Diğer Cast ajans başvuru yaptım onaylandı? Fth37 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesaj bu? Güvenebilir miyim? Sadece reklam ve uygun olursa oyunculuk için başvurdum Cast ajans başvuru yaptım onaylandı? Cevapla Mesaj Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
denizkokusu_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Parasi cok fazla bence guvenme 1 1 Yorumla Fth37 +1 yıl Parası sorun değil de. Önemli olan güvenilir olması. Hakkını yemeyecek biyer olması Yorumla
bayanemiram Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl ewet güven benm arkadaşım da başvurdu 1 4 Yorumla Fth37 +1 yıl Kayıt parası aldılar mı peki? Ne kadar oluyor başvuralı Yorumla bayanemiram +1 yıl Zaten o orada çalışıyor vallavuzun zamndr konuşmuyorum haberim yok Yorumla Fth37 +1 yıl Bilemedim şimdi napsam acaba Yorumla Fth37 +1 yıl Studya ıstanbul da galiba Yorumla
coolhy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hayır kanma böyle böyle kandırılar çok olmuş 1 2 Yorumla Fth37 +1 yıl Tabi dokandırıcıların taktiği çok. Yarın arıcam. Olmazsa pazartesi arıcam. Ayrıca dün yaptım bugun kabul oldu. İkş şey aklıma geliyor: ya ihtiyaç var ondan ya da dolansıracaklar Yorumla coolhy +1 yıl Ya yok gelecek kaygısı baslıo bizim yaşlarımızda fırsat kolluolar işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Parasi cok fazla bence guvenme
Parası sorun değil de. Önemli olan güvenilir olması. Hakkını yemeyecek biyer olması
ewet güven benm arkadaşım da başvurdu
Kayıt parası aldılar mı peki? Ne kadar oluyor başvuralı
Zaten o orada çalışıyor vallavuzun zamndr konuşmuyorum haberim yok
Bilemedim şimdi napsam acaba
Studya ıstanbul da galiba
Hayır kanma böyle böyle kandırılar çok olmuş
Tabi dokandırıcıların taktiği çok. Yarın arıcam. Olmazsa pazartesi arıcam. Ayrıca dün yaptım bugun kabul oldu. İkş şey aklıma geliyor: ya ihtiyaç var ondan ya da dolansıracaklar
Ya yok gelecek kaygısı baslıo bizim yaşlarımızda fırsat kolluolar işte