maliyetle falan alakası yok
Telefon şarz (şarj) kabloları neden kısadır?
maliyetle falan alakası yok
Kablo boyu 1 metre, benim için yeterli fazla uzağa gidecek değilim şarjdayken.. Güncellemedeki sebep gerçekten geçerli. Özellikle akıllı telefonlar hızlı şarj olma özelliklerinden dolayı çok ısınıyorlar, bir de şarj esnasında yoğun kullanım olduğunda performans kaynaklı oluşan ısı ile sıcaklık daha tehlikeli bir boyuta ulaşıyor.
Şarj cihazlarının özellikle kabloları kısa tutulur. Eğer upuzun kablolu bir şarj cihazı görürseniz bilin ki orijinal değildir. Cep telefonları düşük şarjda ve şarj olurken çok daha fazla radyasyon yayar ve şarjda telefon kullanmak risklidir de aynı zamanda. Yapanlar bunu düşünerek kısa tutarlar.
Aynen nefret ediyorum telefonun şarjı bittiğinde bırakıcaksın dolasıya kadar bekliceksin.
şarj ederken kullanılmasını önlemek için kısa tutuluyor
Cevap
8Cevap
Hic birinizin dedigi degil cuk kadar sarj aletiniz olsun istiyorsaniz kisa olmak zorunda cunki kablo uzakdikca telefona ulasan guc dusuyor aletlerin icindeki devreler kuculdugu icin bu sebeple adam gibi sarj olmasini istiyorsaniz ya essek gibi trafo sahibi olan printer laptop sarj aleti gibi alet tasiyacak siniz ya da 1 mt kabloyla ufacik sarj aletiyle dolasacaksiniz optum
günümüzde artık telefonlar usb uzerındende sarj olabiliyor.
benım topladıgım makına usb 3.0 destekliyor.
vatan pcden 3 metrelik 3 tane uzatma kablosu aldım.
iphone'yı 9,5 metrelik kablo ıle sarj edıyorum
aslında 3 metre uzunluğa varan kablolar da var hem de 1 yıl garantili :) mobilkablo. com
boyda hiç takılı kalmadım işlevi dolduruyor mu dolduruyor kısa diye daha hızlı dolduruyor bile olabilir.
telefona sadece 2000 lira oduyoz yaa
nerden kisarlarsa ordan kar ediyolar :)
karar veremedin dimi (sarz - şarj ) :))
gayet uzun buluyorum, sende ralonj tak
Sana kısa denk gelmiş
evet aynen gicik oluyorum bende
Buda sorumu şimdi .
benimki uzun :)
Önemli olan işlevi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar