Akrep mi? İkizler mi?
Akrep
İkizler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ikizler de neyse odur orası burası oynamaz fıkrı degıssede soyler kolay etkılenmedıklerı ıcın herkesten cıns gozukurler aslında sevınce ıyıdırler
akrep kinci ve ufak düşünüyor aslında düşünemiyor ikizler zekidir düşünür
kısalttım hatta baya tsk
birde ikizlerle anlaşamayan coktur cunku cok zekılerdir zeki ınsanlar yalnız kalır cevresi dardır
Ikizler olarak akrepe bastim buda bir seytanlık 😂😂 Niye benim burcum aday gosteriliyor yav
yorumlarda bize sövüyorlar mutlu musun :D
pek takmıyorum burçları ben benimki aday diye burçtaşlarıma destek olmaya geldim
sandıkları terketmeyin trafolar bende meow
İkizler burcuyum ve şiklara bütün burçlarida koysan ikizler derdim. Şeytana pabucunu ters giydiririz sjsjsj en zeki en alımlı en seksi burçdur ikizler
Aynen öyle. yok iki yüzlüdür çok değişkendir vs vs. çekemiyolar çünkü. girip ikizler burcunun özelliklerine baktiklarinda kendilerine 10 gömlek büyük gelir
soru şeytanın asistanı olduğu için ikizler diyorum çünkü akrepler şeytanın ta kendisidir :D
Cevap
25Cevap
Akrep sinirli atarlı olsa da özünde iyidir. Arkadaşlarının eli çizilse üzülür. Ama ikizler cana yakın neşeli olup arkadaş ortamı bol olsa da arkasından işler çevirebiliyor
Akrepin tek bir kötü yanı vardır oda İNTİKAM Gelmişiniz burda akrepin görüntüsü yüzünden kötü belliyosunuz esas ikizlerden korkun duygusuz değişken kişiler
Gayet karizma ve seksilik erkeğe en yakışan burç kavramını taşıyorum birçok yakışıklı ünlüyle aynı burcum ve birçok liderle aynı burcum gurur duyuyorum
Dedikoducu insan çekiştirmeye bayılan değişken duyguları fazla öneme almayıp yüzeysel bakan sıkıntıyı gördümü kaçan bol çene gırgır ikizler burcu işte
😂 birazdan seni sıkıntıya boğuyorum diye kaçıcaksın fıtratın bu çarpışamıyorsun
çevrem ikizler kaynıyor iliğinizi bilirim sizin merak etme aman akrepleri sevme duygusuzluğun bizim gibi duygusal insanlara alet etme çeken biz oluyoruz😀
boş laf yapma gırgırcı birazdan somurursam kaçarsın😀
dedikoduda
yüzeysellik duygusuzluk?
Yok artik ama yaa 😂 olum niye disliyonuz bizi valla akreple guclerimizi birlestirip diger burclarin canina okuruz bak 😂kizdirmayin bizi bence 😂
Kardes beni bu konu hakkinda degerlendirmeyin degerlendirenin gelmisini gecmisini s1kiyim he soruyu soran arkadasim sen istisnasin ben senin gelmisine gecmisine direk bodoslama s1kimle giriyim 😊😊😊😊
Biri de melek seçilecekse o da Terazi olur. canım bunlar hayatını zindan da etsen zor durumda yardim ederler. Hep baskalarini dusunen anormal insanlardir.
İkizler en güzel en şahane burçtur, ikizlere şeytan diyen yamulur :D Artık ikizleri kötülemekten vazgeçin be yetti :D
burçlara inanmam ama akrep deyince iyy sen şeysin diyorlar hoşuma gidiyo :D
:) söylemesem iyi olur knk
Akrep burcuyum ama şeytanlık adına bir yetkim yok xlzşjkfcczxljdfszkfjjxhnşcfzxıjfh
benim seytanla uzaktan yakindan alakam yok. deliyim dengesizim ama seytanla isim olmaz😃
ikizlere bu kadar yüklenmeseler keşke :( @_ciel_ çok üzülür sonra onun burcu ne de olsa :(
Hiç biri İkizlerden nefret ederim akrepler insanlar
Bir sağ kolu olsun diğeri sol karar veremedim. Ikiside çok boktan...
Ikizler asistan olabilir ama Aslan şeytanin ta kendisi
Akrebim ve gerçekten sokarım beni o duruma getirirse biri.. Hem de öyle sessiz derinden sokarım ki bir anda sok olur..
Herkes kendince seytan bari az atin da inandirici olsun😒😒
Ben bir akrep olarak akrep diyorum :D
Teşekkürler :D
Normalde ikizleri hiç sormazlar şeytanlık olunca araya sıkıştırın hemen
Akrep diyorum..
kesinlikle ikizler tecrübeyle sabit😄😄
Her iki burcu da sevmem aynıdır benim için.
dıııtt yanlış cevappp 😀😒
hmmm sanırım evet 😀🙊
ikizler..
kendimden biliyorum..
Ulan bu burcu uyduran adam müthiş zekiymiş
İkisi de birbirinden beter
başak burcu çok tehlikeli asıl ona dikkat et
Kız da akrep, erkek de yay olabilir.
Akrepler çok masum bir kere taaaam mı
burç degillde kızlar olurdu
Bu nasıl soru..
Öyle şey mi olur
O değilde bizim uzun hangi burçtan?
bumu yani şimdi soru ne kadar saçma
Akrep.
Kesinlikle akrep bayanı..
Çok merak ettim neden ikizler ve akrep
İkizler. Anlasamadigim bir burç
akrep burcunu tanır mısın?
Erkeğini anlatır mısın kanka?
Yani illa ki egolu olurlar? Severlerse vazgeçerler mi?
Bir tane çocuk var ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Saçma sapan davranıyor dengesiz ön yargı yapmayayım diyorum ama yedekte tutuyor gibi. Bunlar utangaç falan olur mu?
alla alla şuna bak bir tane akrepin davranışına kanmış gelmiş burda sallıyor akrepler duygularını saklarlar göstermezler kolayca şuraya bak en duygusallardan ve en tutkulu olandır akrep kötü huyları senin dediğin değildir ayrıdır
gerçekler ağır gelmedi burda haksızlığa uğruyoruz burcumuz tarafından ve akrep de haksızlığa gelemeyen burçtur hatta siyasetçilerin kralı akreptir hatta türkiyenin burcu akreptir 29 ekim bknz.
ikizler pek sıkıntıya gelemez kaçar ama akrep o sıkıntıyla savaşır üstüne gider
haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. (H. Z. Muhammed)
öyle bol keseden sallama sende ayıp denen birşey var
dediklerini anca insan çekiştiren ikizlerden başka birisi demiyeceği için önemsiz boş boş sallamışın😀
sen boş sallamamayı öğrenirsen sana öz davranışımı gösteririm
benim de burcum olan akrep
puuu akrepler size ne etti
ikizler
Neden bu iki burç?
Beyni sulanmış bunun kaçın mk
kova
Akrep..
burçlara inananlar
Bilmiyorum
terazi 😂
dokunmayın akrebime