Benim kuzenim var dayımın oğlu. Ben 20 yaşında hiç sevgilisi olmamis bir kizim oyle şeyleri beceremeyen biriyim. Kendimide kabul ediyorum yani inkar eden yok. Ama mesela kuzenim hep sevgili konusunu açıyor beni ezmeye çalışıyor her seferinde bunu yapıyo. Bana karışıyor. Benim hayatım bu sonuçta ama niye benim canimi acitip küçük düşürmeye çalışıyor. Mesela ben diyorum ki kimseyi beğenmiyorum çünkü karakterleri kötü diyorum. Her seferinde sen çok mu güzel saniyosun kendini diyor. Bende niye soruyosun diyorum. Sadece bir soru diyor. Neden bu kadar kibir yapıyo anlamadim. Sizce ne yapsam da aklını başına getirsem bunun. Bu arada kuzenim sapık birisi cinsellige meraklı yani
Cevabın nedir?
bir gün ona birini göster bu çocuk bana ilgi gösteriyor çok iyi davranıyor niyeti sence ne diye sor bu kişi sıradan onun tanımayacağı biri olsun eğer sana o senden faydalanmaya çalışacak seni bazı istekleri için kullanacak derse kaç kurtul onun amacı herkesten seni soğutup seni kullanmak ama eğer bu tiple bunu bulmuşsun kabul et dersede tamam de ama daha sonra olmadı kabul etmedim hala peşimde de bu son dediğimi ise onun bu aşağılık kibrini yıkmak için de
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yapicam 😊😊😊
Soran+1 yılSagol deniycem bakalım. Insndirici olsun istiyorum ama
En İyi Cevaplar
Büyük ihtimal sana cinsel yön ile kışkırtım seni cinsel ihtiyacını gidermek için kullanacak gaza gelme yani nolmuş sevgilin olmasa
Onunla başbaşa kalmamaya çalış kuzen falan demez...
Cinselliğe meraklı biri sonuçta11 Yorumla
Soran+1 yılBen olsem gaza gelmeyecek bir iradeye sahip kizim. Beni saf saniyo. Ben onun o kötü niyetini görüyorum
+1 yılSen kuzenine kafayı yorma. Ergen daha. Seninle ortak noktası da olmadığı için otomatik seni görünce bu kaseti koyuyor teybe. Direkt boz at rahatsızsan.
15 Yorumla
Soran+1 yılOrtak noktası yoksa konuşmasın ne diye durduk yere mesaj atıyor saçma
- +1 yıl
Ne diyeyim sana ergen işte. Kuzenini hayal edip boşalıyor. Bunuda sana böyle ifade ediyor. Seni benden başkası beğenmez gel sana yürüyesim var diyor.
Soran+1 yılAyy pislik ya eğer cidden böyle dusunuyosa
- +1 yıl
Ne sanıyorsun. Uzak dur sende karşılık yoksa. Bu muhabbetin sonu belli.
Soran+1 yıltamam
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılAnnene söyle durumu onun sana karşı mesafeli olmasını sağlasın... Yoksa hiç ummadığın anda istemediğin durumlarla karşı karşıya kalabilirsin...
15 Yorumla
Soran+1 yılGercekten ciddimisin 😔😔
- +1 yıl
Yarın bir gün bu durumla ilgili başına bir iş geldiğinde ve daha önceden bunun sinyallerini alıp da ailene anlatmadığın öğrenilirse fatura sana kesilir.. Sanki senin de bu duruma meyilli olduğun suçlamasıyla karşı karşıya kalırsın... O nedenle sen şimdiden söylersen en azından annen bunun takibini yapar ve gerekli uyarılarda bulunur...
Soran+1 yılÇok haklısın. Daha önce böyle bir olay tanidigimin başıma gelmişti
Soran+1 yılBenim basimada geldi önceden böyle tacız olayı. Kuzenim evlendi evleneli bir sene olmuştur. Kuzenim kız bu arada. 26 yaşında kocasi 38 yaşında. Adam ablama iki senedir sözlü tacizde bulunuyormuş. Baktiki ablama yapamdi en sonunda beni taciz etti elledi filan. Dudagima yapismisti bende evden kaçıp gitmistim. Evde birileri varken yapmıştı hemde. Neyseki kuzenime şikayet etmiştik kocasını. Boşanmadi halen ama evde konuşmuyorlar birbirleriyrle iki yabancı gibiler
- +1 yıl
O olaydan tecrübe edinmeniz lazım ve sizi en iyi anlayabilecek kişiler anne ve baba dır... Bu konuda anne daha etken rol oynar... En ufak birşeyle karşılaştığında anlat annene bilsin ve gereğini yapsın... Yoksa içine atarak santajın kölesi durumuna gelirsin... Kuzeninin eşinin tacizine karşılık vermiş olsaydın belki de şimdi Şantajlarla her isteğine boyun eğmek durumunda kalacaktınız.. En iyisini yapmışsınız...
+1 yılBence uzak dur. Burası Türkiye ve çeşitli örnekler var. Sizin bazı şeylere alışmanızı sağlayarak buradan kendisi de faydalanmak isteyebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 🖒
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana yuruyor olabilir uzak dur ve ortaya tavrini koy yani. Ve yalniz sakin kalmayin siz. Tehlikeli
129 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 😕😕 Ayy kaç senedir böyle bu çocuk. Elalem biliyo bunun böyle sapık düşünceli olduğunu
- +1 yıl
Çok degisik birisi. Kimse buna dur demiyor mu peki ya.
Soran+1 yılŞu an taciz vs. Bise yapmadigi için kanitlayamiyo kimse. Ama yapsa rezil ederdim
- +1 yıl
Hm anladim. Isiniz zor aman dikkat edin valla. Eger bir daha sana bu tarz konulari acarsa hani kizlarlan yasadiklarini anlatiyormus ya sana. Bana bunlari neden anlatiyorsun de bakalim ne dicek
Soran+1 yılYa aslında kızlarida pek anlatmiyo. Konu hep benim uzerimden gidiyo.
- +1 yıl
Hm. Ya seni harbiden ezmek istiyor ya da sana yuruyor bu cocuk harbiden.
Soran+1 yılAy ışte niye sevgilin yok güzel kizsin. Ama etkilemeyi beceremiyosun. Bende dedim kicimi basimimi acsaydim dedim ona. Yani sürekli takmış bana niye sevgilim yokmuş niye cinsellige karsiymisim filan vs
Soran+1 yılBeni ezmek istemesi saçma değilmi sence. Dayimin oğlu sonuçta ve erkek. Bir erkek bir kızı niye ezsin saçmalık. Cinselik düşünüyor o ondan öyle yapıyor
- +1 yıl
Kesin bu sana yuruyor ya uzak dur bu kisiden bence
Soran+1 yılGarip bicocuk. Bir yandan da kendini güzel mi saniyosun laflari söylüyor
- +1 yıl
Aynen sacma. Bide akraban yani seni daha cok destek cikmasi falan lazim. Kesin sana yuruyor ya aynen
- +1 yıl
Çok değişik bir kisilige sahip
Soran+1 yılValla yuruyosa her seferinde yürüyor demektir. Kaç senelerdir bu çocuk böyle çünkü
- +1 yıl
Aynen sana yuruyo r baska ne olabilir ki zaten.
Soran+1 yılYuh ya kaç senedir yürüyor yani oylemi şok edici bişey bu
Soran+1 yılAma beni beğenmiyor fazla. Öyle ima ediyo. Fazla güzel bulmuyomus beni beyefendi. Ben kendimi begeniyorum diyince hemen diyoki sen kendini güzel mi saniyosun diyor
- +1 yıl
Iste sana belli etmemek icin sana ole diyor anlamayasin dite ama bir yandanda ugrasiyor seni elde etmek icin.
Soran+1 yılAhahah gerizekali 😂😂😂😂 anlamıyorum sanıyor ahmak. Sonrada diyoki güzel kizsin. Zavalli şey
- +1 yıl
😀😀 hadi hadi sende onu istyorsun sanirsam caktirmiyorsun ama icinde ole bir dusunce ne bilim kipirdama car faliba inceden inceden. 😀😀 ama olmaz demi ole bir sey asla akrabasinuz sonucta. Ne diyorsun sen bu ise oluru var mi
Soran+1 yılHayır hayır akrabam o benim kardesim gözüyle bakıyorum. Ben alay manasinda güldüm
Soran+1 yılÖyle sapıklık olmaz akrabam benim
Soran+1 yılBana resmen kendini çok mu güzel saniyorsun diyor. Her seferinde guzel olmadigimi demeye çalışıyor
Soran+1 yılHani üstüne basa basa söylüyor
- +1 yıl
Aynen olmaz demi. Zaten kimse izin vermez oyle bir iliskiye falan.
- +1 yıl
Valla benim kendi kuzenim (kız kendisi) benden ayiptir solemesi por... no istemisti ya. Hemde iki defa. Koyde evimde kalyrdum neyse bir aksam geldi yanima cani sklms neyse ole muhabbet falan sigara falan icyrduk o andada bilgisayarim acikti neyse var mi dedi pcinde p*rno dedi varsa ac izliyim ogreneyim dedi 1 2 ay sonrada evlencekti ondan ole dedi kendisi ole dedi. Bende vardi ama yok dedim sonra bir kac gun sonra bir daha istedi baskasina istyrm dedi ama kendisine idmstedi sanirsam yine. O zamanda bnde yok. Dedim hadi hadi sende vardir dedi ama yok dedim yinede. Ama vardi yani.
Soran+1 yılHahhhahah😂😂😂😂 ama kiz evlencekmis ondan istemistir. Sadece biraz dengesiz bir kizmis. Kendisi bulamıyomu video
- +1 yıl
Valla bilmiyorum koy yerinde nasil kimden bulcak. Aklina ben geldim galiba indan benden istedi sanirsam. Aynn evlencegi icin istemiste kendisi soledi zaten evlencem yakinda dedi bir seyler ogreneyim dedi. 😀😀😀 ben den iki yas kucuk bide.
Soran+1 yılAma bunu erkege açması ayıp olmuş kuzen olsa bile. Ben kuzenime hayatta öyle şeyler sormam
- +1 yıl
Aynen. Bencede ayip ama bizim cicuklugumuz bir gecti ayni yatakta yatar uyurduk ger canimiz sikildgnda film izlerdik tvde tada cd den falan. Bir kac defa film izlerken falan kucagima kafasini koydu ama tabi yastik vardi kafasinda ondan sanirsam pek ole utangaclik hissetmedi sanirsam hic
+1 yılgözünün üstüne bitane çak videoya çek o anı bidaha sana sataşmaz :)
18 Yorumla
Soran+1 yılAhahAH 😂😂
- +1 yıl
dene ama bak memnun kalacaksın bir kopyasini da bana gönder maksat yedek kalsın :)
Soran+1 yılIyi fikir bir gün yapicam 😂😂
- +1 yıl
tabiki temiz iş şimdiden ellerin dert görmesin ;)
Soran+1 yılSagol kardesimm 😂😂 hatirliyorum küçükken taciz etmisti bu sapık beni. Unuttuğumu Sanıyor ahmak
- +1 yıl
ölemiii bak suçu iki kat arttı o zaman ikinci gözünü de ben morartayım ;)
Soran+1 yılAyy keşke ya. Yakında delirecek bu sapık beni tecavuz edemedigi için. Pislik ya
- +1 yıl
ben varken sana bisey yapamaz canım merak etme ben ve cennetlik bir telefon uzağındayız ;)
+1 yılKendi haline birak gunu gelince biri onun cezasini verir
16 Yorumla- +1 yıl
Bu arada cinsellige merakli oldugunu nereden biliyorsun
Soran+1 yılBütün aile biliyor onu ya
- +1 yıl
Butun aileye mi sarkti yani :)
Soran+1 yılHayır ya öyle değil. Ailedeki diğer erkeklerle cinsellik konuşuyormuş mesela pis pis. Erkekler bile ondan tirsiyo dusun yani
Soran+1 yılYani diğer erkek kuzenlerim biliyo onun ne kadar iğrenç olduğunu
- +1 yıl
Iyi arada sana sarkmiyor yani :)
Diğer konusunda 12,7b cevap paylaştı. Sakin ol şampiyon ben lezim de bak suratının haline
10 Yorumla
+1 yılKader de varsa düzulmek neye yarar üzülmek fazla şey yapma olacaksa olur 😊
166 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAllah korusun de
- +1 yıl
Ama seninde gönlün var gibi gibi 😂😂😂
Soran+1 yılHayır yok emin ol.
Soran+1 yılGüldüm diye öyle sanma. Bu erkekler niye böyle ya gulunce verecek saniyo salaklar 😂
Soran+1 yılKuzenim o benim kardesim anladinmi. Akrabam. Ben sapikmiyim gönlüm olsun
- +1 yıl
Hemencecik kızıyorsun 😊
Soran+1 yılKiziyorum yani. Sapik düşünceli bir insan değilim ben. Sanki başka erkek yok. Ondan hoslanicam. Tovbe tovbe
- +1 yıl
Ya ben şaka yapıyorum sana
- +1 yıl
Beni takip edermisin😊
Soran+1 yılAyrıca bu kuzenim sürekli her konuşmamızda benim güzel olmadigimi ima ediyor. Işte ben kendimi begeniyorum elim ayagim düzgün dedigim zaman hemen bana diyoki sen kendini cokmu güzel saniyosun diyo. Bend e hayır neden dediğim zaman sadece soruyorum diyo
- +1 yıl
Kuzenin kafayı yemiş boşver onu sen beni dinle beni takip et 😊
Soran+1 yılSonrada diyoki güzel kizsin ama etkilemeyi beceremiyosun diyo
Soran+1 yıltamam edicem
- +1 yıl
Senin ona yavsamanı bekliyyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılAyyy salak 😂 hayatta yavsamam. Kuzenim o benim kardesim ama bu onu anlamıyor
- +1 yıl
Aynen kanka o seni anlamiyor
Soran+1 yılHep güzel olmadigimi ima ediyor
- +1 yıl
Hızlı resimden resmini yukle at bakayım dediği kadar güzel misin😊
Soran+1 yılGüzel olmadigimi ima ediyo diyorum sen dedi kadar varmisin diyosun 😂
Soran+1 yılHızlı resimden atmayı bilmiyorum
- +1 yıl
Profil resmine koy o halde 😊
Soran+1 yılKoydum
- +1 yıl
Göremedim ki şimdi girdim siteye az önce işim vardi bakamadım resmine
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılKoydum yine
- +1 yıl
Mavi gözlerine bayıldım araba içinde resmini çekmişsin😊
- +1 yıl
Gerçekten güzelsin 😎
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊😊
- +1 yıl
Rica ederim ama hayranın oldum ben senin şimdi ne olacak 😍😍
Soran+1 yılAbartmayin y normal renkli gozlu tipik kumral kizim 😂
Soran+1 yılAma kuzenim olacak sapkin beni cirkin buluyomus😂😂😂
- +1 yıl
Mutevaziliginede hayran oldum bak şimdi de😊
Soran+1 yılMütevazı olmaktan kaybediyorum ya hep 😊 ama cokta gzuel bulmuyorum kendimi. Öyle olsam bu kadar sanssuz olurmuydum. Peşimden çok kişi kosardi 😊
- +1 yıl
Sen yüz vermiyorsun ondan kimse peşinden koşmuyor 😊
Soran+1 yılHayır ya. Yüz vermedigimi nerden biliyorlar tanimadan
Soran+1 yılKötü niyetli ler yaklasiyo bana çoğunlukla. Ayrıca peşimde kosan cidden yok
Soran+1 yılGelen erkeklerde tek dertleri il günden eve nasıl atarım diye düşünüyorlar
Soran+1 yılIlk gunden
- +1 yıl
Sapık kuzenin sana ulaşamadığından kedi erisemedigi ciğere mundar dermiş o da o misal seni güzel buluyor ama bilerek çirkinsin diyor 😊
Soran+1 yılÖyle büyük ihtimal 😂
- +1 yıl
Anlıyorum haklısın sakın erkeklere kanma erkekler zor kadınları sever basit kızlarla gönül eğlendirir evlenmeyine düşünen erkek sevdiği kadının zor olmasını kendisini surundurmesini ister
Soran+1 yılBabamda hep bam bunu diyor biliyomusun. Erkekler zor kizlari sever diye 😊😊
- +1 yıl
Doğrudur sen babanı dinle
Soran+1 yılKuzenimin resmini koydum 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ne olursa olsun bir şeyi kolay elde edersen degerrsiz olur kıymeti bilinmez
- +1 yıl
Kuzenin çapkın seni parçalar dikkat et
Soran+1 yıl😂😂😂😂 yok ya kaç senedir bir halt ettigi yok beceremiyo. Resmini gordunmu😂 cirkinin
Soran+1 yılÇapkın birde evet 😂
Soran+1 yıldogukannenginnn_ buna bir baksana instagramin varsa. bu çocukta bana kotu niyetli yaklasanlardan bu tanesi
- +1 yıl
Sende meyillisin galiba sana bir şey etmesini bekliyorsun😍
Soran+1 yılHayır!!!
Soran+1 yılAllah korusun ölürüm daha iyi
- +1 yıl
Bütün erkekler ayni
Soran+1 yılIlk defa bir erkek itiraf etti 😂😂 👏👏 Ayy yandık o zaman hepsi ayniysa sevgili hayallerim suya düştü
- +1 yıl
Erkekler afedersin ama sikinin keyfi için icin yapmayacağı numara girmeyeceği kılık yoktur😊
- +1 yıl
En iyi erkek nikahı bekleyen erkektir o da zor bulunur 😊
Soran+1 yılEVlenemeyecegik Desene😂
- +1 yıl
Bisey merak ettim gazianteplimisn😊
Soran+1 yılYooo😂 yalandan o sekilde konustum
- +1 yıl
Çok komik glenceli biri olmalısın 😊
Soran+1 yılYok öyle değilim. Öyle olsam etrafim dolu olurdu
- +1 yıl
Iyi geceler
Seni sevgilin olmasına ikna etmeye çalışıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahA yok artık ya 😂
+1 yılSevgilin olduğunu söyle
122 Yorumla
Soran+1 yılYokki. Hiç sevgilim olmayacağını da biliyo benim
Soran+1 yılNeyse aradan zaman geçsin az daha yalandan derim var diye
- +1 yıl
Ya da yalan söylemeye gerek yok. Sor bakalım o neden sevgili yapıyomuş, bunun ona ne kazancı varmış.
Soran+1 yılAklı fikri sevişmekte olan bir sapık sadece. Aşırı sapiklik var onda
- +1 yıl
Sen o sapıkla konuşmayı kes bence, inceden aana da yürüyo olabilir
Soran+1 yılYa hep aynı şeyi yapıyor bıktım. Elalem biliyo onun sapık olduğunu
Soran+1 yılZaten ben taaa küçükken çocuktum beni taciz etmisti hatirliyorum. Benim unuttuğumu sanıyor ahmak
- +1 yıl
Yüzüne vur bunu, utancından bir daha ilişmesin
Soran+1 yılO umutmustir eminim ama ben unutmadim
- +1 yıl
Hatırlar yüzüne vurunca, utanacak biriyse yap bence bunu
Soran+1 yılHatırlamaz belki. Ama ben umutmadim. Unutmam. Çok küçükken yapmıştı ondan dedim hatirlamaz diye
- +1 yıl
Hee anladıım. Yalnız kalma pek onunla, toplum içinde bişey diyemez zaten
Soran+1 yılAynen diyemez. Ama şaşırıyorum bir yandan kaç senedir o kadar yalnız kaldığımız olmuştur bişey yapamadi. Sadece kucuklukte yapmisti
- +1 yıl
Şu an yaptığı da sözlü taciz. Biraz devam edersen sohbete yüz bulup bir şeyler yapmaya çalışır
Soran+1 yılYok ya kaç senedir yüz bulamadi ışte
- +1 yıl
Sen en iyisi sevgili yap kendine, o da sussun sen de hayatına biraz ilginçlik katmış olursun :D
Soran+1 yılSevgili bulamıyorum sorun orada oda bunu çok iyi biliyo. Sanssizim ışte
- +1 yıl
Şu siteye bir başlık aç, tanışmak istiyprum diye, 3 tane aynı anda yaparsın kızım :D bence sen aramıyon sevgili
Soran+1 yılAramiyom değil. Sanssizim. Kimse hoşlanmıyor hoşlandığını söylemiyor. Kırk yılda bir cikiyo çıkan kisiler de eve atmaya çalışıyor ilk günden. Ben istemeyince kaçıyorlar
- +1 yıl
Neee bileyim, ilginç. Nerde otıruyon peki?
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Ankarada olsan yardımcı olurdum. Sen dediğimi yap, bir foto paylaş, tanışmak istediğini söyle yağar zaten :D
Diğer konusunda 366 cevap paylaştı. ergen işte muhattap olma zorunlu olmadıkça
14 Yorumla
Soran+1 yılYa o muhatap oluyo. Numaramı almış gitmis diğer kuzenimden gıcık ya
Soran+1 yılPeki sagol 😊
+1 yılGit döv la.. Ben olsam döverdim.
11 Yorumla
Soran+1 yılO sapigin sözlerine üzülmüyorum kiziyorum ancak. Kendini bir b*k sanıyor
Kuzenin kız mı erkek mi
143 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Soran+1 yılSevgililerini anlatıyor. Daha öncede biriyle opustugunu demişti. Ama başka da bise dememisti
Soran+1 yılHayır öyle bişey yapmadi
Soran+1 yılEvet üstüne bastın. Ozendirmeye çalışıyor. Yanlış bise olmadığını soylemeye çalışıyor. Bikmiyor usanmiyo kaç senedir
- +1 yıl
Ya bak kuzenin seni istiyo seni arzuluyor bu belli böyle şeyleri seninle sürekli paylaşıyor aklına kazıyor aklı sıra nede olsa sen istekli olunca çevrendeki bu konuları konuştuğun tek erkek o olduğu için onunla birşeyler yaşayacağını düşünüyor açık ve net yani sevgilin olmadığı için de istekli olduğunda doğal olarak tek erkek kendisinin olduğunu düşündürmeye calışıyor psikolojik baskı bir nevi senelerdir de yılmamış peşinde bence sen onunla arana mesafe koymak yerine bayramdan bayram görüş hatta ailene filan söylemeyeceğini düşünüyorsan sevgilim var bir süredir söylemedim sana filan de
Soran+1 yılBirde diyor ki öpüşmek ayıp değil. Anne baban sana kızıyor yapma diye. Ama inanma diyor öyle şeyler ayıp şeyler değil. Ulan kaç senedir ben biliyorum sapik olduğunu Yüzüne vurucam bir gün sabirsizlikla bekliyorum
- +1 yıl
He yalnız sevgilim var deyince seninle cinsel konulardan konuşmak yerine bu sefer daha yakın arkadaşlık dertleşmek gibi duygusal yaklaşımlarda bulunacaktır ki oda şundan dolayı ben şimdi derdimi anlatayım acısın bana güven kazansın ilerde sevgilisinden ayrılınca oda gelir benim omzumda ağlar bende onun o halinden faydalanırım gibi düşünür 😉
Soran+1 yılZaten karsida oturuyo pek gorusemiyoruz Allah tan
Soran+1 yılDoğru diyosun. Pislik köpek. Keşke yüzüne vurabilsem onun
Soran+1 yılAnadolu yakası
Soran+1 yılNeden. Sansliyim. O köpekle avrupa yakasinda
Soran+1 yılDoğru diyosun. Biz hep avrupa yakasina geçiyoruz kaç yıldır. Zaten o sapık hiç evimize gelmedi Allahtan taciz filan ederdi iğrenç şey
- +1 yıl
Çantana biber gazı koy o geleceği zamanlarda o senin yanına gelip cinsellikten konu açmaya çalışırsa şöyle söyle ona gecen gün yolda yürürken çocuğun biri gözümün içine içine bakıyordu tam yaklaştı biber gazını bir sıktım neye uğradığını şaşırdı salak filan de korksun biraz senden
Soran+1 yıltamam öyle diyicem iyi fikir 😊😊
Soran+1 yılYa biliyomusun elalem biliyo bunun böyle sapık olduğunu. Zaten ben taaa küçükken 11 yaşında filandim o da 10 yasindaydi. Beni taciz etmisti o yaşta. Çocuk sapık yani. Unuttuğumu sanıyor ahmak ışte
Soran+1 yılYa sapık ışte. En fazla 12 yasimdayimdir yani o zaman. Arkadan yaklasip goguslerimi tutmustu afedersin. Hiç unutmam bunu
Soran+1 yılNumarami yeni degistim. Diğer g*rizekali kuzenim vermiş. Onada agzinin payıni vericem zaten
- +1 yıl
Ben 25 yaşındayım benle yaşın bir tane kız yeğenim abimle yaşıt bir kız yeğenim daha var 2 tane de kız kuzenim var büyükler bayaa hatırlıyorum sadece kuzenlerimden bir tanesi bir kez dudağımdan öpmüştü ondada ben 8 9 yaşındaydım daha o 16 17 filan dı o... demiştim :)) dayıma söylerim seni demiştim dayımın yanındada öpmüştü:) küçüktüm tabi yanağımdan bile öpülmesinden nefret ederdim o zamanlar inadına yapıyordu tabi o zamanlar sapsarı maviş tatlı bişeymişim şu an bende öyle görsem kendimi yerdim Yani :)
Soran+1 yılAhahah 😂 sevdiği için yapiyodur sakasina 😊 cokta tatliyssn ondandir
Soran+1 yılYok yok. Diğer kişide kiz. Ama ona öyle davranmiyo
- +1 yıl
O kuzenimin ablasının iki tane kızı var biri 9 yaşında cadı diğeri 3 yaşında cadıcık:)) 9 yaşındaki elimde büyüdü nerdeyse bu 6 yaşlarında kacıyordu yabani gibi hiç sevdirmiyodu kendini cikolata filan kandırıp öpemiyodun:) şimdi 9 yaşında geliyo dayı hoşgeldin diyo kolonya tutuyo 3 yaşında olan cadıcık ta çok bilmiş maşallah dayı benim harçlık diyo Demir parayı da kabul etmiyor :) bide cikolatam nerde diye hesap soruyo bıcırık :)
Soran+1 yılDiğer kuzenim kiz evet
Soran+1 yılInsallah olur amin 😊 Ayy öyle güzel amlattin ki çocuğu olsun ister insanin😂
+1 yılBence sana asılıyor.. devir kötü kolla kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu çok çok iyi biliyorum. Kendi öz kuzenlerim kaç kere ablama asildilar. Pislikler. Ayrıca kiz kuzenim var 26 yaşında 1 sene oldu evleneli. Kocasi var oda 38 yaşında. Adam beni taciz etmisti . Aynı zamanda ablamada asılıp duruyordu. Devir pis ışte
+1 yılkuzen niyeti bozmuş.😂
15 Yorumla
Soran+1 yılO yapar valla bekliyorum sapık zaten
- +1 yıl
ozam uzak dur. ne olur ne olmaz.😂
Soran+1 yılHaklısın. Aramiza mesafe koyalim rica ediyorum dedim
- +1 yıl
o zaman sorun kalmadı. iyi geceler kendine iyi bak.😨
Soran+1 yılSende 😊
+1 yılbişi yapma ne derse he he de
12 Yorumla
Soran+1 yılG*rizekali yemin ediyorum geberticem bir gun
- +1 yıl
boşver kank
uzak dur oyle insanlardan
10 Yorumla
+1 yılkuzen niyeti bozmuş heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaten hep niyeti bozuktu sapık. Yüzüne söylemiyorum diye böyle rahat davraniyo
- +1 yıl
fazla muhattap olma gerekirse tepkini koy ortaya
Soran+1 yılYüzune konussam yerin dibine girer kopek
- +1 yıl
serefszzz
- +1 yıl
İçimdeki şeytanı uyuttum yardımcı olamıycam
+1 yılÖzel ders alman lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaha anlamadim
- +1 yıl
Nasıl ders veririm demişsin ya özel ders alman lazım diorm :D