Sebepleriyle yazınız? Hangisinde kendinizi daha mutlu olduğunuza ya da olacağınıza inanıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

hiç evlenmediğim için evlilik nasıl oluyor bilemem ama bekarlık bir noktaya kadar güzel geliyor bir noktadan sonra herşeyi tükettiğimiz gibi bekarlığın da o özgürlüğünü rahatlığını da tüketmeye başlıyorsun bir yerden sonra artık sıkıcı gelmeye başlıyor insan ister istemez bende birisiyle herşeyimi paylaşabileyim diye düşünmeye başlıyor
O zaman ne diyoruz , hakkında hayırlısı olsun Inşaallah.
Amin ecmain.
Sorumluluğunu bilen Evcimen ve paylaşmayı seven bir insan olarak bütünlük dahilinde evlilik olmasını yeğlerim. Aile olmak güzel bir duygu ve hayatı ailece yaşamak ise daha keyifli diye düşünüyorum. Ayrıca çocukları çok seviyorum baba olmak ise ayrı bir heyecan ve özlem istek.. hangisini yazacağımı bilemedim :)
Bence sen evlenilecek bir aday sın kardeşim. Hakkında hayırlısı İnşaallah. 😊
Güzel düşünceleriniz çok ama çok teşekkürler ediyorum, gerçek anlamda onure edici olan ifadeleriniz dahilinde aynı hayır temennilerim sizin içinde olsun :)
Amin ecmain 😊
Ahh çok sevindim. Hiç beklemiyordum.. Bu surette teşekkürlerim ise şahsınıza kabul buyursun lütfen..
Rica ederim 😊 Sağolun
Sizde çok sağolun :)
Bekarken mutluyum evlendigimde de iyi anlayisli bir eşim olursa mutlu olmaya devam ederim. Ben bu acidan bakıyorum.. mutluysan mesele yok☺☺
İnşaallah zamanı gelince hayırlısıyla olur. 😊bakış açın güzel.
İnşallah hayırlısı. Teşekkür ederim☺☺
Ricada 😊
Evlilik💕
Hayırlısıyla İnşaallah 😊
İnşallah💕
Teşekkürler 💕
Ricaa 😊
Cevap
33Cevap
evlilik bela bir sey arkadas dugune verecegin parayla araba I alirim kadinlarla ugrasmak zor aldigim paralari tek basima yicem miss gibi kardesim var mı bekarlik gibisi
Bencil miyiz biraz.
Yooo bekarim ve oyle de kalıcam bekarlık sultanlıktır diye bosuna dememisler zaten en iyisi yalnız olmak
Tabi nedan olmasın mutlu hissediyorsan.
Bekarlik iyi bence yalnizlik harika birsey düsünsenize ekonomik özgürlügünüzde varsa sizi tutana askolsun.
Kim tutar seni 😊
O zaman evliliği düşünmeye başla. 😊
insanin bir hayat arkadasi olmasi güzel bir seydir bence. ama benim bekar kalmak en iyisi. zaten alistim yalnizliga ve meslegimden dolayi
Henüz gençsiniz zamanı geldi mi hayırlısı olsun İnşaallah.
Yok ben mesleğimden dolayi evlenmeyi düsünmüyorum. bir sey olursa bana arkadamda kimse kalmasin
Hıım asker siniz , ama böyle düşünmeyin sizinle bu görevin sorumluluklarını alacak güçlü bir karakter çıkar karşınıza. Ayrıca her asker vefat edicek diye bir kaide yok.😊
Kader meselesi bu is ama ne olacaginida bilemeyiz. Gecen kıl payi kurtulduk. Yolumuza 2 tane mayin tuzaklamislar.
Anlıyorum , Rabbim tüm vatani görevini yapanları korusun İnşaallah 😊
amin
Bekarlik çünkü özgürsün sorumlulukların yok. Paranı istediğin gibi harcayabilirsin vs.
Sorumluluk almayi seven bir millet degiliz malesef sorumluluk gozumuzu korkutuyor
Evlendigindede paranı harcayabilirsin. Sorumluluklar bekar olduğumuz zamanda var. 😊
Arkadasin farkli bir dunyasi var
Evli ikende hayat kistlamaya gerek yok. evlikik kurallarını aşmadan paranı harca eşinle gez eğlen
@melismelis16 dogru
Bu iş otobanda araba sürmeye benzer.
Sağ şerittikiler sola geçmek ister, soldakiler sağa. Aslında trafik aynı akar.
Güzel bir benzetme.
Buda komik bir benzetme , sağol 😃😂😂
evet cewap veriyorum. .. bekarlık sultanlık OZGURCE YAPILAN seks.. evlilik zamani gelince olması gereken seni level atlatan soyunu sürdürdüğün bir durum boşanmak ise olayın NİRVANA Sİ artık herşeyi tecrübe etmişsindir ıkisininde ne bok olduğunu bilirsin ve sadece kendi mutluluğuna odaklanırsin
👏✌️🎉🎊
Rabbim helalinden evlenip yuva kurmayı nasip eder inşaAllah
Amin ecmain kardeşim.
Karşılıklı sevgi saygı güven olursa tabi ki evlilik bekarlıkta bir yere kadar evlilerin bir çoğuda yav**şak kimse kusura bakmasın çevremde de var gül gibi eşlerini aldatıyorlar
Allah ıslah etsin onları.
Amin çok üzücü bir durum gerçektenn Allah yardımcısı olsun adam akıllı evli bayanların yazık günah inşallah bende böyle bir şey yapmam evlenince Allah korusun
Irade çok önemli.
Aynen
İkisininde kötü yanları olabilir.. Milet evlenince hayat çol güzel olacak, cennet kuş bahçesi falan filan diyor. Alice harikalar diyarında mı yaşıyorlar napıyorlar bilmiyorum. Bekarlıkta aynı.
Bence evlilik. Sebebi fakirlik. Her bekar gezip eglenip gnlunce yasayamiyor. Partiden partiye akmiyor.
Yani evleneyim fakirligimi eşimle beraber mi sırtlayalım diyosun.
Hayir. Bekar hayat parasi olana guzel diyorum. Gnde 10 saatten fazla calisan biriysen ve fakirsen zaten yorgun oluosn bari eve gidip don yikama.
Ama bu bencil bir yaklaşım.
Nedenki ayni konu kadinlar icinde gecerli evde aile baskisinda calisip ustelikte hicbirsey yapmamasi istenilen kadin icind ebi nevi hem ci sellige hemde sevgiye ulasma yolu olabilir. Gercekten baba evinde prenses olan kizlardan cok baba evinde hapis hayati yasayan kizlarimiz cogunlukta
Peki bu sizin düşünceniz , saygı duyuyorum.
Bekarlık. Fazlasıyla alıştım sanırım yalnız yaşamaya.
Alışkanlık.
Evet neden olmasın zamanla fikirler değişir.
Doğru Kişiyi Bulmadıkça Bekarlık Güzeldir Ama Hayatımızda Doğru Bir İnsan Varsa Evlenmek En Güzelidir
evlilik müslümanın dininin yarısını tamamlar, Evlenmek insanı insan yapar,
Çok doğru , bilgilendirme için Teşekkürler 😊
ben teşekkür ederim güzel soru için,
Rica ederim. Sağolun.
Bekarlik bence daha ozgursun evlilikte surekli sorumluluk... sizce peki
Bence evlilik ama doğru insanla , çünkü yalnızlık Allah a mahsus.
Yani sizde haklisiniz tabi dogru diyosunuz evlimisiniz peki..
Hayat keyif vermemeye basladigi an evlenmek gerekiyor
Bencil bir düşünce gibi geldi bana.
Oyleymis bende simdi farkettim
😃😊
evlilik cennette olabilir cehennemde. evlendigin kisiyle alakali. ama bu zamanda bekarlilik cogu insan icin daha hayirlidir bence
bekarlık böyle güzel keyfim rahatım yerinde evlenip bunu bozmaya gerek yok
Evlenmediğim için yorum yapamıycam, ama bekarlık güzel şu an :)
Evlilik iyidir bence ama evli değilim :D
Hayırlısıyla İnşaallah.
Sende sağol , ricaa😊
Evlilere göre bekarlık..
Bekarlara göre evlilik..
Bekarlık, evli kadınların hepsi çökmüş halde.
Ben bebiş istiyom
Komşu bebiş için önce evlenmen lazım yaa.
Iyi o zaman hakkında hayır lısıyla İnşaallah 😊
Sende sağol , komşu 😊
Evlenmen için ellam 😃
Hee ediyom topraam 😃😂
Amin cümlemizden topraam 😀
bilmiyorum ki
Hayırlısı 😊
İyi niyetli bir insanla evlilik..
Evlilik kanka
Peki kanka.
bence bekarlık her ne kadar geç olsada
Bunu iki duyguyu da tatmış olanlar cevaplamalı
eee artik evlilik
Zamanı geldi diyosun , hayırlısı Inşaallah.
😊😊
Evlilik
bekarlık teyzecim
Peki teyzem.
bekarlık
Bekarlik
Bekarlık tabiii ki
bekarlık kafan rahat
bekarlık hanımefendi
Hersey yerinde güzel
evlilik iyidir
Ozgur evlilik