Seçim sizin, karar sizin Türkiye.
Türk Kızları
Ukrayna Kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aga kusura bakmada rusların güzelini bulup koyuyorsunuz türklerden nerde bakımsız değişik pozlarda biri var onu bulup sonrada karşılaştırma istiyorsunuz.. valla dedim ya yanlış anlama ama aslında tam tersini yapmak gerekir diye düşünüyorum. herne olursa olsun kendi insanımızı bu şekilde gösterilmemeli diye düşünüyorum 👍
Rus kizlari makyajsiz bile dogal guzellige sahip bir helal sut emmis kadinlarken, turk kizlari makyajsiz suratina bakmaya cesaret isteyen haram sut emmis kadinlarla bir tutulur mu? Secim senin!
Türk kızlarının hepsi çirkin mi? Lütfen ama kendi ırkınıza hakaret! sanki türk erkekleri dünya yakışıklısı. Göbeklerini kabullenmeyip türk kası dediniz!
ukrayna
Cevap
19Cevap
Kendi ülkenizin kızını kötülemeyi ne de çok seviyosunuz, bravo size. Bu arada Türk kızlarına kurban olun siz
rus kızları votka gibidir sek de içersin Türk kızları rakı gibidir meze ister su ister muhabbet ister müzik ister bide böyle düşün kardeşim
Türk Kızı Olarak Niye Bu Absürt Resmi Koyuyorsun. . Bizim Kızlarımız Güzeldir Candır. .
Sen mi yoksa maymunlar mı bence kesinlikle maymunlar
O kadar eşit güzellikte insanları paylaşmışsın ki seçemedim
kızlar kudurmuş A şıkkına bastıktan sonra ellerini yıkamaya gittiler
1. resim türk kızı değil türk kezbanı doğru anket yapalım
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş , onlara parayla ulaşırsın ama Türk kızlarına? Sanmıyorum.
Yerli malı yurdun malı herkez bunu kullanmalı 😝 😀
Kendi ülkemizin kızını kötülemeye nede meraklısiniz ya sonuçta yine Türk kızları ile evleneceksin
Oraya vidanjör bile koysan Türk kızı
Resimler uygun olmasada Ukrayna diyorum.
İkiside değil;latin kızı
En azından yapmacık değiliz
Türk kızları. Yine yüz yüze bakıcaz sonuçta :D
baydınız artık işsizler
olamada türk cıkması. d. d
şu turk kizindaki dogallik kimde var allasen 🙂
resimdeki ukraynalı kız çok güzel
İkiside kezban 😂😂😂😂
Türk kızları..
Adaletsizce olmuş
Türk kızları.
Valla baydınız