+1 yılSaçma bir düşünce adı üstünde abla senden büyük yani ve kız onunda bir özeli var o hapları bulmuş olman hemen namussuz yaftası yapıştırmanı gerektirmiyor. Sen bir kızla birlikte olmuş olsan o hapları kıza sen alacaktın. Bunu unutma. Ablanı da yargılamaktan vazgeç. O haplardan bende kullanmak zorunda kaldım. Ne kadar utansam da bunu abim de babam da biliyordu. Gerçekten bir erkek olsan pardon adam olsan gelip buraya bunu yazmazdın.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden kullandın
- +1 yıl
Neden kullandığımı zaten buraya bir çok kız yazmış. Bir de ben yazayım yumurtalıklarım çalışmıyordu Regl olmuyordum yani onu geçtim saç uzatmak için de kullananlar var
Soran+1 yılTamam.
Ablandir istediğiyle yatar diyemezsin. Benim ablam kasar değil. Öyle Bir özgürlük Yok.- +1 yıl
Farkındaysan ben ablana öyle bir şey demedim bunu sen kendin söyledin. Ablanı tanımıyorum tanımayan hakkında hiç bir şey bilmeden olumlu konuşan benim. Senin ablandan bahsediyoruz. Hakaret etme uyarmak isterim.!
En İyi Cevaplar
+1 yılBirincisi, doğum komtrol hapları regl düzensizliği için de kullanılıyor, araştırmadan etmeden bıdı bıdı zırvalama.
İkincisi, düşündüğün gibi bir şey olsa bile, bu onun kararı, onun seçimi, seni ilgilendirmez, onu öldürülmeye layık da etmez.
Şu tip insanları gördükçe sinirleniyorum ya, Allah ablana sabır versin.417 Yorumla
Soran+1 yılBizde böyle şeyler terstir. Biz namusa önem veren insanlarız. Onun seçimi diye birşey yok bizde. Sahipsiz biri değil o. Sizin gibi rahat değiliz biz
- +1 yıl
Namusa önem veren? Araştır bir önce, o haplar sadece o iş için mi kullanılıyormuş. Ayrıca bir iş yaptıysa cezasını kendi çeker, onu cezalandırmak size düşmez.
Soran+1 yılOnun sahibi biz olduğumuz için cezasını biz veririz
- +1 yıl
Neye göre sahibisiniz? İslama göre diyemezsin. Çünkü İslamda kadın erkeğe 'emanet'tir. Biri sana bir şey emanet etse ona sadece gözün gibi bakmak durumundasın, sahibi olamazsın. İnandığı gibi yaşayan değil, yaşadığı gibi inanmaya başlayan insanlarsınız, umarım bu zihniyetiniz bir gün değişir.
Soran+1 yılGerzekli mısın? Gözün gibi bakamanin içinde namusunu da korumak yer alıyor. Bende namusunu koruyorum onun
- +1 yıl
Namus çoktan elden gittiyse, onu öldürünce korumuş mu oluyorsun?
Soran+1 yılHayır. Ama içimdeki ateşi söndürmek istiyorm. Çok zoruma gidiyor. O benim namusum. Evlenmeden yapamaz bunu
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin size, başka da bir şey demiyorum.
- +1 yıl
annemon94 Ve bunları da büyütenin yine kadınlar olmaları üzücü..
Soran+1 yılSiz çocuğunuzu geniş yetiştirirsniz tamam. Beni annem böyle yaptı. Olumm dedi namuslu ol bacina göz kulak ol dedi. Siz tam tersini dersiniz. İleride oğlunuz olunca diyin ki: olum ablani başka erkeklerle yatması için baskıla dersiniz
- +1 yıl
Ne alaka? Eğer ileride Allah bir erkek evlad nasip ederse ona kadına mal gibi davranmayı değil, emanet gibi davranmayı, namus konusunda ise hiçbir kıza evlenmeden dokunmamayı öğütlerim, işi aşiretlerdeki gibi dandirik bir kan davası olayına bağlayıp ergenlerden daha beter bir mantıkla 'namus temizleme' adı altında insan öldürmeyi değil.
- +1 yıl
Kendinizi biraz kadının yerine koyun, empati kurun diyeceğim ama sizde bir mal olarak gördüğünüz kadının seviyesine inmeme gururu vardır şimdi. Ki aşağıdan yukarı da inilmez orası ayrı.
Soran+1 yılÇektiğim acıyı bilmiyorsunuz o benim namusum. Kahrolurum eğer öyle bir şey varsa.
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılyalnız doğum kontrol hapı sadece o amaçla kullanılmıyo. tam hatırlamıyorum ne olduğunu ama bişe duymuştum ben bile kullansam mı acaba diyodum erkek halimle :D ya bişeye mi iyi geliyodu , bişey mi yapıyodu noluyodu hatırlamıyorum ama kullanma kararı alıp vazgeçtiğimi hatırlıyorum
10 Yorumla
+1 yılonlar sadece gebelık onlemek ıcın degıl.. hormon duzenleme ıcınde kullanılır!!! cogu oyledır hatta!!! akıllı ol fevrı davranma..
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılDoğum kontrol haplarını sadece ilişkiye giren kişiler içmiyo, doktorlar çeşitli hastalıklar için veriyolar bir ara ben de kullanıyodum bu kadar atar yapma, sakin ol. Eğer düşündüğün gibi şeyler yaptıysa ve bu haplardan başka bir kanıtın varsa o zaman sinirlenirsin ablanı söylersin ama şu an ne olduğunu bilmiyosun herşey olabilir, başka kanıtlar da araman gerek.
20 Yorumla
+1 yılDoğum kontrol hapı sadece gebelikten korunmak icin kullanılmaz güzel kardeşim bende kullandım 2 sene adet düzensizliği için. Abimde bulduğunda senin gibi düşünmüş sonradan bana sorunca işin aslı ortaya çıktı. Bu şekilde ters bir tavırla yaklaşmana lüzum yok ablana
10 Yorumlacek silahı vur ablanı. katil ol namus meselesi böyle cözülür cnkü
118 Yorumla
Soran+1 yılEğer düşündüğümüz şey var ise yapabilirim zaten
Soran+1 yılMersinliyiz
- +1 yıl
bir arkadasmn yegeni regl olamıodu doktora götürmşler cift rahimli cıkmş acil ameliyat olması gerekıodu babannesi halaları falan kızlık zarı derdindeydi ikide bir kızlığa bişey olur mu muhabbeti dönüodu yani bu saglık sorunundan zara kafa yoruolardı bir tanesi de ailede kızlar okumazken üni kazandı hem de sehir dısında annesi seni okutcam ama demiş erkek bulma kendne tabi daha argo konuşmuş nasihat cekmş bir sürü ama tabi cooook rahat kürt arkadaşlarm da oldu rock festivallerine gidip erkek arkadasyla biralar içen snra da bunu sosyal medyada paylaşan kız arkadaşm da olmştu
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç öncelikle sakin ol bazı rahatsızlıklar için doktorlar doğum kontrol hapını veriyor. Saçma gelebilir ama bir kız arkadaşımda olmuştu. Bakire, bir ilişkisi falanda yok ama bazı kadınsal rahatsızlıkları vardı ve doktor bir kaç ilacın yanı sıra onuda vermişti. Demekki veriliyor bazen... Üstelik bir arkadaşımın hormonlarında sorun vardı oda kullanıyordu ve kızın bir ilişkisi vs yok olmamıştıda. Tam ne olduğunu bilmeden saldırıya geçmemelisin.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldiğer kızlarda doğrulamış doğum kontrol hapı sadece hamileliği önlemek için kullanılmıyor
+1 yılsakin ol ahlak bekçisi
doğum kontrol hapı sadece ilişki için değil
hastalıktan veya başka kadınsal sebeplerden
ötürü kullanıla bilir.27 Yorumla- +1 yıl
yorum yapmadan geçemeyeceğim ben istediğim kızlar yatarım demissin lan sen nasıl bir şerrfsizsin? senin yattığın kızlarında namusu anası babası yok mu kardeşim.
ablamın sahibi biziz mallmı lan bu insan
ayrıca vajina yani kızlık zar dene şey tanrı tarafından
bize çocukken verilen çiş ve kakadan korunmak için
var olan bir zardır kızlık zarı aslında bizim bakire olup olmadığımızı
anlamanız için değil bebekken kaka ve çiş ten korunmamız iç. in verilmiştir
bir bunu öğren ayrıca kızı öldürünce vicdanını nasıl susturacaktınız
mühebbet yeyip içerde kızını bacısını ödrümüş diye size işkence ettiklerinde
ne halt yiyecektiniz? namus sadece kadın damı sen kızla yatınca allah sanada ahirette
100 kırbaç cezası erecek unutma apttall aptall konuşma geberin bir hukukçu olarak hakim olunca soyunuzu kurutacağım !
Soran+1 yılGerizekal. ı erkeğin namusu olmaz. Çünkü kaybedeceği birşey yok. Siz namusunuza sahip çıkacaksınız. Evet ablamı öldürmek istiyordum. Ayrıca sizin o zar parçanız, sizin namuslu olup olmadığınızı da belirtiyor. Unutma biz bakite olmayan kızlara farklı bakıyoruz. Bu ülkede gava. t erkek bulamazsın pek. Ayrıca sen hakim olsan ne olur :) senin gibileri atamıyorlar :) hakim parçası. Kız dediğin iffetli olacak. Daha yazılacak çok şey var ama yazmayacağım.
- +1 yıl
ahahah ay slk ya :D atandığımda görüşürüz ayrıca o zar senin zihniyetine göre namustur erkeğin namusu yoksa allah zina yapan erkeğe 100 kırbaç cezasını neden versin o zaman tecavüzcüler de iyi insanlar ayrıca kurna da zina yapan erkek ya müşrik kadınla ya da zina yapan kadınla evlenir.
Nur suersi 3. ayeti kerim :D ne diyor bak
"Zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir; zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir."
:D erkeğin namusu yoktur?
Allah öyle demiyor be gülüm :D
bu arada bizde NAMUSLU erkek iteriz
bakir erkek g*vat olmasın :D
Soran+1 yılSalk karı ben dindar birisi değilim ki bana din muhabbeti niye yapıyorsun 😂 ben deist gibiym.
Bu sinirimin ve endişemin sebebi kıskanç, gelenekçi ve anneme ablama düşkün oluşumdan kaynaklı. Yani bir erkekle gidip yatacak ondan sonra arkasından ben bu kıza caktim diyen bir şerefsz olacak. Ben bunu istemiyorum. Kıskanıyorum. Evlenene kadar kimsenin ona dokunmasını istemiyorum. Ortam kızı olmasını istemiyorum. Namus budur işte anladın mı? Yine diyorum, Atatürkçü olduğun anlaşılırsa atanamazsn. Bu devlet değişti artık.- +1 yıl
üniversite 3. süyüm bölüm 1. siyim atamasınlar hadi :D
ayrıca okuduğum üniversite türkiyenin gözde
üniversitelerinden biridir.
ha her şeyi geçtim seni ciddiye alıp tartışıyorsam
kıymetini bil aramızda zeka başarı ve akıl seviyesi
bir hayli fazla ;)
biraz ceviz ye olmayan beynine zeka verir bye :D
Soran+1 yılşu an verdiğin cevapla aslında ne kadar basit biri olduğunu kanıtladın. Konuştuğumuz konu üzerinden değilde kendi hayatını ovmen senin ne kadar gereksiz biri olduğunu gösteriyor. Ayrıca konuşmana bakılırsa pekde inanamadm çok akıllı biri olduğuna. Ne kadar Atatürkçü olsakta artık devlet yapısını değiştirdiler. Senin gibiler atanamayacak. Atansada tutunamayacak. Bunu bilerek gir bu işe.
- +1 yıl
önemsemiyorum kendi hayatımı övmedim canım ya :D doğruyu söyledim ayrıca namusu kızlık zarında sanacak kadar slk olmadığıma göre basit olanda sensin ;) umarım kızlık zarını diktiren bir kızla evlenirsin tanrıdan dileğim ha bu arada inanıp inanmaman zerre umrumda değil git biraz medeniyet öğren ;) :D bye
+1 yılDedikleri gibi dogum kontrol haplari sadece onun icin kullanilmaz ne bileyim şampuana karistirip kullanan var hastaliklarda var anla dusun oyle hareket et
10 YorumlaKendini yırtsan parçalasan bile bişey değiştiremezsin gizli gizli yine yapar. En kısa yoldan evlendirmek lazım ki evliler de yapıyor
21 Yorumla
+1 yıldooğum kontrol hapı regl ağrısını azaltmak düzenlemke içinde kullanılır 5 dk da ablanı sende şey yerine koymuşsun yuh sana
10 YorumlaDoğum kontrol hapları sadece o amaç için kullanılmıyor sakin ol, hangi haptı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll musun sen. Sen başkalarını gondiklerken iyi ablan yapınca namus cinayeti öyle mi? Seni haç a bağlayıp yakmak lazım.
227 Yorumla
Soran+1 yılNoldu hayırdır? Eskort musun? Niye zoruna gitti? Bizde namus denen birşey var? Eger tahmin ettiğim sey ise onu mahvediicek babamlar
Cevap sahibi+1 yılEskort falan değilim. Erkek yapınca hiç namustan bahseden olmuyor!
Kızın kendi tercihi kendi hayatı kendi bedeni. Kardeşi de olsan seni ilgilendirmez.
Soran+1 yılİşte bizde öyle birşey Yok. Kendi hayatı Kendi kararı diye birşey Yok. One lan öyle. İstediğinmle yatarim kalkarım ayakları. Azıcık namuslu olun kızım. Böyle düşününce çağdaş veya özgür olmuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSen hemen kafa göz dalarak çok mu gelenekçi oluyorsun!
Sizin gibi erkekleri ıslak odunla dövmek lazım.
Soran+1 yılAnlamıyorsn işte öyle bir kinliyim ki yüreğim sogumuyor. Ölse üzülmeyecek durumdayım
Cevap sahibi+1 yılYa deli misin. Kız ne yaptıysa kendine. Kendinden başkasına zarar vermemiş. Adam mı öldürdü, hırsızlık mı yaptı , hak mı yedi sanki! Hayır!
Hiçkimseye zararı olmayan tamamen kendiyle alakalı birşey.
Bir kadın kendi aklıyla kendi bedeni hakkında karar verebilir ve bu kimseyi bağlamaz.
Soran+1 yılKızım evlenmeden yapamaz öyle bir şey. Bizde çok ters. Bu kadar rahatlık iyi değil. İffetli olmak zorunda.
Onun bunun altına yatamaz öyle
Cevap sahibi+1 yılSen yapsan sorun olmaz ama dimi!
Soran+1 yılOlmaz
Cevap sahibi+1 yılİşte o yüzden seni ve senin gibi düşünenleri haça önce çivileyip, sonra üzerinize benzin döküp yakmak lazım
Soran+1 yılKadın erkek eşitliği diye birşey yoktur. Unutma ! Biz yatabildiklerimizle eğleniriz. Ciddi olup iffetli olanlarla evleniriz
Cevap sahibi+1 yılSizin el ve ayak parmaklarinizi da kerpedenle tek tek sökmek lazım o zaman
Soran+1 yılAnladık bakire değilsin. Ama gerçekler bunlar işte.
Bakire olmayan kızla evlenmek istemiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBakireyim. Zihniyetini s****km
Soran+1 yılBacım kurban olayım kavga etme benle dua ette ailem yikilmasn cidden tehlikeli bizim için. Canım yanıyor. Sendende özür dilerim. Birazda beni anla. Kıskanıyorum namusum o. Evlenene kadar istemiyorum kimseyle yakınlaşmasını anlamak istemiyorsunuz bizi.
Cevap sahibi+1 yılCanın cehenneme...
Soran+1 yılSus orspu. Namussuzlugu savunan kasar seni. İleride bozdurursun sen.
Şerefsz sana düzgünce konuşuyorum özür diliyorum beni dinlemeni istiyorm senin dediğin şeylere bak.
Bunları hakkettin. Bu hakaretleri hakkettin. Senin gibiler insan gibi davranmaktan anlamaz. Senin gibilere illa küfür hakaret etmemiz lazım.
Cevap sahibi+1 yılSenin zihniyetin bozuk be! Defol cano
Cevap sahibi+1 yılPe zoo
Soran+1 yılTam dayakliksn keşke karşımda olsanda bir sağdan bir soldan yesen benden
Cevap sahibi+1 yılZalim ve zorbasın. Umarım hayatın boyunca da karşına senin gibiler çıkar! Düşüncesiz embesil. Empati yoksunu.
Soran+1 yılNeyin empatisini kuracam sala. k senin bakire olduğuna inanmıyorm.
Ben kadınımin kölesi olurum merak etme. Yeterki onu geçmişi temiz olsun.
Cevap sahibi+1 yılKendin ben yaparım sorun olmaz diyorsun ablana gelince namus cinayeti oluyor.
Sen yapınca erkek, ablan yapınca kaşa r mı oluyo şer ef siz!
Soran+1 yılÖyle oluyor tabi. Eskort gibi mi yaşamak istiyorsn?
Soran+1 yılErkeğin kaybedeceği birşey Yok sal. k
Cevap sahibi+1 yılSen beynini kaybetmişsin daha neyini kaybedicen! 😏
Soran+1 yılHiç seviştin mi
+1 yılBnde kullaniyorum adet düzensizliğim var çoğu kiz kullaniyo
00 Yorumlahemen kötüleme. belki adet düzensizliğinden kullanıyodur
00 Yorumlabende kullanıyorum bir yıldır şampuanıma karıstırmak için saçları çoğlatıyor ve bunu genelde herkes bilir. Tırstım yani şu an daha ücra biyere saklayayım ne olur ne olmaz babam yanlş anlar
10 YorumlaO başka birşey için kullanılıyor yazacaktım kı, öğrenmissin zaten.
00 Yorumla- Diğer konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılSen de yapıyosundur illa. Bu onun hayatı karışamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha 18 yaşında cocuksun boş konuşma. Bizde namus denen birşey var.
- +1 yıl
Hah turkiyenin her yerinde namus onemli
Soran+1 yılEvet en önemlisi budur
- +1 yıl
Anlamadan dinlemeden birsey yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogum kontral hapini sadece iliskiye giren kisiler icmiyor onu bazi doktorlar hormon , adet duzenligi yasayan kizlara veriyor hemen cosma
20 Yorumla
+1 yılO haplar sadece gebelikten korunmak için kullanılmıyor ki
10 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. dogum kontrol hapi sadece cinsel iliskide mi kullaniliyor saf misin sen once ogren ne ise yaradigini
10 YorumlaSürekli annesini ablasini biryle yakalayan sorularini hep sen mi soruyorsun?
10 Yorumla
+1 yılBizde namus var demek ya? Sizde var bunları yapanlar insanlarda yok mu? Zihniyetiniz batsın. Ablan özgür bir birey istediğini yapabilir buna sen karışamazsın. Öldürülmesi ağzı burnu kırılması gereken biri varsa da bu düşüncelerinden ötürü sensin o.
34 Yorumla
Soran+1 yılBizde namus var evet. Biz Avrupalı değiliz. Gerici falanda değiliz. Bunlar bize ters. İstediğim erkekle yatarım diyen senin zihniyetindir. Ve apaçık namus yoktur bu zihniyette. Onun evlenene kadar sahibi biziz. Sahipsiz değil o.
- +1 yıl
Herhangi bir maldan bahsetmiyoruz. İnsan o. Kadın ya da erkek bir şeyi değiştirmiyor. Senden daha insan hatta. Sahibi falan değilsin kardeşisin kardeş denilirse
Soran+1 yılBenim kanimdan benim canımdan birisi o. Nasıl boşver diyebilirsin
- +1 yıl
Nerede boşver demişim?
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğum kontrol hapı başka nedenler içinde kullanılıyor önyargılı davranma
10 Yorumla
+1 yılsen yaparken iyi o yapınca kötü. sen de bırılerının kız kardesıyle yaptın
32 Yorumla
Soran+1 yılYa ne diyosn kardeşim sen? Ben neyin derdindeym sen ne diyosn? Bizde namus var. Bizde olamaz böyle şeyler.
- +1 yıl
ya bir sg
Şimdi gelip bakire bir kız sana verse soluksuz skrsin onda namusu düşünmezsin
Beynine sictigim önce bir neden o hapı kullanıyor onu sor43 Yorumla
Soran+1 yılHerkes Kendi namusunu düşünsün. Bakire kızda vermesin o zaman.
Soran+1 yılAbicim erkeğin kaybedeceği hiçbir şey yok, tabiki bakmam. Diyorumki bunu kız düşünecek. Kendi namusunu o koruyacak. Çünkü kaybedeceği birşey var ve kaybedeceği şey bu ülkede önemsenen birşey
+1 yılZor bir durum ona sormayi dene ama sakin ol
00 Yorumlailk once durumu anla ve sakin ol
10 YorumlaDiğer konusunda 664 cevap paylaştı. once bir konuş olayı anla sakin ol fevri davranma
10 YorumlaAl karşna konuş adam gibi hemen şiddete başvurma
00 Yorumla
+1 yılAblana sor konuş iyice.
00 Yorumla
+1 yılAdet düzensizliği için de kullanıyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHormon veya adet düzensizliği içinde kullanılıyor
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri