Sizce eniştemin bana karşı kötü düşünceleri olabilir mi? yoksa ben mi böyle birşey düşünüyorum sadece anlamadım?

annem ve babam ayrı olduğu için 1 hafta birinde 1 hafta birinde kalıyordum ikisi de ayrı ayrı insanlarla evlenince ne anneme ne babama gidip kalmak istemedim daha doğrusu babamın eşi beni istemedi, annem de yanında kalmamı doğru bulmadığı için ablama gönderdiler beni biz 2 kardeşiz ablam 6 senelik evli, neyse yaklaşık 3 aydır ablamdayım ilk 2 ay Eniştem bana kardeşim diye hitap ederdi öyle içli dışlı da değildik ama son 1 aydır dan diye odamın kapısını açıyor aaa bilmiyordum burada olduğunu k. bakma falan diyor anahtar olmadığı için kitleyemiyorum da, Eniştem evde olduğu zaman duşa giremiyorum normalde de utanırım giremem zaten, neyse dün eniştem işe gitti bende sabah duş alayım dedim duşa girdim çıktım odama geçtım tam giyinecekken kapı açıldı neye uğradığımı şaşırdım güya servisi kaçırmış çok utandım yerin dibine girdim çünkü üzerimde hiçbir şey yoktu , odam dan hiç çıkmadım dünden bu güne sürekli sessizce ağladım bugün de çıkmak zorunda kaldım şimdi de sürekli beni süzüyor gibi, sürekli bakıyor gülüyor çok rahatsız edici arkadaşlar ben ne yapabilirim? açıkçası ablama durumdan bahsetsem Eniştem kendini aklar suçlu ben olurum diye ses de çıkarmak istemiyorum, yurtta falan kalabilir miyim ücretsiz? üniversite okuyorum , eğer yurtta kalabilirsem ne gibi bahane uydurup yurda yerleşebilirim?
Sizce eniştemin bana karşı kötü düşünceleri olabilir mi? yoksa ben mi böyle birşey düşünüyorum sadece anlamadım?