Arkadaşlar bugün Türk Telekom bayiye gidip eve internet bağlattım. Eve internet kaç günde bağlanır? Bir de modem bağlandıktan sonra internet ne zaman gelir?türk telekom internet kaç günde bağlanır
Ev interneti kaç günde bağlanır? Türk Telekom internet kaç günde bağlanır?
Türk Telekom’da eve internet bağlatmak ne kadar sürer?
“Eve internet bağlatmak ne kadar sürer?” sorusunun cevabını tam olarak vermek zor. Çünkü eve internet bağlanması birkaç aşamadan oluşur. Telefon ile irtibata geçilir veya gidip Türk Telekom mağazalarından bir tanesinde başvuru yapılır daha sonra sizin için bir randevu oluşturulur. Randevu oluşturulduktan sonra randevu teyidi alınır. Bu randevu zamanına başka bir işiniz çıkacak olursa Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak randevunuzu değiştirebilirsiniz. Randevu işlemlerinden sonra binanızda veya bölgenizdeki altyapı kontrol edilir. Yoksa binaya kadar kurulum yapılır. Son olarak evinize gelinir ve internet kurulumu yapılır. Bu kadar işlemin yapıldığı süreçte tam bir tarih vermek zor, sizin oturduğunuz bölgeye, ekiplerin yoğunluğuna gibi birçok sebepten dolayı süre uzayabilir.
internet kaç günde bağlanır 2020
Türk Telekom bu süreyi 2 ile 15 gün arası olarak belirlemiş. Abonelik sözleşmesi imzalandıktan ve binanız, bölgeniz kontrol edildikten sonra en fazla 15 güne kadar internete bağlanır. İstanbul, İzmir, Ankara gibi şehirlerde oturuyorsanız, bu bölgede çalışan teknik ekip çok olduğundan ve altyapı sisteminin genel anlamda oturmuş olmasından dolayı kısa süre içinde internetiniz bağlanır.
Yeni bağlanan internet ne zaman açılır?
Yukarıdaki başvuru ve eve internet bağlatma işlemi gerçekleştirildikten sonra ekipler evinize gelir ve modemi istediğiniz konumda bağlar. Kabloları dilediğiniz şekilde yerleştirildikten sonra onayınız verilir ve 24 saat içerisinde internetiniz aktif olur. İnternetinizin aktif olmaması durumunda Türk Telekom ile iletişime geçmeniz gerekir çünkü 24 saat sonrasında internetiniz aktif olmuyorsa teknik bir hata çıkmıştır. Bu teknik hata müşteri hizmetleri tarafından da düzeltilebilir veya evinize ekip yönlendirmesi de yapılabilir, bu tamamen hatanın neden kaynaklandığı ile alakalı bir durumdur.
Ağrı dağın eteğinden mi çekiyorlarmış, yok artık. Ben kablosuz internet bağlattım yerel bir firmada, adamlar anteni taktığı an, interneti aldım, hem sınırsız, kotasız hemde aylık 35 tl
Bizim apartman var bir firmanin sirketi cok dusu dum acaba yapsam mi diye 29 tl ye 100 gb 25 mb falan ama nedense yapmaya korktum.. daha once doping net kafamo cok agirtti bildigim birsey olsun dedim.
Aparman henuz yeni 1.2 yillik ama kimse kullanoyori kullanmiyor mu bilmkyorum turkcellin yoktu vodafonun yoktu bir bunun vardi umarim oda sorun cikmaz 😄
2 gün içinde baglamışlar iyi 20 tl faturaya baglantı ücreti yasır 4 günden sonra üçret almıyorlarmış öyle söylüyo ben 24 günde 120 tl lik telefondan internete girdim haberi yok 😊😊 cinim teme cıktıydı
En İyi Cevaplar