Merhaba,
Telefon %92 olduğunda biraz şarj olması neden bilmiyorum yavaş oluyor, telefonların genelinde oluyormuş,

19 Ekim, 2023 Perşembe 18.18
Merhaba,
Telefon %92 olduğunda biraz şarj olması neden bilmiyorum yavaş oluyor, telefonların genelinde oluyormuş,

19 Ekim, 2023 Perşembe 18.18
pil içindeki gerilim çogalıyor bu yüzden telefon çok daha düşük voltaj çekiyor. yoksa aşırı ısınma piş şişmesi gibi durumlar oluşur. bir koruma mekanizması yani
Anladım teşekkür ederim
Şarj 3 aşamada dolar, birincisi ön şarj yani 🪫 kademeli şarj şarja zarar vermemesi için
İkincisi sabit akım şarj 🪫 şarjın daha hızlı şarj olmasını sağlar ve %80 şarja hem hızlı hemde güvenli ulaşmasını sağlar
Üçüncüsü ise sabit voltaj şarj 🪫 şarj %80 ulaştığında voltaj denetme moduna geçiş yapar ve akım yavaşlar buda pil 🔋 hem daha yavaş dolum sağlar hemde pilin zarar görmemesini sağlar.
Helal olsun abim çok teknolojik bir açıklama oldu 😅
Rica ederim kardeşim:))
Abi acaba kadınları da şarj ederken kendilerini korumak için mı yavaş yavaş oluyorlar 😅
@_gecemuhafizi_ 😂🤣😆😆😀😁😅
😅😅😅😅🤣🤣
😅
Nasıl şarj ettiğine de bağlı bir durum tabi😅
Arkadan önden 🤣
Ön kapı 🚪 daha mantıklı bir seçenek tabi😅
Kılıf olmadan olmaz baba olamam
Teşekkür ederim✨
Rica ederim abi ne demek
Sarj optimizasyonu var genelde şarja taktığın saatleri öğrenip telefonu ona göre şarj ediyor telefonu sürekli atıyorum saat 21:00 şarj dan çekiyorsun diyelim telefon onu öğrenip saat 21:00 kadar tam şarj yapmıyor pili korumak için genelde şarja gece takanlar için mükemmel bir çözüm ben hep gece takıyorum 😂
Bende bazı zamanlar gece takıyorum güç bankasına bazı zamanlar da prize açıkçası gece prize takmaya korkuyorum ne olur ne olmaz
Ben bütün gün az sabit duran biri olunca şarj beni bağlıyor piriz en azından 😂
Anladım gece voltaj düşer elektrik gidip gelir diye düşünüyorum
Sene 2023 ama ne doğru düzgün alt yapı yok bu ülkede her şey olur
O yüzden powerbank yine iyi
Evet o yönden iyi hele bende bir tane var şarj 100 olunca gücü kesip kedini kapatıyor da
Evet 1000 var bende bir tane daha var
Yedek iyidir
Cevap
8Cevap
Yolun sonuna geldi ya hem fizik hem mental yorgunluk yaşıyor. Biraz da kendini naza çekiyor malum.
Anladım ☺️☺️
Şarj bataryaya doldukça elektrik akımı yavaşlamaya başlar. Gittikçe direnç artar ben böyle biliyorum.
Anladım
Sanırım gücü tükeniyor sonucta adaptörlerin gücü de belli bir yerden sonra beklemeye alıyor
Teşekkür ederim ⭐⭐⭐
Oda yoruluyor insan gibi ;)
Bataryanın ömrü doluyor. Artık zamanla özelliğini kaybediyor.
Batarya dan dolayı ya da şarj soketi ile alakalı temizlenmeli
Benim de öyle neden bilmiyorum
Ooo sen ölmedin mi süper kahraman .. iyi sokmak lazım şans ondan dolayı şarj olmaz telefon un
Keşke ge bersen kral ya
Cihaz ısındığı için olabilir tam bilgim yok
Bataryayı korumak için bu.
Genelde %92'den sonra bayağı bir yavaşlıyor
Aslında 80 den sonra başlıyor yavaşlamaya , 100 e kadar doldurmak şarj döngüsü ömrünü azaltır
Anladım bazen %100'e kadar şarj ediyorum bazen erken çekiyorum bilmiyorum
Ben 90 da almaya çalışıyorum batarya türleri var bide iPhone bataryası en kötü batarya
Anladım işte bazen şartlara göre değişiyor
Xiaomi en iyi batarya kalitesine sahip
Aynen ben de xomi redmi 8 pro kullanıyorum
Hic yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?