Güncellemeler
+1 yıl
Gucvl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gördüm bir ufak
nasıldı etkili oldu mu?
Yanii biraz düşünmeyi azalttım kafam rahat gibi öyle aman aman bir etkisini görmedim rahatladım biraz o kadar
ne için kullanıyordu. okb mi? bn pek etkisini göremedim hala vucudum yorgun isteksizlik var kırgınlık güçsüzlük var vs vs
Mdb var bende de hissizlik değersizlik vs.
mdb ne? bndr hersey var ne olduğu belli değil ama vucudum çok güçsüz feci derecede bir uflesenyikikirim o derece
Kaç ml kullanıyordun bende yan etkisi cok oldu bıraktım şimdilerde pskologa gidyorum
10 mg
senin kaçtı
Benimde 10du
Şimdi ne kullanıyorsun peki. Bana nörolog vermişti sana psikiyatr mi verdi
Aynen psikiyatri verdi. Bıraktım ama yanlış yaptım tekrardan başlıycam
Bnde degistiricem bunu. Bu değiştirdiğim 4. İlaç ama buda fayda etmedi
Senin durum biraz daha ciddi sanırım. Tam olarak hissettiklerin neler. Ölümden korkuyor musun yoksa ölmek mi istiyorsun anlatır mısın biraz
Ben tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Ama ölümden hiç korkmuyorum aksine ölmek istiyorum. .
şöyle söyliyim. ben geçen sene netten araştırmya göre gittin ama baya kötüydm sürekli bişeyler düşünmekten kafayı yicektm. Neyse işte araştırmalar aslında bütün psikolojik hastalıkların belirtilerine uyuyor. ama genel olarak sosyal fobi anksiyete hatta bana göre okb ve şizoid bozukluk da var. dört tane ilaç değiştirdim hala ayniyim düzelme yok maalesef. devlete gidiyorum hem psikoloğa gittm hem psikiyatriye ama değişen bişey yok. onların koyduğu teşhis sosyal fobi anksiyete daha sonra depresyon dediler ama sonucu ne olacak bilmiyorum