AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Of keşke ya internetten araştırmıştım her saat alarm kurmuştum ve alarm çaldığında " Rüyada mıyım ?" Diyordum sözde uykudayken de o soruyu soruyormuşuz bilinçsizce ve rüyada olduğumuzu anlıyormuşuz pf olmadı işte
Müzikle uyuma yöntemini dene birde.
Sık sık rüya gören bir insan değilim gördüğüm zaman da kendi isteğimle rüyamda istediğimi yapabiliyor hatta isteğimle uyanabiliyorum
Uyumadan önce buna zemin hazırlamak için yaptığım bir şey yok , hep böyle .
matrix misin nesin
Sen aşmışsın. Bana müzik yardımıyla sonradan bu tür rüya görebilenlerin deneyimi lazım. Yine de yorum için teşekkür ederim.
Rica ederim
Bilerek yaptığım bir şey değil yaklaşık 6-7 yıldır böyle ...
ben küçükken görürüdüm.. : ) takla atmaya çok hevesliydim.. takla atardım :D komşu kızı vardı bir tane onu arardım evlerine bakardım :D vs... seneler oldu.. rüyada oldugumu fark edemediğim..
bunun için bir çabada sarf etmiyordum :D
istem dışı oluyor benimkisi rüya gördüğümün bilincinde oluyorum geçen amsterdama gittim rüyamda, baktım rüyadayım neyse dedim bari rüyamda geziyim iyice :D
Sabah sabah kahkaha attım :D
Aynen benimde öyle oluyor yatakta elimi haraket ediyo neyse rüyamış devam ediyim diyorum ediyorum :D
bazen kendiliğinden oluyor . bazen çok taktığın için görüyorsun bende bir dönem araştırdım o zaman gördüm iki üç kere ama çok başarılı değildi :) rüya olduğunu farkettim ama çok bişey yapamadım
evet arada bir yaşarım rüyada beynini kontrol etmektir lücid rüya yani o anda ne düşünürsen onu görürsün ben lücid gördüğümde hep ispanyada oluyorum mesela :)
Yurtdisi gezileri bendede oluyor. Birde askerlik yaptigim yere yeniden gitmek istiyorum ve gidiyorum. Ama hic operasyona goturmuyorlar misafir kisminda agirliyorlar.
Ben sadece 1 kere görmüştüm ve bu durumdan çok korktuğum için allaha dua etmiştim birdaha gormeyeyim diye çok rahatsız edici
İnsan yapabileceklerini farkettikçe korkar. Gerek yok.
bir üye bana küfür etti soruda lütfen gerekeni yapar mısınız ?
Kadir MISIROĞLU Dersem ..
kültür kısmında ki soruda durum güncelleşmesinde bana hakaret etti
link verirsen iyi olur böyle soru soru dolanmam gerek.
levelim yetersiz ortalarda duruyor kültürde
Korkacak bir şey göremedim.
Az uyku ile sızıp kalır insan, çok uykuda denemeyı düşündün mü? Çünkü az uykuda halüsinasyon görmeye başlar insan...
Hiç denemedim. Çok uyku da uyumam mümkün değil.
Çok uykuda oluyor denedim, hani o mayışıklık halinde...
Ben uçuyorum ve bir yerlerden atlayıp dutuyorum çok eğlenceli :D
:)
evet ver ben hen dışardaki sesleri duyuyon bir yandan ruya devam eder ama kalkdığında pek bişy kalmaz aklında
Çok İlginç ben ilk defa duydum.Lucid rüya tabirini.İyimiş ama erkeklerin eline düşmesin kimse,fantaziler diz boyu.. :)
Ha ha :)
Ben uğraştım biraz görmeyi başardım fakat yan etkilerini yaşamaya başlayınca bıraktım denemeyi.
Yan etki dediğin, sürekli uyuma isteği mi?
sürekli uyuma isteği, açlık, yorgunluk
Bak bu tür bişey olduğunu bilmiyodum açıkcası ama ben çoğu zaman kontrol ederim rüyamı, çok korktuğumda uyan derim kendi kendime :D Nerde napçağıma ben karar veriyorum çok hoş oluyo bir çabada sarf etmiyorum :D oluyo kendiliğinden :D
Ben çok uğraşıyodum o konuyla ilgili bayağı bir araştırmada yapmıştıım ama bir anda olan bir şey değil. Yarı psikolojik yarı deneyim gerektriyo
evet ve genelde düşüyorum..yani rüyamda düşeceğimi biliyorum ve birden atlıyorum..sonrası uyanmak..hep düşmeden uyanırım..
ben bunu uğraşmadan yapıyorim uyuyorum ama rüyamda istediğimi yapabiliyorum astral seyahat denemesi yapmıştım ama oluşan sarsıntıdan korktum ve yarım kaldı bir parça seçilmişlik bu durum
Ne gibi bir sarsıntı?
yatak sallanır gibi vücudun sarsılıyo tuhaf bişi
I-Doser gibi telkin hedelerini kullaniyor musun ? Denedin mi oylede ?
Hiç duymadım. İnternetten bi' bakayım.
Beyin dalgalariyla ilgili lucid dream dozu vardi.
bir kaç kere oldu. yahu ben bir kaç y uğraştığımı hatırlıyorum. kendime müzik seçtim. her akşam kulaklıkta hafif bir sesle açıp uyudum. bir kaç kere gördüm.
Bunu yaşadım ya ben nasıl olduğunu inan ki bilmiyorum sadece o an içimden gelmişti ve 5'i geçmez o rüyalarım hatırladığım kadarıyla. Tek hatırladığım o an o şeyi çok istedim ve oldu.
Hep 3-4 saniyeliğine oluyordu... Geçen 20 saniye kadar sürdü... Ama ardından gelen uyku felci kötü oluyor...
Uyku felci de neyin nesi?
Karabasan dedikleri şey... :)
Sorun değil:) Hareketsiz kalmak canımı çok sıkıyor ama bakalım. Hele bi' görelimde Karabasan'a da hazırlanırız :)
dostum bende denedim fakat bir etki oluşmadı bende bilmiyorum videolarda izlediğim şeyler gibi birşey olmasını beklemiyorum ama yok etki sıfır
Sorun bizde belki:)
bendeki versiyonuyla ilgili şeyleri okudum uyguladım ama birşey olmadı kontrol etmeyi geçtim rüya bile görmedim yani hatırladığım bişey olmadı ...
Ha ha :) Müzikle mi uygulama yaptın yoksa başka bir şey mi?
müzikle
Görürsem paylaşırım:D
Şimdiye kadar hiç rüya yönettiğimi hatırlamıyorum.Sadece sabahları uyku felci dedikleri hareketsiz kalma olayını yaşadım.
Astral seyahat bu rüyanın bir üst seviyesi sanırım.Astral seyahat muhabbeti yapan çok nedense.
Sabah uyandığımda yataktan çıkmıyorum yatağın içinde kendi isteğime göre rüyaya devam ediyorum
bana oluyor bazen "suan ruya goruyorum diyorum kendi kendime :D
delimisin
Evet, oluyor...
Ben ruyalarimda bazen kendi kendime "ruyadayim zaten" derim. Hemen hemen her seyi kontrol ederim
Bi' ben göremedim.
banada oluyo bu :)
Fazla kasma olsun diye
rüya anında uyanıp tekrar geri uyuduğum zaman o tarz bişey oluyo ama kastetdiğin o değil sanırım ilginç bişeye benziyo
Ben çok görüyorum.Mesela kabus görürken bildiğin rüyamda ulan kesin rüyadır diyip uyanıyorum.Kötü bişi aslında.Hani rüya gördüğünün bildiğin farkındasın :)
bu kadar uğraşmak yerine at 2 tane hap rüyada gibi oluyormuşsun :D öyle diyorlar hatta namı diğer rüyalar alemine yolculuk bileti
Ha ha :) O bana ters maalesef.
Dogustan gelen bir yetenek bence. Ruya konulari bir sey yapmak icat etmek, macera ve seks karisimi.
Rüya yönetmek değilde çoğu zaman rüyada olduğumu anlıyorum yani bilinçli oluyorum sonra bir şekilde kendimi uyandırmak istiyorum ve uyandırıyorum :)
ben görüyorum ama çok oyun oynamaktan sürekli esc ye basıp çıkıyorum :D nasıl oldugunu sorma çok saçma biliyorm.
Bende Kanka ) Bendede oluyor Cs cok oynadim. her keresinde ESC Q Quit yapip cikiyordum uykudan sacmalik
ben cogu zaman oyle goruyorum ruyada oldugumu biliyorum .mesela ustume katil falan gelirken korkuyorum hemen olu taklidi yapiyorum :D mesela ozledgm birini gordugumde sariliyorum :) cok oldu
bende oldu öğlen uyudum rüyamda kasırga gördüm ve arkadaşımın ellerini tutuyodum uyandım ama hala tuttumu hissediyodum bırakmak istemiyodum çok garipti
bir tek bende böyle bir şey olmadı heralde çok istiyorum ama olmuyor malisef
büyük ihtimal burda ben öyle rüya gördüm diyenlerinki gibi değil olay. lucid rüyada istediğinizi yapabiliyorsunuz ve normal yaşamda gibisiniz. ama çok riskli bir durum. uyanamama riski varmış.
Uyanamama durumu yoktur
son günlerde rüyalarım çığrından çıktı uyumaya korkar oldum
ama öncesinde bu dediğini bilinçli olmadan yapabiliyordum :)
Önemli olan bilinçli yapmak işte:)
Çok istediğim bir şeyin rüyasını görüyordum gerçek sanarak tabi çok mutluydum sonra birden rüyada olduğumu farkedip kendi kendimle konuştum boşuna sevinme rüyadasın diye ama kontrol edemedim.
Ben baya takmıştım bir ara ama, olmadı başaramadım :)
Ben hep görüyorum her rüyam hatta böyle :)
Kıskandım.
:) sadece sen değilsin sanırım yalan söylüyorum sanki eksi vermişler
Artıyı verdim.
Teşekkür ederim :) Onun için söylememiştim.
Rica ederim, benim ki teselli ikramiyesiydi:) Bu olay kendiliğinden mi oldu, yoksa sonradan mı deneyim kazandın?
Benim hatırladığım kadarıyla hep böyleydi ama muhakkak küçükken böyle bir yeteneğim yoktur zamanla kazanmışımdır hatırlayamıyorum. Ama çok güzel birşey gerçekten.
Umarım benimde başıma gelir.
umarımm
Ben hiç rüya görmüyorum yıllardır tek bir rüya bile görmedim.
Bak bu çok ilginç.
Belkide görüyorsundur da hatırlamıyorsun
Bunu istemsiz olarak nadiren yapabiliyorum yani ruya gordugumun farkinda oluyorum ama genelde kabus oluyo ve uyanmaya calisiyorum
allah derim yha düşünsene Adriana limaylasın rüyanda bilincin açık ee şekilden şekle sokarım valla hatunu oan :) heheheheee
Lucid dream yapanların %26 sı psikolojik tedavi görüyo ve 600 kişide ölmüş bunların dışında da birey üzerinde çok kötü etkileri vardır.
Yapma ya
Baskan bana olur arada bir ben hangi kisma giriyomki acaba :-)
Bisey olmaz la alti ustu ruya ama bazen guzel oluyo :-)
Arkadaş sıkmış biraz
İnanmıyosan araştırabilirsin arkadaşım.
Beyin tırlatıp, kalbe ''Dur'' emri veriyor da olabilir.
Bunu yapınca zamanla bağımlısı oluyosun ve sonunda sadece yemek yemek ve tuvalet için kalkar oluyosun gün geçtikçe kilo alıyosun ve şizofreni olaylar yaşamaya başlıyosun gerçekle rüyayı ayırt edemiyosun gerçek hayattan tamamen soguyosun ve metebolizma çöküyo sonunda gün geçtikce eriyim gidiyosun yavaş yavas ölüyosun :)
Rüyamı kontrol edemedim ama uyandıktan sonra rüyanın devamını görmeyi istedim ve tekrar uyuduğumda görmüştüm. Bu da lucid rüya mıdır bilemiyorum.
Yok o Lucid değil:)
yok arkadaş eller rüya tasarlıyor bizim rüyalarda korku filmi gibi=)
Öle 1-2 ayda bir yakalıyorum çok uzun sürdüremiyorum rüya hemen çöküyo :(
daha dün gece gördum keşke bitirmeseydim ama uyandım uyandıktan sonra tekrar göremiyorum:/
Ben görebiliyorum kontrol edebiliyorum rüyalarımı :)
Ben rüyada olduğumu o rüyayı daha öncedende görmüştüm bide zaten gerçek olması güç bişey olduğundan dolayı anlamıştım. 2 kere falan oldu heralde
Evet kontrol edebiliyorum dün de yaşadım korku filmi gibi birşeydi insana dünüşen vahşi köpekler falan :)
ben bir ara çok takmıştım bunlara sonra gecesinde görmüştüm. Ama kısaydı benimki bidaha görmek için bütün gün uyumaya çalışmıştım :D
ben bı ara ılerı gerı bıle sarabılıodum ama o pakedın kullanım suresı bıttı galıba
ruyada oldugumun bılıncınde bıle olamıyorum artık:(
ben bazen annem kaldırıyo istedigim yerden devam edebiliyorum rüyama çogu rüyamda bilincim acık sanki film cekıyom gibi
sen daha rüyanın ne anlama geldiğini bilmiyosun. bilinç açıkkken görülen şey rüya değidlir. zaten billinç açıksa o rüya olmaz... dalgamı geçiyosunuz beeee
Ben bir şey bilmiyorum zaten.
bazı kendisini psikolog ya da sonu log la biten bazı iahsiyetler bişiler uyduruyo bizde hemen sahipleniveriyoruz... bişeyi mantık çerçevesinde görün arkdaş.
Kendiliğinden bikaç kere olmuştu. Baya gezmiştim uçarak:))
:D En sevdigim rüya tipidir rüyamda kendi istegimle ve ben yöneterek bir adamı dövmüşdüm :)
Ben hergün kontrol ediyorum hiç kimseden çekinmiyorum rüyadayken.
oluyo kontrol edıorum ama uyanamıyrm ıste sonu gelmıoo :D
lucid dreamin pek iyi yani yok o ozgurlugun sadece ruylarda sadah uyaninca ayni kisisin
Owvv yeah man!
Bu şey gibi sanki..
Bir karadeligin icine girdikten sonra bosalmak gibi. Heyecanlı ve tutku dolu. Yalnız bir sorun var.
Karadeligin icinde zaman yok be dostum. Bosalsan kac yazar..