben evimde rahat rahat dolaşmak, ayağımı uzatıp televizyonu izmelek isterim, eşim gelince dizine uzanıp konuşmak isterim kayınvalidemin yanında geceliğimle dolşamicağıma göre, eşimi istediğim zaman sarılık öpemiceğime göre varlığından rahatsız olurum bu yüzden ailesiyle birlikte kalmak istemem...
teşekkürler cevap için .
çok doğru kesinliklle bütün sebepler bunlar
rica ederim...
Şimdi kaynananın eli ayağı tutuyorsa, hasta,yalnız değilsin yeni evli olan biri olarak niye oturayım diye düşünüyor insan.
Sadece bu da değil.Bazı insanları kaynanası istemiyor böyle biri niye otursun o kadınla.
Kaynana ile anlaşamıyor niye otursun ki.
Kaynananın yanında rahat davranamazsın oturamazsın kalkamazsın işten gelirsin yorgun argın ayaklarını uzatamazsın.Tabi bu kişinin saygı seviyesi ile alakalı bir durum.Terbiyesizse kaynanasının yanında ayakta uzatır yatarda.En azından kendim için söylemek gerekirse istemem.Rahat olamam çünkü.Ne erkek ne kadın için olmaz yani erkekte kaynananın yanında olmaz.
Canımız istediğinde rahat rahat sevişip cilveleşemiyeceksek evlenmenin anlamı ne. (: Aşk dediğin iki kişiyle yaşanır. Ayrıca evde rahat dolaşmayı severim. Annemin veya annesinin yanında nasıl sürdürebiliriz ki. Sonuçta her şey sevişmekten de ibaret değil; Romantik bir akşam yemeği hafta da 1 olsa bile kayınvalideyi komşuya hangi bahaneyle yollayacağımızı mı düşüneceğiz :D
BAk bu çok doğru beee :D
Eğer beni dışlamayacaksa el kızı muamelesi yapmayacaksa kendine rakip olarak görmeyecekse , laf sokmayacaksa, oğlunu benden kıskanmayacaksa tabikii otururum ...
Demek ki neymişş ... oturulmaz ...
Özel hayat kalmıyor.Rahat olamazsın ki sadece kayınvalide değil anneminde yanında oturmak istemem.Küçük olsun gerekirse ama benim evim olsun.Dilediğim gibi davranabileyim.
senin gibi düşünüyorum ama sevgilim beni anlamıyor. bana diyor evde tadilat yapıcam . eşyaları sen seçicen ne alaka arkadaş. yatak odam dışında rahat olamıcaksam ne anladım ben bundan. hem benim gibi izmirden kocaeliye gidekse insn haliyle ister. sevgilimin annesi rahatsız ve 160 küsür kilo kayınpederim de rahatsız oldu ki ben o şekilde oturdun kendisi zaten bütün gün iste olacak kafa rahat nasıl olsa annesinin yanında olcam .benim istemediğim kadar o istiyor daha 23 yaşındayım ben
kayınvalideyle oturmak istemiyorsa onunla evlenmekten vazgeçecek.
ben tercih edermiyim etmem kolay değildir annemle de oturmak istemem iki kişilik bir aile olmak yerine 3kişilik aile olmak kolay değil
aslında pek hoş bi durum değil ama mecbur kalınırsa kız olur derse gözümde bi okadar daha büyür..
Zilliler ya, otursanız ne var!? Her gelin kaynanayı tatmalı bence. Çünkü kaynanalar; gelinler insan olsun diye kendini paralayan cennet kokulu görevlilerdir
o kaynanayı ne yapmalı üstüne kezzap döküp kafasını koparıp fırında patlatmalı.
Sadece annesi değil ki.Yabancı kimseyle yaşamak istemiyoruz.Sadece bir erkekle evleniyoruz çünkü onun ailesiyle veya akrabalarıyla değil.
Ha maddi durum diyorsun o zaman evlenmiceksin güvenmiyorsan haline bebeğim.
Bırakın bu taş devrinden kalma zihniyeti ayrıca.
Taş devri zihniyetimi ?
Seni Saçından çekerek cpv vermeye zorlamıyor kimse ...
Bu bence bir evlilikte yaşanan en büyük sorunlardan biri ...
Kimse hanlarda kervansaraylarda oturamıyor bu devirde ...
Biraz daha hoşgörü lütfen ...teşekkürler ...
Ne alaka yaaa :D
Bedduan için teşekkür ettim :D
sorun olmaz.
evlenecek durumu olmayan evlenmesin ama, evcilik oynamayacak sonucta.
o anki maddi durumu ... Evlilik sonuçta altından kalkılması güç bir harcanım ...
Artık insanlar aileleriyle bile yaşamak istemiyor, çalışmaya başlayınca ayrı eve çıkyor bu soru biraz geride kaldı gibi :)
kaynana oğlunu gelin yılanından kıskanır zehiri içirir korkusundan gelin beraber yaşamak istemez :D
İki cambaz bir ipte oynamaz.
hahaha :D
bütün yemekleri o yapacaksa temizlikleri filan ben kalırım hiç sorun değil ya :)
Panpa Avatarı görünce soruyu okumadım..
Takipteyiz Reyis seni :)
Ön yargi falan değil bu bir gerçek iki cambaz bir ipte oynamaz..
türkiyedeki bir gelenek ama herkes için iyi olanı odur
Herkes kendi evinin kraliçesi olmak ister
erkek icgüveyi olarak gelsin. neden gelmiyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar